Bacalaureatul cumparat de un politist

Discutii privind Dreptul Penal
fuji

Post by fuji » 13 Jan 2006, 16:01

Basarabean involvat cu .... :|
:lol: :lol:

krisstina

Post by krisstina » 13 Jan 2006, 16:23

Eu ma gandeam la Spania, Italia; asa se spune prin Moldova, involvata?

Dar haideti sa ne intoarcem la aspectele juridice, va rog. "Sa se abtina restantierii" etc.

Mili

Post by Mili » 14 Jan 2006, 13:14

krisstina wrote:Eu ma gandeam la Spania, Italia; asa se spune prin Moldova, involvata?
Si eu cred ca prietenul nostru are ceva rude peste Prut. M-am gandit la asta si datorita expresiei "a primi probleme" pe care o tot repeta.
Una peste alta, nu prea are ce-i face "bravului" politist care a terminat liceul ca Fat-Frumos. Nu dau nume, dar un politist de care a auzit toata lumea si care a aparut si pe la televizor a dus la facultate o adeverinta pe naspa din care rezulta ca are bacul, a absolvit facultatea (particulara bineinteles), a fost avansat ofiter, a ajuns seful unui departament f cunoscut din Bucuresti, iar acum a iesit frumos la pensie, desi am auzit ca il luase Corpul de Control la intrebari. Concluzia:in acest caz, nici nu mai era nevoie sa se dovedeasca darea de mita, pt ca era clar ca nu are bacul, si nu a patit nimic. Acum are o importanta firma de paza.Corb la corb nu-si scoate ochii. Pana una alta trebuie dovedita darea de mita si , sincer, cred ca e imposibil.Sugestii, intrebari?

dricaru

Post by dricaru » 15 Jan 2006, 19:22

Frate.....
Ce mesaj distrus.....
Imi pare rau ca mi-am pierdut 2 min din viata citindu-l

bog28

Post by bog28 » 15 Jan 2006, 21:06

[quote]Frate.....
Ce mesaj distrus.....
Imi pare rau ca mi-am pierdut 2 min din viata citindu-l[/quote]

:-D :-D :-D

eu n-am inteles, ii parea rau mai mult ca a luat ala bacun sau ca i-a dat o suma de bani pe care nu o va vedea inapoi :?: :!:

bobocel

Post by bobocel » 15 Jan 2006, 21:34

bog28 wrote: eu n-am inteles, ii parea rau mai mult ca a luat ala bacun sau ca i-a dat o suma de bani pe care nu o va vedea inapoi :?: :!:
ii pare rau pt. ambele variante :mrgreen:

bog28

Post by bog28 » 15 Jan 2006, 21:38

da, dar ce viza nemultumirea lui in primul rand :?: 8O

luc4s

Post by luc4s » 15 Jan 2006, 21:56

Cred ca el confunda un gardian public cu un politist.
La gardienii publici e acum febra bacului :)

defectu

Post by defectu » 15 Jan 2006, 22:03

marin_unghe wrote:Dar daca el primeste probleme din cauza bacului,
poate si ea primi probleme. Eu vreau sa evit sa fie si ea involvatain aceasta situatie.
Ar putea si ea sa aiba probleme?
...Daca-i baiat bun, ...sa-l ia maica!!! :-D :-D :-D

..........asa s-a terminat discutia intre doua babe surde, discutie in care una din ele, ii arata celeilalte cat de mari s-au facut stiuletii de porumb in acel an - masurand de la palma pana la cot!!!

....si din cauza mea,... o floscirica!!! :floare: :-D :-D :-D

indian

Post by indian » 16 Jan 2006, 14:26

vad ca va plimbati pe camp ....
off topic!

marin_unghe

Post by marin_unghe » 21 Jan 2006, 13:05

Oameni buni, eu am vorbit serios. Ceva amanunturi:
Sa facut politist dupa revolutie, la scurt tim dupa aceea. Dar a fost scutier si la mineriada a fost ranit. Dupa aceea a ajuns cumva politist.

Intrebarea mea afost si este: Daca nu mai pot scoate banii de la el, ii pot macar dauna cu bacalaureatul (stiu razbunarea este arma prostului si asa mai departe). Si ce este tot asa de important: Poate primi si fosta lui nevasta probleme sau nu? Pentru ca ea nu a fost involvata in treaba cu banii?

Va multumesc pentru raspunsuri.

Mili

Post by Mili » 21 Jan 2006, 15:13

marin_unghe wrote:Oameni buni, eu am vorbit serios. Ceva amanunturi:
Sa facut politist dupa revolutie, la scurt tim dupa aceea. Dar a fost scutier si la mineriada a fost ranit. Dupa aceea a ajuns cumva politist.

Intrebarea mea afost si este: Daca nu mai pot scoate banii de la el, ii pot macar dauna cu bacalaureatul (stiu razbunarea este arma prostului si asa mai departe). Si ce este tot asa de important: Poate primi si fosta lui nevasta probleme sau nu? Pentru ca ea nu a fost involvata in treaba cu banii?

Va multumesc pentru raspunsuri.
Sa inteleg ca a fost jandarm la mineriada...Oricum, daca a ajuns politist fara bac, dupa 1991, e cam ciudat. Totusi, nu stiu ce i-ai putea face.Nu ai spus in ce oras este, ar fi de ajutor. Sotia nu ar avea nici o treaba, decat poate daca ea vrea sa ii faca rau, ar putea sa confirme varianta cu bacul cumparat. Pur teoretic, acesta este un motiv de incetare a raporturilor de munca, atunci cand intarea in politie e ilegala. In ceea ce priveste insa darea de mita, mi-e teama ca deja s-a prescris. Da-ne mai multe relatii si poate te pun in legatura cu cineva care sa cerceteze cazul.

bog28

Post by bog28 » 21 Jan 2006, 16:28

marin_unghe a scris:
Oameni buni, eu am vorbit serios. Ceva amanunturi:
:-D :-D :-D

trebuia sa citesc cu ghilimele :?: 8O

bog28

Post by bog28 » 21 Jan 2006, 16:33

si mai este si...[quote]Sa facut politist [/quote]. :grin:
poate ca a omis cratima din eroare si nu din nestiinta.

marin_unghe

Post by marin_unghe » 25 Jan 2006, 18:15

Multumesc pentru raspunsuri. Romana mea este cam de balta pentru ca am plecat din tara de mult. Dar nu asta este subiectul aici.

El este politist in Bucuresti, de citiva ani la criminalistica si sa cumparat bacul la liceul 18 in Buc. daca nu ma insel

@Mili: cum ma poti ajuta? Daca fac o plingere anonima, conteaza
sau face sens?

Post Reply