act fals

Discutii privind procedura penala
kinga

Post by kinga » 24 Jul 2007, 15:52

Nastasia... nu vreau sa fiu carcotasa...dar daca toto aveai informatiile respective din 2004 de ce ai asteptat pana in 2007???

dasefx

Post by dasefx » 24 Jul 2007, 16:04

nastasia wrote:EU Nastasia sunt de vine povestea-i lunga . pe mine ma intresa ce mijloace de atac am asupra unui om care si-a legalizat cumpararea si detinerea propritatii prin inducerea in eroare a tuturor . ajustitiei , a comisiei de retrocedare si acum se obrazniceste si isi muta haturille .
Ca sa poti ataca anumite acte juridice (chiar si cele lovite de nulitate absoluta) trebuie sa justifici un interes. Explica si tu coerent situatia si care-i baiul tau si cu siguranta vei primi raspunsuri pertinente

nastasia

Post by nastasia » 24 Jul 2007, 21:20

nastasia wrote:
agenda wrote:maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!!!!!!
Ori necesit eu vacanta urgent ori tu nu te face inteleasa!!!!!!

Hai sa vedem daca am priceput!!!!!
............ In 2001 x - cumparatorul incheie un contract de vanzare cumparare cu y (care reprezinta un singur vanzator), care decedase (candva intre 1994 si 2001), pentru achizitionare unor parcele de teren de la y. Contractul de vanzare cumparare este sub semnatura privata datat 1991. Aceste terenuri inteleg ca erau intabulate pe numele lui y inaintea anului 1991?

De ce spui undeva ca "unul dintre vanzatori nu a semnat"!
Cum pe baza unui contract de vanzare cumparare fals solicita "retrocedarea altor terenuri"?
Cum adica a facut "cerere de retrocedare padure" arantand ca el a cumparat padurea? De la cine, pe baza carui act? cand?

Si atatea intrebarii............... :-( :-( :-(

Dar mai intai spune-mi daca am inteles bine EU Nastasia sunt de vine povestea-i lunga . pe mine ma intresa ce mijloace de atac am asupra unui om care si-a legalizat cumpararea si detinerea propritatii prin inducerea in eroare a tuturor . ajustitiei , a comisiei de retrocedare si acum se obrazniceste si isi muta haturille .
actiunea in constatarea nulitatii absolute pe frauda legii e o actiune grea ? nu ati vrea sa-mi explicati in ce consta ca sa stiu la ce ma inham . multumesc din suflet pt importanta ce mi-ati dat-o . cu stima

agenda

Post by agenda » 24 Jul 2007, 21:35

aleg sa nu raspund la intrebare avand in vedere ca raspunsul meu ar fi bazat in exclusivitate pe teorie. Nu am experienta in instanta.
Insa stiu ca daca intradevar actul despre care am discutat este fals, atunci acesta este lovit de nulitate absoluta, care nu este prescriptiba si poti oricand sa intentezi o actiune in constatarea nulitatii absolute.

insa, stimatii mei colegi, care au experienta, (nu ca mine :oops: ) iti vor da, sunt sigura, un raspuns mai demn de incredere.

Iti doresc mult succes!

nastasia

Post by nastasia » 25 Jul 2007, 14:49

agenda wrote:aleg sa nu raspund la intrebare avand in vedere ca raspunsul meu ar fi bazat in exclusivitate pe teorie. Nu am experienta in instanta.
Insa stiu ca daca intradevar actul despre care am discutat este fals, atunci acesta este lovit de nulitate absoluta, care nu este prescriptiba si poti oricand sa intentezi o actiune in constatarea nulitatii absolute.

insa, stimatii mei colegi, care au experienta, (nu ca mine :oops: ) iti vor da, sunt sigura, un raspuns mai demn de incredere.

Iti doresc mult succes!
Baiul l-am scris pe parcurs si anume de anul trecut a intrat pe o portiune din propritatea mea , care este bine marcata de 17ani si mi-a modificat semnele mele cu numele lui . i-am trimis o notificare prin executor judecatoresc si-l rog sa-si motiveze gestul . nu-mi raspunde nimic , eu imi refac haturile , ma lasa in pace o perioada , apoi ma reclama la politie ca i-am incalcat eu haturile . cand a venit politia aceasta a fost insotita de primar si un padurar care lucreaza la un ocol particular . cand am dat declaratie si mi-am atasat actele. la doua luni politia mi-a trimis o scrisoare in care imi spune ca eu am dreptate si se va stabili vinovatia celui care mi-a incalcat haturile , la un interval de timp am primit un telefon de la agentul de politie care mi-a comunicat ca termenul de urmarire s-a prescris . dupa acest telefon din nou si-a insemnat initialele numelui sau pe hat dar nu mi-a mai stricat gardul .

dasefx

Post by dasefx » 25 Jul 2007, 18:45

Buna ideea cu executorul judecatoresc

ursu

Post by ursu » 25 Jul 2007, 19:26

aha, deci e prescrisa...vezi samurai? a zis si nenea militeanu ca-i prescrisa!!!!

eu zic ca tot actiunea in constatarea nulitatii absolute e solutia!!!
...care, apropos agenda...este imprescriptibila!!!!...probabil din viteza ai scis asa..sigur stiai...

agenda

Post by agenda » 25 Jul 2007, 19:38

8O nu este prescriptibila , am scris bine!!!!!!!! adica imprescriptibila...........
dai in nevinovati!
dar nici eu nu vreau sa ma pun cu tine ursule :mrgreen: !

kinga

Post by kinga » 25 Jul 2007, 19:40

URSU wrote:aha, deci e prescrisa...vezi samurai? a zis si nenea militeanu ca-i prescrisa!!!!

eu zic ca tot actiunea in constatarea nulitatii absolute e solutia!!!
...care, apropos agenda...este imprescriptibila!!!!...probabil din viteza ai scis asa..sigur stiai...
Da ce ai Ursule cu Samuraiu???intreb si io.... ca doar nu a pomenit nimik de prescriptie....
am pierdut ceva???? 8O 8O

ursu

Post by ursu » 25 Jul 2007, 19:48

eee, da....am citit gresit, si ce???
n-am voie???
uite la ele.. ce mai sar cu gura pe mine!!!!

biiiiiiine scompo...lasn ca pun io mana pe tine!!!! :mrgreen:
ma "lucrezi" cu agenda mai nou!!!!

..si lasati caterinca!!! dati solutie nastasiei!!!! :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 25 Jul 2007, 19:51

:-D :-D :-D :-D :-D

kinga

Post by kinga » 25 Jul 2007, 19:54

URSU wrote:eee, da....am citit gresit, si ce???
n-am voie???
uite la ele.. ce mai sar cu gura pe mine!!!!

biiiiiiine scompo...lasn ca pun io mana pe tine!!!! :mrgreen:
ma "lucrezi" cu agenda mai nou!!!!

..si lasati caterinca!!! dati solutie nastasiei!!!! :mrgreen:
Ursuuuuuuuuuu .. io tin cu Ursu... :grin: :grin: :grin:

si nu te "lucrez" cu agenda... asa-i agenda???
:razz: :razz:
hai noa... sunt mai carcotasa azi...

dar stii ca te iubesc.....
:floare: :floare: :floare: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

am fost convingatoare????
za DAAAAAAAA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 25 Jul 2007, 19:56

pisici..iar am fost offffff topic..
vezi ce faci???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 25 Jul 2007, 21:21

confirm kinga. Nici gand de asa ceva ursule! ;-)

Post Reply