si eu o iubesc pe bobocel.....

este un alt fel de alint ...asa cum zice si bobo.
si unde pisici (

Asta se vede farte clar dincolo, la avatare (sau o fi avataruri?bobocel wrote:angel wrote:PS. fetelor nu va mai certati, ca viata-i scurta!![]()
![]()
eu pe agenda o iubesc![]()
![]()
Deci proprietarul locuintei inchiriate in posesia caruia se gaseste autoturismul nu poate face dovada ca acesta a apartinut cu titlu de proprietar fostului sau chirias, pentru a putea opune un drept de retentie adevaratului proprietar al acestuia, neputand sa faca dovada posesiei sale.adirotaru wrote:autoturism sechestrat
Acum ceva timp in urma am vandut o masina cu un contract de vanzare cumparare scris de mana - "zdelca".
Cel care a cumparat-o a refuzat ulterior sa o mai inmatriculeze si mi-a inapoiat actele masinii, reziliind de comun acord acea zdelca.
Problema este ca a lasat masina intr-o curte unde a stat cu chirie, iar proprietarul casei refuza sa imi dea masina, pe motiv ca cel care a stat acolo nu ia platit chirie sau energia electrica, ceva de genul asta, intre proprietar si chirias nu a existat nici un fel de act de inchiriere sau altceva.
Avand toate actele, placutele cu numerele de inmatriculare, cum a-si putea recupera masina?
In final, imi mai demonstreaza si mie cineva caci nu bat campii cand sustin ca tertul comite o infractiune prin refuzul inapoierii bunului si detinerea acestuia fara un just titlu.seiza wrote:Vin si eu la spartul targului, inainte de culcare. La o citire rapida :abuz de incredere. Nu e furt, ca ala presupune ca lucrul sa fie luat, ori in cazul nostru bunul a fost dat/lasat in curtea omului , nicidecum nu i-a fost luat cu forta din posesia/ proprietatea proprietarului sau celui care l-ar fi detinut la un moment dat.
Nu merge nici pe civil - drept de retentie, ca pentru asta e nevoie sa dovedeasca datoria, datorie care....in cazul de fata rezulta dintr-un contract de inchiriere, care nu e legal incheiat, deci mai bine nu exista. Daca cel ce retine masina afirma ca o retine pt o datorie din plata chiriei, isi aduce singur politia fiscala pe cap. Eu as incerca o actiune pentru abuz de incredere.
Noapte buna!!!!
seiza...seiza wrote:Vin si eu la spartul targului, inainte de culcare. La o citire rapida :abuz de incredere. Nu e furt, ca ala presupune ca lucrul sa fie luat, ori in cazul nostru bunul a fost dat/lasat in curtea omului , nicidecum nu i-a fost luat cu forta din posesia/ proprietatea proprietarului sau celui care l-ar fi detinut la un moment dat.
Users browsing this forum: No registered users and 38 guests