Luc4s wrote:Stii ce?
du-te o ora in orice penitenciar si sa vezi cati nevinovati gasesti
Sa muncesti pro bono pt ei, ca nici bani n-au

da. exact asta voi face la urmatoarea mea vizita in Romania. si am sa te vizitez si pe tine. negresit!
ps: remarcile mele refera la o chestiune de principiu. nu ma intereseaza ca-i vorba de palpiadis, scuze daca nu retin bine numele, sau de oricine altcineva.
se invoca un caz de posibila eroare judiciara si care nu-i ceva inedit ca sa surprinda. deci erori judiciare s-au mai facut, unele au fost demonstrate, altele nu. majoritatea mesajelor pe acest topic au fost in sensul "lasa, uita, impaca-te cu soarta, e singura solutie" ceea ce asimilez la o atitudine, nu de avocat, de profesionist, ci de baba fatalista. pentru ca numai o baba fatalista ar veni cu consolari de genul asta "lasa maica, asa-i viata si cu bune si cu rele". cu alte cuvinte totul e batut in cuie, noi nu putem schimba nimic, destinul potrivnic etc. gigi_whatever vine si cu o tentativa de psihanaliza si eventuale diagnostice la o persoana cu care probabil nu a schimbat o vorba in mod direct. e profesional? ma-ndoiesc.
eu nu critic raspunsurile juridice, eu am criticat atitudinile de genul celei exprimate pe acest topic. e o diferenta. ok?