Contestatie amenda ratb - ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Kinga, draguto, vezi tot ce am postat si sper ca ai intelepciunea sa observi ca am incercat sa ajut pe cineva atat moral cat si juridic. Incercasem sa-ti explic ceva si mi-am asumat riscul unei oarecare ostilitati.
Despre cei care se dau aici drept aparatorii si supusii tai, numai de bine.
Ursul din padure era personajul unui banc. Nu cred ca merita sa ti-l spun, Ursu, daca ma iei cu "ba". Sper ca macar nuvelul tau juridic sa fie putin mai ridicat decat bunul simt.
Despre cei care se dau aici drept aparatorii si supusii tai, numai de bine.
Ursul din padure era personajul unui banc. Nu cred ca merita sa ti-l spun, Ursu, daca ma iei cu "ba". Sper ca macar nuvelul tau juridic sa fie putin mai ridicat decat bunul simt.
JOJONEL
realitatea este ca :
-nu ne plac clonele;
-nu neplac cei fara simt al umorului...mai ales acum in vacanta;
- nu ne plac cei care sunt lipsiti de inspiratie in sensul ca preiau numele altor colegi mai vechi chiar si ca diminutiv pt. ca Jojonel era alintul pt. Jojo, mai ales ca a avut ca avatar un pisic asemanator.....
asa ca...nu te mira de ce esti tratata astfel !!!!
propun schimbarea nick-ului
- pentru ?
- impotriva ?
- abtineri ????

realitatea este ca :
-nu ne plac clonele;
- nu ne plac cei care sunt lipsiti de inspiratie in sensul ca preiau numele altor colegi mai vechi chiar si ca diminutiv pt. ca Jojonel era alintul pt. Jojo, mai ales ca a avut ca avatar un pisic asemanator.....
- pentru ?
- impotriva ?
- abtineri ????

asa este serafim!!! sunt de acord mai ales ca se ia de toata lumea dar in special de kinga si de ursu!serafim wrote:JOJONEL
realitatea este ca :
-nu ne plac clonele;
- pentru ?
- impotriva ?
- abtineri ????![]()

si inca ceva jojo originala din cate am vazut este curajoasa! pe de alta parte clona jojonel NU! 8O posteaza si fuge! ceea ce este o insulta adusa tuturor felinelor!

Vad ca ma urmaresti peste tot. Am putea discuta, daca ai evita sa vorbesti in numele partidului si sa discuti in numele tau propriu si personal. Ca tot a venit vorba de nume, daca mai era, nu ma puteam loga cu el.serafim wrote:JOJONEL
realitatea este ca :
-nu ne plac clonele;
- pentru ?
- impotriva ?
- abtineri ????![]()
Agenda, locul tau e in buzunar, draguto. Nu m-am legat de nimeni.
JOJONEL wrote:Vad ca ma urmaresti peste tot. Am putea discuta, daca ai evita sa vorbesti in numele partidului si sa discuti in numele tau propriu si personal. Ca tot a venit vorba de nume, daca mai era, nu ma puteam loga cu el.serafim wrote:JOJONEL
realitatea este ca :
-nu ne plac clonele;
- pentru ?
- impotriva ?
- abtineri ????![]()
Agenda, locul tau e in buzunar, draguto. Nu m-am legat de nimeni.
ma bucur ca am ajuns la stadiul de "NIMENI" !!!!
si imi imaginez ce buzunar maaaaare are ca sa te bage-n el agendo

@ursu: m-am exprimat gresit. De fapt, trebuia sa spun ca amenda, platita imediat ce primeste PV acasa, se plateste la jumatate -40 ron- daca intarzie, intra pe financiar intreaga -80 ron.
@jojonel: habar n-ai despre ce este vorba, doar te bagi in seama.... pe mine nu ma impresioneaza o astfel de persoana/mata, ce crezi tu ca esti.
@jojonel: habar n-ai despre ce este vorba, doar te bagi in seama.... pe mine nu ma impresioneaza o astfel de persoana/mata, ce crezi tu ca esti.
Salut!
Mi-am luat si eu o amenda pe linia 42.. sa va pov cum s-a intamplat:
era o zi ploioasa si biletul meu era cam sifonat si ud.. am urcat in tramvai l-am indesat in compostor, pana mi-a iesit ceva pe el si fericit m-am asezat pe un scaun.. la urmatoarea statie controlorii... vin tinta la mine nush de ce.. poate pt ca erau numai mosi si babe sau poate pt ca m-au vazut asa mai fraier... imi cere biletul, i-l dau, face ochii mari si incepe: nu ca nu e bun... ca a mai fost compostat, ca amenda... ca sa nu mai zic ca au intrat si au dat mana cu toti muncitorii care erau prin spate si care sigur nu aveau bilet... si n-am vrut sa le dau buletin nimic.. sa ma lase sa ma duc ca eu am bilet... ei nu ca cheama politia prin gps prin nush ce kkt... m-am certat juma de ora cu ei... dupa ce in prealabil m-au plimbat pe la capat... at le-am zis sa mergem la politie dar mi-au zis ca daca am buletin si daca nu le-am aratat o sa-mi dea politia amenda ba ca nu-l posed ba ca nu i l-am aratat... pendula intre astea 2 variante... obosit si nervos le-am dat buletinul (si pt ca nu stiam care e legea privind buletinul daca tre sa-l ai sau nu la tine) ca apoi cu biletul semnat de el sa ma duc sa fac contestatie... am si monstrele pe care le-a facut el in tramvai... sa decida judecatorul daca sunt identice sau nu... la sfarsit m-a bufnit si rasu ca tot imi explica ca tre sa-i dau lui acum 400 de mii ca daca ma duc si platesc pe nush unde o sa dau 800 cand pe constatare scria clar toate astea ca in 48 de ore etc...
Probleme ar fi:
1. Cum sa fac contestatia? adica cum s-o formulez ce sa cumprinda? toata explicatia mea de aici pt ca am inteles ca judecatorul aici se va uita... e practic pledoaria mea scrisa... pe langa dovezi...
2. In constatare numele meu este scris TOADER, iar numele meu este TUDOR.. nush cum e cu nulitatea in cazul asta... si iar nu stiu daca judecatorul are in fata procesul verbal sau constatarea.. pt ca PV nu mi-a venit si nu stiu ce nume a trecut acolo...
In conculzie cam ce ar trebui sa cuprinda contestatia: cum ar trebui formulata?
Astept raspunsuri....
Numai bine!
Mi-am luat si eu o amenda pe linia 42.. sa va pov cum s-a intamplat:
era o zi ploioasa si biletul meu era cam sifonat si ud.. am urcat in tramvai l-am indesat in compostor, pana mi-a iesit ceva pe el si fericit m-am asezat pe un scaun.. la urmatoarea statie controlorii... vin tinta la mine nush de ce.. poate pt ca erau numai mosi si babe sau poate pt ca m-au vazut asa mai fraier... imi cere biletul, i-l dau, face ochii mari si incepe: nu ca nu e bun... ca a mai fost compostat, ca amenda... ca sa nu mai zic ca au intrat si au dat mana cu toti muncitorii care erau prin spate si care sigur nu aveau bilet... si n-am vrut sa le dau buletin nimic.. sa ma lase sa ma duc ca eu am bilet... ei nu ca cheama politia prin gps prin nush ce kkt... m-am certat juma de ora cu ei... dupa ce in prealabil m-au plimbat pe la capat... at le-am zis sa mergem la politie dar mi-au zis ca daca am buletin si daca nu le-am aratat o sa-mi dea politia amenda ba ca nu-l posed ba ca nu i l-am aratat... pendula intre astea 2 variante... obosit si nervos le-am dat buletinul (si pt ca nu stiam care e legea privind buletinul daca tre sa-l ai sau nu la tine) ca apoi cu biletul semnat de el sa ma duc sa fac contestatie... am si monstrele pe care le-a facut el in tramvai... sa decida judecatorul daca sunt identice sau nu... la sfarsit m-a bufnit si rasu ca tot imi explica ca tre sa-i dau lui acum 400 de mii ca daca ma duc si platesc pe nush unde o sa dau 800 cand pe constatare scria clar toate astea ca in 48 de ore etc...

Probleme ar fi:
1. Cum sa fac contestatia? adica cum s-o formulez ce sa cumprinda? toata explicatia mea de aici pt ca am inteles ca judecatorul aici se va uita... e practic pledoaria mea scrisa... pe langa dovezi...
2. In constatare numele meu este scris TOADER, iar numele meu este TUDOR.. nush cum e cu nulitatea in cazul asta... si iar nu stiu daca judecatorul are in fata procesul verbal sau constatarea.. pt ca PV nu mi-a venit si nu stiu ce nume a trecut acolo...
In conculzie cam ce ar trebui sa cuprinda contestatia: cum ar trebui formulata?
Astept raspunsuri....
Numai bine!
Eu sunt perfect de acord cu tine... insa una e constatarea si alta e procesul verbal... procesul verbal.. ar urma sa-mi vina in 2-3 sapt de la constatare acasa, prin posta.. timp suficent sa nu mai am voie sa depun contestatia... iar cum ziceam in postul precedent nu stiu ce mi-a scris controlorul pe procesul verbal.. pt ca daca ar fi asa... at sanatate!!! pe constatare zice ca pot face contestatie in max 15 zile de la data constatarii care a fost pe 7 august... dar acum nu stiu daca sunt 15 zile lucratoare sau 15 zile adica 2 sapt...