Test de inteligenta

Discutii filosofice pe teme actuale.
robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 07 Oct 2006, 13:57

...serafim, nici prin minte nu mi-a trecut sa fac ceea ce zici tu ca am facut...ideea era ca sunt mult mai multi oameni inteligenti si divers inteligenti decat sustin unele statistici mai vechi sau care au/aveau interesul sa sustina anumite chestii..

...preluarea prin copy/paste nu era o critica...dimpotriva...iar referirea la ea avea legatura cu tipul meu dominant de inteligenta...si anume cea muzicala si ritmica..pt. ca pe cea referitoare la culori n-a cuantificat-o nimeni...inca... :wink:

...unele chestii nu trebuie luate asa de personal...eu credeam ca lumea se va bucura vazand ca cercetatorii au decis ca fiecare om este inteligent in felul lui, chiar daca nu poate rezolva anumite tipuri de teste...

...iar in ceea ce-l priveste pe Einstein, au fost puse in seama lui tot felul de ziceri, pt.ca astfel capatau ngreutaten ...si nu numai lui..
...uite, asta pe care o s-o scriu eu imediat nu se stie daca-i apartine..se zice ca da, dar pt. ca imi place mie cum suna si pt. ca fall e si de sezon si pt. ca are si greutatea pleonastica a gravitatiei care face lucrurile sa cada, o sa zic ca e a lui..
"Gravity is not responsible for people falling in love."

...well, in ceea ce priveste celelalte aspecte... :cafea:

Yran

Post by Yran » 10 Oct 2006, 08:42

Image

Afgan girl with green eyes... :lol:

leustean

Post by leustean » 10 Oct 2006, 09:09

http://www.nationalgeographic.pt/revist ... cover3.jpg
Iata si replica peste ani a aceleasi "afgan girl", de care chiar am vorbit la un topic paralel, la Barfe.
Sper sa se incarce.

Yran

Post by Yran » 11 Oct 2006, 08:05

Se numeste telepatie? Sau comunicare prin imagini ? :lol:
In timp ce tu scriai la barfe, si eu mi-am adus aminte unde am vazut ochii din avatarul lui JOJO. Era imaginea unui impact asupra mintii, imagine ramasa undeva in subconstient

leustean

Post by leustean » 11 Oct 2006, 16:23

Yran, nu stiu cum se numeste, telepatie sau comunicare prin imagini, ca unii m-au intrebat daca sintem clone...
Iata ca acest mic amanunt vine sa confirme banuielile.
Si imi voi aduce din nou contributia in acest sens : in avatarul tau este cumva "The Lord of The Dance"?
Michale Flately?
Imi place!

Poza cu afgana e celebra...Nu gasesc alta explicatie.

Yran

Post by Yran » 12 Oct 2006, 07:24

:-D :-D :-D
Cand oi fi vazut poza, habar n-am avut ca era/urma sa fie celebra&....insa mi-a ramas ceva agatat &...si am gasit-o cu google, prin cuvinte cheie&... ;-) :fluierat:

In avatarul meu este o imagine din baletul "Carmen" cu o trupa de balet din Venezuela (Ballet Contemporaneo de Caracas )

Este o dedicatie cromatica si de ritm pentru 2R & J :razz: 8-)

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 12 Oct 2006, 10:22

:) Yran, avatarul e minunat, iar baletul e...supremul dans, daca il lasam in acest registru..
..f. dragutz din partea ta!
:floare: :cafea:

medeea

Post by medeea » 20 Nov 2006, 01:48

LUMINITA2006 wrote:Daca ne gandim ca inteligenta pe glob e raspandita in mod aleatoriu, iar romanii sunt prin definitie mai destepti decat alte natii, la noi e o proportie de 95% de oameni destepti acoperita, compensand cu alte tari, unde procentul este de 0,0.........%, astfel incat media pe glob ramane de 2%!?! :-D
romanii prin definitie sunt mai destepti decat altii? asta-i un mit.

testul nu-i relevant si oricum rezultatul il gasiti pe google. testul nu-i relevant pentru ca nu raspunde la tot ceea ce astazi conceptul de inteligenta inglobeaza, existind mai multe tipuri de inteligenta.
in suma accentul se pune pe dinamica relatiile dintre indivizi si a fiecarui individ cu el insusi. se vorbeste tot mai mult despre inteligenta emotionala. succesul la job, succesul in relatiile amoroase, in relatiile de afaceri si cam in orice tip de relatie pe care natura umana tinde sa-l stabileasca depinde de "coeficientul" de inteligenta emotionala.
matematicile raman un mic colt al celor pasionati de strafundurile ei, dar daca n-ai pasiunea matematicii nu inseamna ca nu ai o gandire organizata si logica.

ps: in Canada joburile guvernamentale se iau pe baza de examene, examene de limba fr/engl precum si examene de inteligenta, aptitudini si personalitate. Unele dureaza intre 7-8 ore, cu pauza din timpul tau. Depinde de job. Am o prietena care studiaza psihologia si care-mi spunea ca asemenea teste sunt interzise, rezultatul lor neputind fi decat relativ. Cu toate acestea ...

rosia_montana

Post by rosia_montana » 20 Nov 2006, 10:57

Inca unul, tot vechi, dar dragut:

http://in-cult.info/testin.html

siad

Post by siad » 20 Nov 2006, 12:40

Am facut testul ! Rezultatul? "Viata ta amoroasa este mediocra". Lui Becali cred ca i-ar fi iesit mai bine pentru ca are multe oi.

Post Reply