cazare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
mirabela

Post by mirabela » 27 Jul 2007, 07:58

la hotel SIR ORHIDEEA o camera simpla este 150 lei( sau cel putin asta era pretul in luna mai) si o camera dubla 220 lei, micul dejun inclus in pret.
hotelul este misto, insa eu va sfatuiesc sa cereti o camera mai retrasa, adica mai in spate, ca peste drum este un club.
pernele sunt de kko.

serafim

Post by serafim » 27 Jul 2007, 09:33

:-( :-( :-( :-( de aia nu l-am mai vazut pe KKO pe forum ... :-( :-( :-( au facut astia de la orhideea perne din el ?! :mrgreen:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 27 Jul 2007, 09:34

serafim wrote::-( :-( :-( :-( de aia nu l-am mai vazut pe KKO pe forum ... :-( :-( :-( au facut astia de la orhideea perne din el ?! :mrgreen:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

serafim

Post by serafim » 27 Jul 2007, 09:41

razi tu razi...flaviu ...dar saracul KKO
nu vezi ca toti il fac de KaKaO :grin:

mirabela

Post by mirabela » 27 Jul 2007, 13:14

mirabela wrote:la hotel SIR ORHIDEEA o camera simpla este 150 lei( sau cel putin asta era pretul in luna mai) si o camera dubla 220 lei, micul dejun inclus in pret.
hotelul este misto, insa eu va sfatuiesc sa cereti o camera mai retrasa, adica mai in spate, ca peste drum este un club.
pernele sunt de kko.
acum am realizat ce am scris la sfarsit.
nici o aluzie catre membrul avocatura.com - KKO
:cafea:

serafim

Post by serafim » 27 Jul 2007, 13:19

:grin: :-D :-D :-D
daca lumea nu ar mai gresi....nu am mai avea de ce sa ne legam :-D :-D :-D
oricum...glumeam :floare: :floare: :floare:

mirabela

Post by mirabela » 27 Jul 2007, 13:28

mi-am dat seama
:-P

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 27 Jul 2007, 19:31

mirabela wrote:la hotel SIR ORHIDEEA o camera simpla este 150 lei( sau cel putin asta era pretul in luna mai) si o camera dubla 220 lei, micul dejun inclus in pret.
pernele sunt de kko.
mi-as fi luat o camera direct in club...se mixeaza bine afterhours acolo :grin: :evil:

kko

Post by kko » 27 Jul 2007, 20:30

flaviusnet wrote:
serafim wrote::-( :-( :-( :-( de aia nu l-am mai vazut pe KKO pe forum ... :-( :-( :-( au facut astia de la orhideea perne din el ?! :mrgreen:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D

Razi tu razi ,dar daca ma numeam Brad Pitt s-ar fi zis ca-i tare exotic la Orhideea cu un Brad in pat&...in loc de perna&.... Nu era de kko, ci Jolie :grin: :fluierat:

Apropo.
Multa bafta la examen pentru toti :cafea:

serafim

Post by serafim » 27 Jul 2007, 21:04

:-? :-? :-? :grin: :grin: :grin: dar ce....mai era camera 150 la orhideea daca era cu Brad Pitt in camera?????

ori daca era cu Brad Pit a lui Wittmann de pe
"sa ne mai descretim fruntile" pg.68abia era camera 2 lei....dar nu stiu daca la hotel ii mai zicea orhideea saaaaaaau hotel tufis & canalizare :-P :-D :-D :-D :-D :-D :grin:

ce zici kko am dreptate ????

ion_balcon

Post by ion_balcon » 28 Jul 2007, 15:58

mai stati si pe casile voastre,lasati l dreacu de examen ca oricum nu l luati,stati la voi in provincie si culcati va ca sunteti obositi

flaviusnet

Post by flaviusnet » 30 Jul 2007, 07:38

ion_balcon wrote:mai stati si pe casile voastre,lasati l dreacu de examen ca oricum nu l luati,stati la voi in provincie si culcati va ca sunteti obositi
un om inteligent se vede de la o posta.....nu specificam de care posta

valic

Post by valic » 30 Jul 2007, 19:53

ion_balcon a scris:
mai stati si pe casile voastre,lasati l dreacu de examen ca oricum nu l luati,stati la voi in provincie si culcati va ca sunteti obositi
De ce, "sefule"?Lasa-i sa bage si ei o tura,te rog eu! Si nu, nu sunt din provincie, ci la multe generatii de bucuresteni! :-?

bibi

Post by bibi » 31 Jul 2007, 07:25

ion_balcon wrote:mai stati si pe casile voastre,lasati l dreacu de examen ca oricum nu l luati,stati la voi in provincie si culcati va ca sunteti obositi
mey BALCOANE de esti suparat tare...ce te doare maseaua...sau ce ?

lollita

Post by lollita » 01 Aug 2007, 12:52

Subscriu la ce a scris Ciro si va felicit pentru risipa de energie cu care ati "raspuns" solicitarii lui. Nu credeti ca era mai potrivit sa postati la capitolul: "sa ne descretim fruntile!"? Ii scuteati pe unii de efortul de a citi atitea glume "bune" in timp ce chiar doreau o informatie. Tineti-o tot asa si, de cite ori va cere ajutorul cineva, in loc sa-i dati o informatie, dati-i inainte cu bascalia! Nu va obositi sa-mi raspundeti, e atit de previzibil stilul vostru! Fara suparare, da? Sper ca apetitul vostru pentru ironie nu e indreptat unilateral numai catre ceilalti!

Post Reply