top 10 avocaþi

Examene, rezultate, pareri, etc
actor

Post by actor » 06 Jan 2007, 18:58

Nu pot decat sa observ cata mediocritate si lipsa de bun simt denota niste anonimi care isi permit sa critice profesori universitari ca Iorgovan, Mateut etc.
Romania este intr-adevar tara in care nu exista sistem de valori si in care toti derbedeii isi dau cu parerea aiurea-n tramvai.

kinga

Post by kinga » 06 Jan 2007, 19:38

actor wrote: Romania este intr-adevar tara in care nu exista sistem de valori si in care toti derbedeii isi dau cu parerea aiurea-n tramvai.
esti cumva autodeterminare????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Melinda

Post by Melinda » 06 Jan 2007, 20:25

Nu, este un anonim care s-a autodeterminat. :lol:

actor

Post by actor » 06 Jan 2007, 21:18

kinga wrote:esti cumva autodeterminare?????
Da.

wittmann

Post by wittmann » 07 Jan 2007, 11:16

Cu Sova am dat si eu examen in 1999 la organizarea profesiei. A cam strambat din nas cand scoteam cate un "porumbel", dar pana la urma mi-a dat o nota mai mare decat ma asteptam.

Melinda

Post by Melinda » 07 Jan 2007, 12:33

Ce coincidenta, tot in 99 am dat si eu examen, recunosc, nici eu nu am meritat nota primita. Din acest punct de vedere, intradevar, este indulgenta.
Era stresant sa dai trei examene orale, fara intrerupere,in aceasi sala.

scribul

Post by scribul » 29 May 2007, 16:43

Ca de obicei -sunt de acord cu Witman, insa si cu cei care-l sprijina pe Stoica; ca sa fiu in treaba l-as mai adauga listei si pe Gh Diaconescu (contribuia din greu la Nestor, in penal, atunci cand Nestor si-a facut numele), iar acum face ravagii pe oriunde merge - vezi apararea propusa in dosarul Zambaccian; si mai imi place si Fl Baias (in civil)

Post Reply