cazare
acum am realizat ce am scris la sfarsit.mirabela wrote:la hotel SIR ORHIDEEA o camera simpla este 150 lei( sau cel putin asta era pretul in luna mai) si o camera dubla 220 lei, micul dejun inclus in pret.
hotelul este misto, insa eu va sfatuiesc sa cereti o camera mai retrasa, adica mai in spate, ca peste drum este un club.
pernele sunt de kko.
nici o aluzie catre membrul avocatura.com - KKO

mi-as fi luat o camera direct in club...se mixeaza bine afterhours acolomirabela wrote:la hotel SIR ORHIDEEA o camera simpla este 150 lei( sau cel putin asta era pretul in luna mai) si o camera dubla 220 lei, micul dejun inclus in pret.
hotelul este misto, insa eu va sfatuiesc sa cereti o camera mai retrasa, adica mai in spate, ca peste drum este un club.
pernele sunt de kko.

flaviusnet wrote:serafim wrote:![]()
![]()
![]()
de aia nu l-am mai vazut pe KKO pe forum ...
![]()
![]()
au facut astia de la orhideea perne din el ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Razi tu razi ,dar daca ma numeam Brad Pitt s-ar fi zis ca-i tare exotic la Orhideea cu un Brad in pat&...in loc de perna&.... Nu era de kko, ci Jolie

Apropo.
Multa bafta la examen pentru toti

Subscriu la ce a scris Ciro si va felicit pentru risipa de energie cu care ati "raspuns" solicitarii lui. Nu credeti ca era mai potrivit sa postati la capitolul: "sa ne descretim fruntile!"? Ii scuteati pe unii de efortul de a citi atitea glume "bune" in timp ce chiar doreau o informatie. Tineti-o tot asa si, de cite ori va cere ajutorul cineva, in loc sa-i dati o informatie, dati-i inainte cu bascalia! Nu va obositi sa-mi raspundeti, e atit de previzibil stilul vostru! Fara suparare, da? Sper ca apetitul vostru pentru ironie nu e indreptat unilateral numai catre ceilalti!