INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
bog28
Este corecta urmatoarea varianta ?
Revocarea pentru survenienta de copil:
...
b) intervine daca donatorul a recunoscut un copil dupa donatie, copil ce era nascut in momentul donatiei;

-
gavril
nu-i corecta.
nu se pune problema pt. data stabilirii filiatiei ci data nasterii (existentei) copilului
-
bog28
nu-i corecta.
nu se pune problema pt. data stabilirii filiatiei ci data nasterii (existentei) copilului
- si eu sunt de aceeasi parere.
numai ca in Voineag (editia 2006) era considerata corecta ...

-
LexLegis
Asa este!Nu-i corect raspunsul lui Voineag!O multime de greseli sunt in cartea asta!Mai tare ne incurca!Oare domnul unde se gandea cand scria aceasta carte care ar fi trebuit sa vina in sprijinul nostru si nicidecum sa ne bage in ceata!!! 8O

-
no_name
LexLegis wrote:Asa este!Mai tare ne incurca!Oare domnul unde se gandea cand scria aceasta carte care ar fi trebuit sa vina in sprijinul nostru si nicidecum sa ne bage in ceata!!! 8O

poate asta e si intentia, sa ne bage in ceata

-
CameliaElena
Tot grila din cartea d-lui Voineag:
Incheierea prin care se respinge cererea de recuzare a judecatorului:
a) poate fi atacata numai cu recurs, in termen de 48 de ore din momentul pronuntarii
b) poate fi atacata numai cu recurs, in termen de 3 zile de la data pronuntarii
c) nu poate fi atacata pe cale separata.
Raspunsul meu a fost a. Al d-lui Voineag c.
Voi ce ziceti?
-
bobocu
inn proc penala sau proc civila ca termenele sunt diferite
-
arian
a.
-
LexLegis
Cameliaelena a scrisRaspunsul meu a fost a. Al d-lui Voineag c.
Voi ce ziceti?
Si eu zic la fel!Incheiere prin care s-a respins cererea de recuzare poate fi atacata numai o data cu fondulDeci aceasta incheiere este supusa acelei cai de atac ce poate fi exercitata impotriva hotararii de fond, iar daca aceasta din urma nu este susceptibila de a forma obiectul vreunei cai de atac, atunci nici incheierea respectiva nu poate fi atacata.In concluzie raspunsul e c, pt ca trebuie sa avem in vedere regula!
-
bobocu
in codul penal pe care il am se spune ca alin. 7 al art 52 a fos t abrogat prin oug 55/2004 deci nu mai e valabil termenul de 48 de ore
Dar acum ma intreb si eu care e termenul ca banuiesc ca nu o fi valabil cel de 10 zile 8O
-
LexLegis
Eu m-am referit la procedura civila, la cea penala raspunsul este a.
-
bobocu
asa ca avand in vedere modificarea care acum mi-a sarit si mie in ochi cred ca poate fi atacata doar impreuna cu fondul
noroc de forum ca ramneam in urma cu modificarile cpp
-
bobocu
LexLegis wrote:Eu m-am referit la procedura civila, la cea penala raspunsul este a.
eu am cpp adus la zi 01.01.2005 confirma te rog daca am dreptate si la proc penala
merci
-
LexLegis
As avea si eu 2 intrebari:
1.Care e termenul pana la urma in urma abrogarii
2.Daca ne pica asa o intrebare de unde mama naibii stim daca se refera la proced pen sau civ?Banuiesc ca trebuie sa ppresupunem....asta doar daca vor fi in ordine cate 25 pt fiecare materie si nu or avea de gand sa le amestece!!! 8O
-
LexLegis
Bobocu a scris:
[/quote]eu am cpp adus la zi 01.01.2005 confirma te rog daca am dreptate si la proc penala
merci
Al meu e actualizat la 15.07.2005 si ai dreptate alin 7 de la art 52 e abrogat!Nici eu nu stiam, ma luasem dupa cartea lui Neahu, editie 2004 unde vorbea ca potrivi modif aduse prin L 281/2003 incheierea prin care s-a respins recuzarea poate fi atacata cu recurs in 48 ore de la pronuntare..........