Si eu cred ca prietenul nostru are ceva rude peste Prut. M-am gandit la asta si datorita expresiei "a primi probleme" pe care o tot repeta.krisstina wrote:Eu ma gandeam la Spania, Italia; asa se spune prin Moldova, involvata?
...Daca-i baiat bun, ...sa-l ia maica!!!marin_unghe wrote:Dar daca el primeste probleme din cauza bacului,
poate si ea primi probleme. Eu vreau sa evit sa fie si ea involvatain aceasta situatie.
Ar putea si ea sa aiba probleme?
Sa inteleg ca a fost jandarm la mineriada...Oricum, daca a ajuns politist fara bac, dupa 1991, e cam ciudat. Totusi, nu stiu ce i-ai putea face.Nu ai spus in ce oras este, ar fi de ajutor. Sotia nu ar avea nici o treaba, decat poate daca ea vrea sa ii faca rau, ar putea sa confirme varianta cu bacul cumparat. Pur teoretic, acesta este un motiv de incetare a raporturilor de munca, atunci cand intarea in politie e ilegala. In ceea ce priveste insa darea de mita, mi-e teama ca deja s-a prescris. Da-ne mai multe relatii si poate te pun in legatura cu cineva care sa cerceteze cazul.marin_unghe wrote:Oameni buni, eu am vorbit serios. Ceva amanunturi:
Sa facut politist dupa revolutie, la scurt tim dupa aceea. Dar a fost scutier si la mineriada a fost ranit. Dupa aceea a ajuns cumva politist.
Intrebarea mea afost si este: Daca nu mai pot scoate banii de la el, ii pot macar dauna cu bacalaureatul (stiu razbunarea este arma prostului si asa mai departe). Si ce este tot asa de important: Poate primi si fosta lui nevasta probleme sau nu? Pentru ca ea nu a fost involvata in treaba cu banii?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 36 guests