INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
monica
cartea lui Voineag cuprinde spete din toate cele 4 materii?
storm, te rog sa-mi spui si mie in cat timp primesti cartea de cand ai comandat-o?
cred ca o sa o comand si eu prin internet.......

-
gavril
du-te-n centru ca o gasesti la orice chiosc/librarie. Eu am luat-o de la gura de metru Universitate - iesirea dinspe Muzeul de Istorie ( e un chiosc cu carti .. acolo). Dar o gasesti si la cele 2 librarii de la statia de metrou Universitate ( jos . . langa McDonaldns )
-
storm
Scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, Monica, dar de doua zile ma chinui sa intru pe forum si nu reusesc.
Cartea se numeste Culegere de spete pentru magistratura si avocatura si mi-am comandat-o de pe
www.raft.ro, pentru ca la mine in oras (Cluj-Napoca) nu se prea gaseste. Costa 155.000 lei si nu platesti taxe postale de expeditie.
Cartea o primesti in cel mult 14 zile, dar de multe ori vine mai repede.
Tot acolo mai gasesti si o carte cu teste grila de acelasi autor, dar din pacate din 2005

(cea din 2006 nu a aparut inca). Spor la invatat!
-
monica
ieri eu nu am putut intra pe forum si am cautat pe la edituri carti de Voineag. Am gasit o carte de spete a lui, actualizata "aprilie 2006"- chiar asa scrie, la Edituta JuriTest, pret 405.000, dar numai la comanda si dureaza intre 5 si 10 zile sa-ti spuna daca ti-o trimit sau nu. Cred ca o sa o iau dar nu acum.
-
bonsa
de unde stii ca ex va fi in AUGUST? EU NU AM VAZUT PE SITUL INM ASA CEVA
-
monica
Rectific, cartea de Voineag e cu grile si nu cu spete, cum am spus mai sus. mi-a cumparat-o o colega de la Universitate cu 400.000.
Am vazut pe net la Editura ALL Beck o carte cu spete de Voineag si coata 155.000. A cumparat-o cineva?????
-
SORINUTA
Cartea se numeste Culegere de spete pentru magistratura si avocatura si mi-am comandat-o de pe
www.raft.ro, pentru ca la mine in oras (Cluj-Napoca) nu se prea gaseste.
Tot acolo mai gasesti si o carte cu teste grila de acelasi autor, dar din pacate din 2005

(cea din 2006 nu a aparut inca). Spor la invatat![/quote]
Ce ciudat! Eu am gasit-o la Libraria Universul, aia mare de langa Central....care e in centrul Clujului
-
monica
ba a aparut cartea cu grile:
Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta (actualizat aprile 2006)
Autor (i): Viorel Voineag
Pret: 40,50 LEI (405.000 LEI VECHI)
Editura: JuriTest
An aparitie: 2006
Numar de pagini: 775 pagini
Starea cartii: noua
Disponibilitate: disponibila la cerere
-
SORINUTA
[quote="monica"]ba a aparut cartea cu grile:
Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta (actualizat aprile 2006)
Autor (i): Viorel Voineag
Pret: 40,50 LEI (405.000 LEI VECHI)
Editura: JuriTest
An aparitie: 2006
Numar de pagini: 775 pagini
Starea cartii: noua
Disponibilitate: disponibila la cerere[/quote]
E una verde cumva?
-
monica
da, si pe coltul din dreapta, un colt alb, scrie actualizata aprilie 2006.
-
bonsa
vin si io cu o intrebare tare inteligenta...sunt diferente majore intre cele 2 editii ale cartii? nu cred ca a stat cineva s ale compare..da..na.intreb si eu..
nu cred ca are sens sa o cumpar pe cea noua,cand de-abia am gasit-o pe cea veche.. :)
-
cyclop
bonsa wrote:vin si io cu o intrebare tare inteligenta...sunt diferente majore intre cele 2 editii ale cartii? nu cred ca a stat cineva s ale compare..da..na.intreb si eu..
nu cred ca are sens sa o cumpar pe cea noua,cand de-abia am gasit-o pe cea veche.. :)
Am incercat io sa le compar un pic. Bine, n-am apucat sa intru in detalii, dar evident, diferente majore nu sunt. Ai dreptate, nu mai merita cumparata editia noua, daca o ai deja p-aia veche.