legea aplicabila

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
kinga

Post by kinga » 11 Apr 2007, 15:00

codneg wrote:Intr-adevar foarte frumoasa speta. O placere sa ai parte de ea "live". :grin:
ehh.. e o onoare sa ai asemenea cauze... :lol: :lol:

si cred ca e o placere sa revii la Targu Mures... :razz: :razz: :razz:

codneg

Post by codneg » 01 Aug 2007, 15:58

Kinga, am revenit - cu placere - la Tg Mures.
Si continuarea spetei e o frumusete :

La ultimul raport admin judicar solicita sa aprobam modificarea planului confirmat , in sensul aprobarii vanzarii tuturor imobilelor debitoarei.
In motivare se arata ca "dupa numeroase negocieri cu investitori interesati sa efectueze majorarea de capital - propusa prin planul de reorganizare confirmat ca sursa de achitare a datoriilor debitoarei - am ajuns la concluzia ca aceasta nu este posibila" :twisted:

La finalul propunerii de modificare scrie asa :
"Mai mentionäm ca, prin modificarea planului de reorganizare, se prevede ca in cazul in care tranzactia propusä nu se va realiza, se va considera ca, planul de reorganizare initial nu a fost modificat, fara a fi necesara aprobarea creditorilor si a judecätorului sindic."

Adica revenim la majorarea de capital care tocmai am spus ca nu e posibila. :grin:

kinga

Post by kinga » 01 Aug 2007, 16:08

codneg wrote:Kinga, am revenit - cu placere - la Tg Mures.

La ultimul raport admin judicar solicita sa aprobam modificarea planului confirmat , in sensul aprobarii vanzarii tuturor imobilelor debitoarei.
In motivare se arata ca "dupa numeroase negocieri cu investitori interesati sa efectueze majorarea de capital - propusa prin planul de reorganizare confirmat ca sursa de achitare a datoriilor debitoarei - am ajuns la concluzia ca aceasta nu este posibila" :twisted:

"Mai mentionäm ca, prin modificarea planului de reorganizare, se prevede ca in cazul in care tranzactia propusä nu se va realiza, se va considera ca, planul de reorganizare initial nu a fost modificat, fara a fi necesara aprobarea creditorilor si a judecätorului sindic."

Adica revenim la majorarea de capital care tocmai am spus ca nu e posibila. :grin:
e din ce in ce mai frumos....
eu nu mai comentez...

PS
de ce nu ai dat un semn de viata??? :razz:

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 04:57

kinga wrote:
codneg wrote:Kinga, am revenit - cu placere - la Tg Mures.

e din ce in ce mai frumos....
eu nu mai comentez...

PS

de ce ? daca te cauta era alta solutie ???
de ce nu ai dat un semn de viata??? :razz:
:grin:

Post Reply