INM 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
misa

Post by misa » 13 Jan 2009, 12:59

La fel mi-a spus si mie. Am sunat dupa ce am citit postarea ta.Hm...e aiurea .Daca inveti si nu se mai da examen....bine, oricum iti foloseste dar unii fac sacrificii, isi lasa slujbele, isi termina concediul... Asta e, se va afisa probabil in timp util.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 13 Jan 2009, 16:03

Sunt cam teatrala, dar, sincer, pentru mine toata chestia asta reprezinta inca un semn ca trebuie sa renunt... :roll:
...Astia nnor sa se faca bine niciodata...Iar ma apuca scarba... :mad:

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 14 Jan 2009, 19:22

e intr-adevar o situatie nasoala, dar se va rezolva. si eu am fost vreo 2 zile demoralizata dupa ce am citit cretinitatea aia de ordonanta, dar acum m-am apucat la penal. la sutele de posturi vacante existente in sistem, mentinerea ordonantei, ar insemna blocarea activitatii de justitie, in conditiile in care se iese in continuare la pensie - exista 26 de cereri in sedinta din 15.01. asa ca, aduna-te si pune mana pe carte ca sa nu te ia prin surprindere anuntarea examenului. spor la treaba!

MedEx

Post by MedEx » 14 Jan 2009, 19:30

Am o colega care a reusit la examenul din 2 nov. iar acum asteapta decretul care nu mai vine Judecatorii stagiari care au dat examenul de capacitate nu au posturi.Maine in sedinta CSM se va hotara care este soarta lor! ASTA-I Cruda realitate. Si eu vreau sa dau examen ca m-am saturat de 3 ani tot dau examene. O sa-mi creasca barba! presedinta judecatoriei ma ateapta ca sa iau; de fiecare data cand ma vede ma incurajeaza numai CSM-ul nu!

cyclop

Post by cyclop » 14 Jan 2009, 22:09

MedEx wrote: Judecatorii stagiari care au dat examenul de capacitate nu au posturi.Maine in sedinta CSM se va hotara care este soarta lor!
Detaliază puţin. te rog.

ignite

Post by ignite » 15 Jan 2009, 02:22

MedEx wrote:Am o colega care a reusit la examenul din 2 nov. iar acum asteapta decretul care nu mai vine Judecatorii stagiari care au dat examenul de capacitate nu au posturi.Maine in sedinta CSM se va hotara care este soarta lor! ASTA-I Cruda realitate. Si eu vreau sa dau examen ca m-am saturat de 3 ani tot dau examene. O sa-mi creasca barba! presedinta judecatoriei ma ateapta ca sa iau; de fiecare data cand ma vede ma incurajeaza numai CSM-ul nu!

tot asa: detaliaza...pai? cum...spune ne si noua...ce dracu!

sa inteleg ca esti grefier de sedinta la judecatorie, nu? De aia? sau ai ceva special...daca esti in prima situatie...eu cred ca e vorba despre complezenta, tu nu?

ignite

Post by ignite » 15 Jan 2009, 02:36

gata frate! m am lamurit si io otara, adica partial.

esti avocat...si presedinta judecatoriei de cate ori de vede zice...vai draga, sper sa aia si ailalta...vai...esti de vis...faze din astea nu?

asta cu esti de vis, am auzit o cu urechile mele tot intr un context asemanator...de aia am bagat o...nu o lua in sensul negativ...

oricum...mie nu prea imi plac fazele astea...si ma supara faptul ca spui public treaba asta. sincer...nu e nevoie sa o mai spun.

ma rog...ca stau si mi se zbarleste parul in urechi...pai si ce relevanta are in contextul discutiei cu examenul suspendat faptul ca iti spune tie sulea sau presedinta judecatoriei x ca abia asteapta sa iei tu nu stiu ce examen?

nu stiu daca ma intelegi...si nu vreau inca unul cu care sa ma jsuparc pe aici...dar mie mi se pare cea mai mare tampenie chestia asta de ai spus o tu...si nu ma pot abtine...asta imi este mie aluatul...

si mie imi spune fata doamnei Barbulescu ca sunt sexy balamale si ca ar fi fain daca as lua un anumit examen...dar nu o spun pe post.
Ca e penibil...faptul in sine...ca imi spune asa ceva...sau nu e?
Sau nu din motivul asta nu ar trebui sa o dau pe post?

sau poate sunt eu sictirit la ora asta.

o sa ajungem departe! adanc in rahat!

nu astept cine stie ce comentarii...chiar ma simt dezamagit de chestiile astea...si mai suntem si tineri...chiar e de rahat...suntem de tot rahatul!

si inca ceva...dau asigurari...ca asta nu este comentariu de lup moralist...

misa

Post by misa » 15 Jan 2009, 09:35

Referitor la examenul inm. O colega de master si-a luat lucrarea de dizertatie la profesorul de procedura penala.Dumnealui lucreaza in sistem, la resurse umane.I-a spus aseara : tu dai la inm anul asta? Tipa
i-a zis ca nu, la barou. Raspunsul lui a fost> bine ca nu dai, ca nu se mai da anu asta....
Nu stiu ce sa credem....o fi adevarat, o fi zis doar asa.....oricum e un om serios si nu bate campii....
Sper sa greseasca si sa se dea examenul asta odata....

mariusms

Post by mariusms » 15 Jan 2009, 09:35

Cyclop wrote:
MedEx wrote: Judecatorii stagiari care au dat examenul de capacitate nu au posturi.Maine in sedinta CSM se va hotara care este soarta lor!
Detaliază puţin. te rog.
Au locuri, au si optat pentru ele. Urmeaza sa-i numeasca titi.

KKK

Post by KKK » 15 Jan 2009, 13:07

@Ignite
MedEx a impartasit o informatie din viata ei cotidiana. Mai mult sau mai putin folositoare.
Plecand de la asta ai reusit sa insiri un mesaj imens de ineptii inutile.
Spre ce folos? Al ei? Nu cred. Al nostru? Nu cred. Al tau? Poate.

Poate ne scutesti tu pe noi data viitoare cu mesajele de asa lungime si lipsite de substanta.

Post scriptum: observi ca am fost cat am putut de linistit in exprimare.

cyclop

Post by cyclop » 15 Jan 2009, 13:21

mariusms wrote:
Cyclop wrote:
Detaliază puţin. te rog.
Au locuri, au si optat pentru ele. Urmeaza sa-i numeasca titi.
Asta ştiam şi io, Marius, d-asta m-am mirat să văd asemenea informaţie.

cristal

Post by cristal » 15 Jan 2009, 13:36

Eu propun si lui MedEx si lui Ignite si..la toti cei care isi exprima trairile, emotii de orice fel, dazamagirile, complexe de inferioritate, deceptii de orice natura (in dragoste, in viata, la examen..)sa-si faca domnule o sectiune speciala pentru asa ceva si sa nu ma oblige pe mine (si pe altii) sa citesc un topic care ar trebui sa contina niste informatii despre examane,... sa le citesc ...defularile!

Sau...mai aveti o solutie: medicul psiholog si uneori chiar ala..psihiatru.

Si ...chiar inca o varianta: pentru femei : mergeti la barbati..ca .."este" destui! :-D ...iar pentru barbati: ...depinde! :grin:

MedEx

Post by MedEx » 15 Jan 2009, 16:06

Ok! Ceea ce am vrut sa spun si nu s-a inteles este aspectul ca nimic nu este sigur acum. Reiau: ca sa fie numiti toti judecatorii trebuie sa fie numiti de presedinte. Din nefericire decretele nu mai apar! La fel si cu judecatorii stagiari: la noi in urbe s-a spus stati pe locurile pe care le aveti acum ! Cand vor aparea decretele nu se stie! locurile deja ocupate nu sunt blocate dar cine a dorit sa aleaga un alt loc care este blocat nu a putut!
Imi pare rau ca v-am dezamagit pe toti intr-un fel sau altul ! Am crezut ca putem vorbi si ca uneori nnzvonisticann e foarte importanta mai ales in perioade tulburi cand nimeni nu vrea sa-si asume raspunderea de a vorbi.
Intrebare: imi spuneti si mie ce este in sufletul colegei mele care asteapta decretul care nu mai apare?
V-am prezentat o parte a realitatii de azi! Daca stiti altceva va rog si eu vreau sa aud ceva nou. Acum imi pare rau ca v-am spus si de comunicatul de presa al CSM de suspendare a concursurilor si examenelor!
Cu privire la cat de apreciata sunt sau nu de catre judecatori (in ciuda greselilor pe care le fac pe forum)asta conteaza mai putin! Sunt avocat si ma simt incurajata cand cine va ma intreaba : hai cand vii printre noi? Am crezut ca si voi sunteti la fel de apreciati si ca acest lucru va va da un imbold in a continua sau a citi! Poate vom lua examenul si vom fi colegi si totusi de unde ideea ca plang pe umerii vostri ? Voi nu plangeti in fiecare zi pe acest forum referitor la acelasi subiect? Poate nu va inteleg.... si poate ca sunteti atat de tineri iar creierul meu atat de departe!
Sigur voi primi mesaje de genul : e jenant... sau la psihiatru... sau la barbati.... sau la ce va trece voua prin minte...dar oare nu aceasta trebuie sa fie calitatea celui care vrea sa ajunga candva judecator? .
Imi cer scuze in fata celor care se simt acuzati prin cuvintele mele si totusi in aceasta dupa-amiaza insorita de ianuarie va urez toate cele bune si sa auzim numai de bine! :)

cyclop

Post by cyclop » 15 Jan 2009, 17:00

@MedEx

Reacţia mea a avut la bază simplul fapt că ai exagerat în exprimare, ce-ai spus tu suna ca titlu de primă pagină într-un ziar de scandal....
Nu e chiar atât de gravă situaţia judecătorilor stagiari pe cât laşi tu să se-nţeleagă. Realitatea e că nu există absolut niciun motiv pertinent de îngrijorare. Colega ta îşi face griji probabil pt. că ăsta e felul său de a fi. Dealtfel, niciunul dintre colegii ei nu-şi face vreo grijă.
Anul trecut decretele au apărut aproape de 1 februarie, din câte-mi amintesc. Deci, lucrurile, din punctul ăsta de vedere, să mişcă absolut normal.
Mult succes în demersurile întreprinse spre a deveni magistrat.
:cafea:

ignite

Post by ignite » 16 Jan 2009, 01:25

kkk si CRISTAL...ati putea sa ma scutiti, cu falsa voastra seriozitate? am spus ce am considerat eu ca trebuie si gata...mi s a parut penibil...sau imi puneti voi pumnul in gura...sunteti "comunisti"?

cristal si kkk...ma doare in cot de ce spuneti voi. e clar?

Post Reply