ion balcon

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
cyclop

Post by cyclop » 06 Sep 2007, 23:12

Calmati-va, au logica, si se pot face 30 lejer. Si, evident, cu 30 esti intrat.
Clar, nu e timp sa le gandesti pe toate, da si ei stiu asta (din 50, cat are fiecare sectiune, poti gandi 35, maxim 40, restun, la plesneala...)

Io vorbesc de testele de anii trecuti, traduse de la americani. Nu stiu cum arata astea facute de vestita comisie, da nu cred ca vor fi prea diferite.
S-aveti bafta!

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 23:16

nu stiu ce sa zic.....sper mult succes celor care incearca!
sunt sigura ca vor reusi.... cam astea sunt consecintele cand incurci dreptul cu grila.....poate aici ar trebuie gandit...........cam toti cei de aici merita......dar......MULT SUCCES! :floare: :floare: :floare:

Jaja

Post by Jaja » 07 Sep 2007, 08:52

si mie mi s-a parut ca testul logic nu are prea multa logica, dar si asa cu putina atentie se fac peste 30, intr-adevar lejer. importanta e concentrarea, unii incepeau cu enunturile mai scurte...

eu nu am gasit nicio reteta incat sa fac foarte multe desi le exersasem pe cele de anul trecut. dar daca esti atent, bei o cafea inainte, incerci sa te concentrezi cat mai bine, ies peste 40, 50...

bafta!

Teodora

Post by Teodora » 07 Sep 2007, 09:04

Viorel, multumesc pt informatie.
Nu stiu ce fel de grila de logica vor mai inventa astia, dar cred ca va fi la fel cu cele de pina acum, doar ca nu va mai fi tradusa. O vor compune ei. Nici nu vreau sa ma gindesc...

Post Reply