scurtare pedeapsa

Discutii privind procedura penala
dricaru

Post by dricaru » 02 Mar 2006, 20:28

Nicule cu Var...am impresia ca am fost inteles greshit in legatura cu emoticonul.
(mi s-a atras atentia si pe prv de sotzul Isoldei)
Nu am avut nici pe departe in intentie sa te compar cu vreun animal domestic.
Imi plac insa teribil emoticonii si ii folosesc de cite ori am prilejul. Nu era vb deci de vreo insulta ci doar ma amuzam.

Restul mesajului criticat de tine si de altii e total valabil.

PS
Sa ma tzii la curent Floriane ca imi pari un virtuoz al discotecilor maneliste! Ador avatarul tau plin de viatza si dinamism...Parca si aud refrenul....nSinguratatea sora imi va fi...si lacrimile nu se vor opri...lalalalalala de ce-mi iei viata...de ce-mi iei iubireaaaa...ca te astept noapte si ziiiii...allalalalan

florian267

Post by florian267 » 02 Mar 2006, 23:00

dricaru wrote:
PS
Sa ma tzii la curent Floriane.........n
Gata, frate! De azi azi esti pretenarul meu pa vecie, sa mor eu de nu-i asa! :grin: Cand facem un chef?

krisstina

Post by krisstina » 03 Mar 2006, 21:08

Vulpea tacu si se uita la micul print.

- Te rog... imblanzeste-ma, zise apoi.

- Bucuros as vrea, raspunse micul print, numai ca nu prea am timp. Am de cautat prieteni si o multime de lucruri de cunoscut.

- Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim, zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri de gata, de la negutatori. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei cu adevarat sa ai un prieten, imblanzeste-ma!

- Ce trebuie sa fac? zise micul print.

- Trebuie sa ai foarte multa rabdare, raspunse vulpea. La inceput, te vei aseza ceva mai departe de mine, uite-asa, in iarba. Eu te voi privi cu coada ochiului, iar tu nu vei zice nimic. Graiul e izvor de neintelegeri. Insa vei putea, pe zi ce trece, sa te asezi din ce in ce mai aproape de mine...

Baltazar

Post by Baltazar » 03 Mar 2006, 21:49

Pac, pac, pac... si micul print a impuscat vulpea :-D :-D :-D

krisstina

Post by krisstina » 04 Mar 2006, 07:08

:)

Cam asa. :(

"Si-asa micul print imblanzi vulpea. Iar cand ora despartirii fu aproape:

- Vai! zise vulpea... Am sa plang.

- Din vina ta, zise micul print, eu nicidecum nu-ti voiam raul, ci numai tu ai vrut sa te-mblanzesc..."

tristan

Post by tristan » 04 Mar 2006, 12:42

dricaru wrote:Nicule cu Var...am impresia ca am fost inteles greshit in legatura cu emoticonul.
(mi s-a atras atentia si pe prv de sotzul Isoldei)
Nu am avut nici pe departe in intentie sa te compar cu vreun animal domestic.
Imi plac insa teribil emoticonii si ii folosesc de cite ori am prilejul. Nu era vb deci de vreo insulta ci doar ma amuzam.

Restul mesajului criticat de tine si de altii e total valabil.

PS
Sa ma tzii la curent Floriane ca imi pari un virtuoz al discotecilor maneliste! Ador avatarul tau plin de viatza si dinamism...Parca si aud refrenul....nSinguratatea sora imi va fi...si lacrimile nu se vor opri...lalalalalala de ce-mi iei viata...de ce-mi iei iubireaaaa...ca te astept noapte si ziiiii...allalalalan

asa e :lol: (pentru prima parte) am atras

Post Reply