Nu stiu care anume este acea banca celebra, dar stiu cert un lucru : exista cel putin o banca celebra la care aceste spete sunt reglementate.
Ca juristii din banci sunt pe dinafara,e lucru deja stiut .. Ai grija : daca deja au incasat suma provenita din asigurare, soldul ramas ( adica 50% ) ar trebui esalonat tot pe 20 ani, ceea ce inseamna nu doar o rata mai mica pt tine, ci si incadrarea in conditiile lor de creditare. Inca ceva : povestea cu BNR e o mare minciuna ... Intotdeauna dau vina pe BNR ca sa-si scuze ei incompetenta. Daca te ameninta ca-ti maresc dobanda inseamna ca fratele tau lucra chiar in acea banca ??? Sau de ce avea o dobanda mai mica ?? Ca sunt unele banci, la care angajatii au anumite facilitati, dar asta doar pentru ca si alti clienti au aceleasi facilitati.. Sa stii ca normele BNR interzic acordarea de imprumuturi in conditii de favoare pentru angajatii proprii. Si atunci, unele banci au gasit aceasta gaselnita : clientul X are credit acordat cu dobanda Y % pe an... Pe cale de consecinta, daca si angajatii mei primesc credit cu dobanda Y% pe an, aceasta nu e un imprumt in conditiii de favoare.. Daca vor sa-ti mareasca dobanda pe motiv ca fratele tau era angajatul bancii, da-le cu aceasta reglementare in cap.. Ar trebui sa-i lasi sa-i lasi sa-si dea singuri cu stangul in dreptul.
BANCA celebra PACALESTE mostenitorii (ff. interesant)