PENTRU ARIAN!!!!!!!
Kinga , draga , dar de ce te superi ? ai avut si tu topicul tau la nbarfen scris de jean ,bine , nu era un topic in care te lauda , nici nu era un topic scris de o persoana care te aprecia , nici care te simpatiza, dar era topicul tau ...............
Ti-ai asumat tu acum rolul de psiholog, iti dai seama ca sunt disperata asa de usor?Bravo, pacat ca esti pe langa !
Si ,sincer, asocierea cu Marga nu iti face cinste nici cat negru sub unghie!
Mentionez ca nu sunt Luc4s !

Ti-ai asumat tu acum rolul de psiholog, iti dai seama ca sunt disperata asa de usor?Bravo, pacat ca esti pe langa !
Si ,sincer, asocierea cu Marga nu iti face cinste nici cat negru sub unghie!
Mentionez ca nu sunt Luc4s !

Eu mentionez de la inceput. Nu sunt altun.
@Regret - nici macar de curios nu m-am uitat de cand esti membru, dar cu siguranta cunosti foarte putin acest forum si membrii lui.
Nu intelegi nimic si esti mai mereu pe langa discutii. Discutiile dintre unii membrii pot sa ti se para off topic sau nelalocul lor, dar in realitate ei stiu exact ce zic si se inteleg perfect.
Daca aceste discutii exced intelegerea ta, mai bine citeste si da mai departe decat sa intervii brutal si aiurea.
Ridicatun de statui nu sunt ocupatii de baza ale membrilor acestui forum .
PS. Forumul Academiei Romane este doua clickuri mai incolo.
@Regret - nici macar de curios nu m-am uitat de cand esti membru, dar cu siguranta cunosti foarte putin acest forum si membrii lui.
Nu intelegi nimic si esti mai mereu pe langa discutii. Discutiile dintre unii membrii pot sa ti se para off topic sau nelalocul lor, dar in realitate ei stiu exact ce zic si se inteleg perfect.
Daca aceste discutii exced intelegerea ta, mai bine citeste si da mai departe decat sa intervii brutal si aiurea.
Ridicatun de statui nu sunt ocupatii de baza ale membrilor acestui forum .
PS. Forumul Academiei Romane este doua clickuri mai incolo.
Altul nu esti , dar eu cred ca esti alta !Marga, tu esti?sau e cateaua care se lingea.................E prea scarbos , nu pot sa scriu asa ceva !
Da , observer , ai perfecta dreptate :in topicul creat de mine, si la mesajele care imi sunt adresate mie,. eu sunt pe langa subiect!Ai perfecta dreptate!
Si sa stii ca intele si aluziile ! In mesajul scris de Marga , vad conotatii literare pe care nu le gasesc nici macar in poeziile lui Minulescu !!!!!
Observer , ai dreptate , sit-ul Academiei Romane e al 2 click-uri departare , dar cel pentru pupincuristi e chiar aici , asa ca da-i inainte ca dai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da , observer , ai perfecta dreptate :in topicul creat de mine, si la mesajele care imi sunt adresate mie,. eu sunt pe langa subiect!Ai perfecta dreptate!

Si sa stii ca intele si aluziile ! In mesajul scris de Marga , vad conotatii literare pe care nu le gasesc nici macar in poeziile lui Minulescu !!!!!
Observer , ai dreptate , sit-ul Academiei Romane e al 2 click-uri departare , dar cel pentru pupincuristi e chiar aici , asa ca da-i inainte ca dai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arianregret wrote: dar cel pentru pupincuristi e chiar aici , asa ca da-i inainte ca dai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Maaaaaaaaare Maestru
Mare Maestru
nnmarea mea problema s-a nascut din imprejurarea ca intreg forumul tinde sa se transforme intr-o afacere de famiglie unde incesturile si anilingusul nu sunt doar practicate in mod freneticnn
Eu nu incercasem decat sa ii arat acestei frustrate ca, incercand sa dea lectii de gramatica cuiva, a uitat ca este cu mult sub nivelul acestuia, cel putin gramatical. Vad ca a suportat cel mai greu observatia mea si ca imi dedica "ode" peste "ode".
Sa observam limbajul prietenesc al celui pe care-l pupa undeva, pe care-l aclama obsedant si sa ne intrebam, pana unde poate ajunge prostia omeneasca ?

[quote="regret"]Si acum , ca tot am primit permisiunea de la Johei, o sa continuu:
:: Citeaza :: 21 Mai 2008, 16:25
arian
Maaaaaaare Maestru
nncu 18.1 nu sunt de acord. concurs, tzeapa,
indrazneala,
mazgaleala,
pus pixul pe hartie, declaratii, zambet pe buze, "buna ziua, uitati adeverinta, ia uite ce leafa barosana am ....",
etc.
adica e bine gandita dinainte, executata cu ceva efort si indrazneala, probabil pt o recompensa pe masura
. sa ma ierte doamna/domnisoara care a postat si sa nu o ia personal. discut numai aspectele obiective ale spetei. apoi, ganditi-va ce avalansa de fapte de genul asta a lovit in ultima vreme bancile. s-a dus vorba ca ies bani multi usor. tehnica asta "facem bani cu pixul si nebagarea de seama"
nu e in regula.
platitorul obisnuit de impozite, bun tata de familie, care greseste si el intr-un moment de ratacire "salta" o pereche de cercei din carref**r lasati neglijent pe raft. pentru aia mica. atunci da, dai 18.1 cu convingerea ca scopul legii penale poate fi atins.
nn
Ca nu o duce capul, reiese cel mai bine din citatul maestrului regretei. E firesc ca si Arian sa mai greseasca, dar sa-i citezi greselile cu chip de lauda, inseamna cel putin o mare doza de imbecilitate.
Cum sa dai 18.1 cu convingerea ca scopul legii penale poate fi atins? 18.1 inseamna ca nu exista infractiune, care e singurul temei al raspunderii penale. Daca ajungem la individualizarea pedepsei dupa ce se da 18.1, inseamna ca suntem intr-o mare eroare.
arian
Maaaaaaare Maestru
nncu 18.1 nu sunt de acord. concurs, tzeapa,

adica e bine gandita dinainte, executata cu ceva efort si indrazneala, probabil pt o recompensa pe masura

platitorul obisnuit de impozite, bun tata de familie, care greseste si el intr-un moment de ratacire "salta" o pereche de cercei din carref**r lasati neglijent pe raft. pentru aia mica. atunci da, dai 18.1 cu convingerea ca scopul legii penale poate fi atins.

Ca nu o duce capul, reiese cel mai bine din citatul maestrului regretei. E firesc ca si Arian sa mai greseasca, dar sa-i citezi greselile cu chip de lauda, inseamna cel putin o mare doza de imbecilitate.
Cum sa dai 18.1 cu convingerea ca scopul legii penale poate fi atins? 18.1 inseamna ca nu exista infractiune, care e singurul temei al raspunderii penale. Daca ajungem la individualizarea pedepsei dupa ce se da 18.1, inseamna ca suntem intr-o mare eroare.
noa scuze da nu ma pot abtine...
arian
Ocupatia:
Ultima vizita: 25-Aug-2008 07:00
Vezi profilul
Trimite un mesaj privat lui arian
Cauta toate mesajele lui arian
regrete.....io nu mai bag mana in foc pentru nimeni...
QED

regret wrote:.
Nu sunt Arian, el si-a respectat cuvantul dat si nu a mai intrat pe forum de pe 1 iunie. !
arian
Ocupatia:
Ultima vizita: 25-Aug-2008 07:00
Vezi profilul
Trimite un mesaj privat lui arian
Cauta toate mesajele lui arian
regrete.....io nu mai bag mana in foc pentru nimeni...

QED
Marga , Marga , te-am rugat frumos, dar frumos de tot: NU MAI INTRA PE TOPICUL ASTA n NU MAI INTRA PE TOPICUL ASTA n NU MAI INTRA PE TOPICUL ASTA , nu de alta , dar il MURDARESTI CU PREZENTA TA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!marga wrote:regret wrote:Si acum , ca tot am primit permisiunea de la Johei, o sa continuu:
arian
Maaaaaaare Maestru
nncu 18.1 nu sunt de acord. concurs, tzeapa,indrazneala,
mazgaleala,
pus pixul pe hartie, declaratii, zambet pe buze, "buna ziua, uitati adeverinta, ia uite ce leafa barosana am ....",
![]()
![]()
etc.
adica e bine gandita dinainte, executata cu ceva efort si indrazneala, probabil pt o recompensa pe masura. sa ma ierte doamna/domnisoara care a postat si sa nu o ia personal. discut numai aspectele obiective ale spetei. apoi, ganditi-va ce avalansa de fapte de genul asta a lovit in ultima vreme bancile. s-a dus vorba ca ies bani multi usor. tehnica asta "facem bani cu pixul si nebagarea de seama"
nu e in regula.
platitorul obisnuit de impozite, bun tata de familie, care greseste si el intr-un moment de ratacire "salta" o pereche de cercei din carref**r lasati neglijent pe raft. pentru aia mica. atunci da, dai 18.1 cu convingerea ca scopul legii penale poate fi atins.![]()
![]()
nn
Acu , ca sa nu te las sa iti imaginezi ca o "PERSOANA "ca tine ar putea sa aiba dreptate vreodata ,iti dau si o mica explicatie:
In cazul institutiei inlocuirii raspunderii penale fapta CONTINUA SA RAMANA INFRACTIUNE, insa ea nu va antrena raspunderea penala , ci raspunderea administrativa .Deci , institutia raspunderii penale NU ESTE O CAUZA CRE INLATURA CARACTERUL PENAL AL FAPTEI , CI UN MIJLOC DE INDIVIDUALIZARE A CONSTRANGERII!
Acu, tu sigur o sa vii cu alte argumente de mahala , care te reprezinta perfect, dar ca sa iti mai aduc aminte odata cine esti in realitate :
Citeaza :: 30 Aprilie 2008, 16:23
marga
Consacrat
Jo, ai grija draguta ca esti in calduri si azi lingi pe unul, maine pe altul, iar poimaine ajungi sa te lingi singurica unde se linge cateaua, daca nu cumva ai inceput deja.
Arian, CEDO nu e recurs, e mai mult decat atat, pentru ca odata constatata incalcarea dreptului oricare ar fi el, poti face revizuire acasa. Nu trebuie sa-mi multumesti.
Allkoz, esti sub nivelul forumului din mai multe puncte de vedere, dar unul e psihic. Go see the dentist.
Si inca ceva , desi nu cred ca stii ce inseamna cuvantul, tie nu ar putea sa iti adreseze ode decat respectiva catea care se lingea , tu stii mai bine unde , dar sa stii ca atunci cand urla cateau , nu ti se adreseaza tie , asa ca nu te mai trezi vorbindn
SI ................NU MAI INTRA PE TOPIC , nu de alta dar te faci de ras............
Kinga, te-ai jurat si in privat si pe for ca nu mai intri , ca ai terminat cu veninul , ca gata te-ai distrat destul!Nu esti om de cuvant !
Dar el da , si ti-am explicat ca atunci cand a intrat (o singura data, de la 1 iunie)a intrat cu un motiv , pe care eu il consider nobil, care , iarasi, ii face cinste!
Se pare ca una esti pe privat si una esti pe for !Si zau ca nici asta nu iti face cinste!
Deh, human nature.......................

Dar el da , si ti-am explicat ca atunci cand a intrat (o singura data, de la 1 iunie)a intrat cu un motiv , pe care eu il consider nobil, care , iarasi, ii face cinste!
Se pare ca una esti pe privat si una esti pe for !Si zau ca nici asta nu iti face cinste!
Deh, human nature.......................
Kinga, se pare ca te doare , si imi dau seama ca te doare tare , de vreme ce iar incepi sa modifici mesaje !
Kinga a scris:
noa ca io m-am distrat .. suficient.. era atmosfera de concediu...
da acu zau ca nu mai scriu...
Ce ai scris pe privat nu spui , dar tu stii mai bine!
Acu te-ai apucat si de denaturat adevarul?

Kinga a scris:
noa ca io m-am distrat .. suficient.. era atmosfera de concediu...
da acu zau ca nu mai scriu...
Ce ai scris pe privat nu spui , dar tu stii mai bine!
Acu te-ai apucat si de denaturat adevarul?

si asta ti se pare ca a fost juramant???
noa ca nu vorbesc bine limba romana..
nici macar ca o promisiune nu as cataloga..
pe un topic am scris jur ca nu mai scriu.. si nici nu am mai scris...
in rest... iti dai prea multa importanta...
si lasa mp-ul... nu uita ca si tu ai scris .. asa ca ma lasi????
si uite
acu scriu romaneste
JUR CA NU MAI INTRU PE ACEST TOPIC...
deci... continua...

noa ca nu vorbesc bine limba romana..
nici macar ca o promisiune nu as cataloga..
pe un topic am scris jur ca nu mai scriu.. si nici nu am mai scris...
in rest... iti dai prea multa importanta...
si lasa mp-ul... nu uita ca si tu ai scris .. asa ca ma lasi????
si uite
acu scriu romaneste
JUR CA NU MAI INTRU PE ACEST TOPIC...
deci... continua...
Penibilul topicului este intrecut doar de penibilul tau, regret...
Regret si eu.. ca am scris ceva aici, si astfel ti-am dat ocazia sa-ti descarci refularile, aruncand cu noroi in stanga si-n dreapta, in oameni despre care nu stii absolut nimic...
Altminteri, daca eu nu scriam nimic, probabil catu erai fericita aici, iar restul lumii avea reactia fireasca pe care o ai cand vezi ceva penibil: intorci privirea!
Si aici zic si eu: ajunge!
Regret si eu.. ca am scris ceva aici, si astfel ti-am dat ocazia sa-ti descarci refularile, aruncand cu noroi in stanga si-n dreapta, in oameni despre care nu stii absolut nimic...
Altminteri, daca eu nu scriam nimic, probabil catu erai fericita aici, iar restul lumii avea reactia fireasca pe care o ai cand vezi ceva penibil: intorci privirea!
Si aici zic si eu: ajunge!
8O 8O 8Oregret wrote: iti dau si o mica explicatie:
In cazul institutiei inlocuirii raspunderii penale fapta CONTINUA SA RAMANA INFRACTIUNE, insa ea nu va antrena raspunderea penala , ci raspunderea administrativa .Deci , institutia raspunderii penale NU ESTE O CAUZA CRE INLATURA CARACTERUL PENAL AL FAPTEI , CI UN MIJLOC DE INDIVIDUALIZARE A CONSTRANGERII!

Am citit de cateva ori ce scrie draguta de Regret si nu ma pot abtine sa nu rad in hohote.

Tu sigur esti treaza cand vorbesti cu noi? Sper ca nu.

In legatura cu linsul cainelui, ma refeream la expresia "a se linge pe bot" si nici nu mi-a trecut prin cap ca te poti gandi la altceva. Nu este nevoie sa ne mai arati cat esti de batuta in cap.