nerespectarea hotararii judecatoresti

Discutii privind Dreptul Penal
matrixro

Post by matrixro » 13 Apr 2006, 16:14

Tu, Myado, inteleg ca ai propuneri de lege ferenda, dar cum ai proceda daca ai fi in locul omului?

Eu nu am incitat la altoirea, ci doar la cultivarea juridica a vecinului.

myado

Post by myado » 13 Apr 2006, 16:18

tinand cont ca s-au oferit deja solutii de catre newone si bolero...intrebarea ta ramane fara obiect. cat despre nncultivarea juridicann...ai si ceva practica in sensul asta?ca mnar interesa, nu de alta :lol:

tristan

Post by tristan » 13 Apr 2006, 17:14

wittmann wrote: luarea parului sugerat cu atata diplomatie de Tristan apare ca justificata. :grin: Alles gute!
pai sa stii ca e diplomatie. Asa poate bietul om scapa cu viata. Daca se va proceda a la Iovan ma tem ca trebuie sa mergem la priveghi!! :mrgreen: Daca ziceti voi ca spartul lacatului merita o replica a la Iovan imi scot palaria atunci :lol:

mona33

Post by mona33 » 13 Apr 2006, 17:18

Sa nu actionezi prin violenta.Vei avea si mai mult de suferit in urma faptului ca o sa dai la declaratii si o sa fii chemat peste tot,de o sa ti se acreasca.Am vazut caz similar si nu te sfatuiesc.Pistoneaza situatia cu reclamatii,pana la urma o sa cedeze.Daca nici asa nu rezolvi ,angajeaza o firma de paza,doar pt cateva zile,sau cativa bodyguarzi,si daca mai au curajul,actioneaza ei!

urziral

Post by urziral » 13 Apr 2006, 20:37

va multumesc tuturor pentru sustinere, stiu ca am dreptate si nu e mare lucru sa mai astept cateva luni ca sa fie totul bine. Asa nenorocit cum este nu vreau sa-mi pun mintea cu el si sa fiu client de baza al politiei si al tribunalului. Am sa va tin la curent cu noutatile.

urziral

Post by urziral » 15 Apr 2006, 07:10

am o noua stire legata de vecinul buclucas!!
in timp ce noi asteptam sa se definitiveze dosarul la politie pentru a fi trimis in judecata, ne-am pomenit cu o citatie din partea lui prin care ne cheama din nou in judecata printre altele "obligarea sa lase deplina si libera posesie asupra suprafetei..." - este vorba despre aceeasi suprafata pentru care el a cerut in procesul anterior drept de servitute - .
ce parere aveti??!

Post Reply