Tribunalul Bucuresti confirma neinceperea urmaririi penale

Examene, rezultate, pareri, etc
kinga

Post by kinga » 10 Dec 2006, 12:37

Norocel wrote:Nu ne spui si noua numele judecatoarei?
ne ajuta cu ceva??? :grin: :grin:

alinutzza

Post by alinutzza » 10 Dec 2006, 12:41

Nu cred ca conteaza cu ceva. Ma refeream la sistem si persoana anume nu are relevanta, dar va garantez ca e real.

norocel

Post by norocel » 10 Dec 2006, 12:43

Tu nu vrei sa stii?

norocel

Post by norocel » 10 Dec 2006, 12:48

alinutzza wrote:Nu cred ca conteaza cu ceva. Ma refeream la sistem si persoana anume nu are relevanta, dar va garantez ca e real.
Am scris inainte de raspunsul tau.
Acum pot explica si de ce am pus intrebarea:
1. Pentru ca tu ai pretentia sa te credem pe cuvant si oferi si "garantii" (???).
2. Pentru ca arunci cu piatra intr-un intreg sistem dar iti lipseste curajul sa spui numele persoanei care "garantezi" tu ca este vinovata;
3. Pentru ca eram sigura ca nu o sa ai curajul sa-i spui numele desi chiar nu inteleg de unde lasitatatea asta.

kinga

Post by kinga » 10 Dec 2006, 12:58

Prin incheierea nr. 31/A/5.08.2002 (dosar nr. 31/A/2002) Judecatoria Deva a recunoscut personalitatea juridica Asociatiei de Binefacere "Bonis Potra" si a dispus inscrierea acesteia in registrul special al asociatiilor si fundatiilor de la grefa instantei.
Printre ale obiective de activitate asociatia a trecut in statut si "infiintarea de barouri cu respectarea prevederilor Constitutiei Romaniei, a prevederilor pactelor si conventiilor internationale privitoare la drepturilor omului".

norocel

Post by norocel » 10 Dec 2006, 13:01

Asta stiam si eu dar alinutzza a spus ca stie numele judecatoarei si stie si ca a promovat la tribunal.
Nu spun nici ca este adevarat nici ca nu este.
Spun doar ca ar fi normal sa nu arunce cu piatra in sistem daca nu are curajul sa spuna numele judecatorului care a gresit.

observer

Post by observer » 10 Dec 2006, 22:16

Incheierea Judecatoriei Deva , a fost desfintata. De aceea a ajuns si la CEDO , Bota.

Dar tipul a mai infintat o asociatie la Judecatoria Targu Jiu , iar acum centrul spiritual al avocaturii -aripa Bota se afla in comuna Balesti Judetul Gorj. :D

Kinga , fara suparare, (personal nu am nimic cu ei) , dar esti din baroul Bota?

piorel

Post by piorel » 11 Dec 2006, 02:04

Scumpilor, eu personal, in defiitiv, ma BUCUR de existenta acestor avocati, care nu stiu ce pe lume traiesc. Totodata , stiu ca intr-o discutie juridica/pledoarie voi fi tot timpul peste ei (de exp. peste Bota)... Deci... de ce sa ma consum eu? Pentru justitiabili? Dar cine sunt eu, Dumnezeu, Basescu? Oricum cei de mai sus ori nu exista ori li se rupe, asa ca viata merge inainte, iar noi, avocatii, trebuie sa facem cat mai multi bani, iar aceasta "concurenta" eu zic ca e bine venita - amuzandu-ne si in sensul acesta - pentru cei care se simt/vor sa fie avocati.

kinga

Post by kinga » 11 Dec 2006, 09:16

observer wrote: Kinga , fara suparare, (personal nu am nimic cu ei) , dar esti din baroul Bota?

:-D :-D :-D :-D :-D

no way .

observer

Post by observer » 11 Dec 2006, 22:11

:D
Beton

BOTA RULES :D

alinutzza

Post by alinutzza » 12 Dec 2006, 22:08

Pentru Norocel - Iacob Marinela. Si nu e vorba de lasitate, ci de cei 7 ani de acasa.[/quote]

assido

Post by assido » 15 Dec 2006, 11:12

Ei si-au facut si cabinete mentionand "Cabinet de avocat C.G." fara alta mentiune (cum este la noi Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Baroul...). Problema este ca justitiabilul cand vede inscriptionat "Cabinet de avocat" are convingerea ca acela este un avocat autentic, insa in realitate el nici nu stie pe mainile cui se lasa.

mariusms

Re: Tribunalul Bucuresti confirma neinceperea urmaririi pena

Post by mariusms » 15 Dec 2006, 15:02

observer wrote: In hotararea se arata:
"Instanta a apreciat ca din probele de la dosar rezulta ca numitul Bota Pompiliu a exercitat acte specifice profesiei de avocat, insa in limitele prevazute de lege si a emis inscrisuri purtand antetul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, fara a fi, in fapt, vorba de o contrafacere a lor pentru a le da aparenta unor inscrisuri oficiale."
Din cate vad eu, este avocat autentic. Cool !!!

observer

Post by observer » 15 Dec 2006, 22:29

Nu e asa ca e minunat. Nu stiu ce ma face sa simt ca tocmai ne-am procopsit cu un barou paralel , de care nu vom mai scapa veci.

De asta imi place Romania. Orice e posibil

radule

piorel !!!!

Post by radule » 16 Dec 2006, 14:17

nu stiu ce experienta ai ,, la bara ,, dar nu pot sa nu intreb:
este asa, ca o revelatie , aceasta sigutanta ca esti mai bun decat toti acei avocati?
ma gandesc ca se poate sa fii emotiv, sa transpiri cand pledezi, sa ai sudori reci, etc pe cand acel coleg de la bota sa fie mai echilibrat, mai ,,pe obiect,, pentru ca si el are , cel putin, acelesi studii ca si tine.
te intrebi despre cadrul legal...
se poate sa vedem surprize si mai mari daca ne referim la legislatia care reglementeaza in domeniu.
cred ca nu trebuie impuse bariere in ce priveste dreptul la aparare doar pe criteriul apartenentei la zamfirescu sau la bota.Un corp bine pregatit de avocati, chiar si din 3 barouri, are loc pe piata justitiabilului roman care intai depune actiunea, pierde pe fond si apoi plateste un avocat...
cu respect pentru TOTI cei care slujesc in domeniu,
radu- iasi

Post Reply