Tu, Myado, inteleg ca ai propuneri de lege ferenda, dar cum ai proceda daca ai fi in locul omului?
Eu nu am incitat la altoirea, ci doar la cultivarea juridica a vecinului.
nerespectarea hotararii judecatoresti
pai sa stii ca e diplomatie. Asa poate bietul om scapa cu viata. Daca se va proceda a la Iovan ma tem ca trebuie sa mergem la priveghi!!wittmann wrote: luarea parului sugerat cu atata diplomatie de Tristan apare ca justificata.Alles gute!

Sa nu actionezi prin violenta.Vei avea si mai mult de suferit in urma faptului ca o sa dai la declaratii si o sa fii chemat peste tot,de o sa ti se acreasca.Am vazut caz similar si nu te sfatuiesc.Pistoneaza situatia cu reclamatii,pana la urma o sa cedeze.Daca nici asa nu rezolvi ,angajeaza o firma de paza,doar pt cateva zile,sau cativa bodyguarzi,si daca mai au curajul,actioneaza ei!
am o noua stire legata de vecinul buclucas!!
in timp ce noi asteptam sa se definitiveze dosarul la politie pentru a fi trimis in judecata, ne-am pomenit cu o citatie din partea lui prin care ne cheama din nou in judecata printre altele "obligarea sa lase deplina si libera posesie asupra suprafetei..." - este vorba despre aceeasi suprafata pentru care el a cerut in procesul anterior drept de servitute - .
ce parere aveti??!
in timp ce noi asteptam sa se definitiveze dosarul la politie pentru a fi trimis in judecata, ne-am pomenit cu o citatie din partea lui prin care ne cheama din nou in judecata printre altele "obligarea sa lase deplina si libera posesie asupra suprafetei..." - este vorba despre aceeasi suprafata pentru care el a cerut in procesul anterior drept de servitute - .
ce parere aveti??!