Sau as renunta, pur si simplu, la aceasta formalitate

mi se pare destul de greu sa dovedesti ca pronuntarea nu a avut loc in sedinta publica 8O 8O ....doar daca recurgem la solutia propusa de KKOPoate chiar acest amanunt este o portita pentru cei ce au pierdut ultima sansa. Ignoranta naste notorietate! Notorietatea ce poate sa mai nasca ?
- iar in acest caz cred ca jandarmilor ce pazesc instanta li se va schimba fisa postului si vor avea alte atributiiYo, mai pragmatic in gandire(uneori) daca as fi legiuitorul ,as reglementa obligarea juzilor sa incheie proces verbal de pronuntare a hotararilor in sedinta publica(data, ora, sala, instanta) semnat de juzi, grefier si de min.2 martori (identificati prin BI/CI) din public. Daca nu exista public, il aducem, in conditiile legii, deoarece pt. fiecare cetatean cu drept de vot ar trebui sa fie o datorie de onoare sa fie martor la infaptuirea actului de justitie
V-am trimis un mp.sado wrote:Am editat si publicatia Recurs la "Adevar", unde am prezentat studii ce caz, initiative critici, ... etc. dar nu am facut altceva decit sa starnim viespiile care s-au indreptat spre noi cu fel de fel de controale.
Asta este, daca nu am fost cu sintagma "corb la corb nu-si scoate ochii" si am incercat sa ne consideram "rechini ..." .....!!!! ....**?????
Daca in privinta pronuntarii in sedinta publica ai dreptate, in privinta hotararilor comunicate partilor, nu ai dreptate.sado wrote:Unde mai pui ca anumite hotarari ajung la parti fara semnatura presedintelui de complet!Unele dintre acestea ajung sa fie investite cu tilui executoriu si chiar sa fie puse in executare tot fara semnatura presedintelui de complet!
Chiar credeti ca toate acestea sunt de neglijat?
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests