Recunoasterea sentintei de divort pronuntata in Germania!!!!

Familiei
indian

Post by indian » 17 Jan 2006, 15:32

daca chem in judecata fostul sot inseamna ca trebuie astept pana la "calendele grecesti". Mi se pare aberanta solutia.....
Pana acum eu nu am avut nici o problema cu astfel de actiuni (abordate dupa cum v-am spus). Din acest motiv spun: danmi Doamne cat mai multe.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 17 Jan 2006, 17:32

adica ce sa astepti? ca se judeca fara citarea partilor, exista text expres pentru asta in 105 si dureaza fix un termen.

indian

Post by indian » 18 Jan 2006, 17:20

ok. Pace! Poate ca avem amandoi dreptate !
Eu am vorbit exclusiv din experienta (ce-i drept, nu am o experienta cu care as putea sa ma laud): m-am adresat direct instantei insinuand ca primaria mi-a refuzat recunoasterea, instanta m-a crezut si mi-a recunoscut rapid sentinta.

anka

Post by anka » 29 Jan 2006, 22:56

Dupa lupte "seculare" mi-am primit si eu in sfarsit actele, si dupa cum am promis, va scriu si modul in care mi-am solutionat problema...poate mai au nevoie si altii... Deci am sunat si scris peste tot, si la Bucuresti, iar raspunsul capitalei a fost, citez: "Stimata doamna(...)Din fericire, exista o varianta mai simpla, mai rapida si mai ieftina. Aceasta este cea a transcrierii mentiunii de casatorie desfacuta in Germania, prin inregistrarea sentintei de divort pe marginea certificatului de casatorie.Termenul de eliberare intre 15-30 de zile.
Mentionam ca desi procedura este diferita, efectul este acelasi, respectiv recunoasterea divortului dvs."
Cine doreste mai multe informatii se poate adresa printre altele si la "info@consultia.ro"
O seara buna!

nicuvar

Post by nicuvar » 29 Jan 2006, 23:19

anka wrote:Dupa lupte "seculare" mi-am primit si eu in sfarsit actele, si dupa cum am promis, va scriu si modul in care mi-am solutionat problema...poate mai au nevoie si altii... Deci am sunat si scris peste tot, si la Bucuresti, iar raspunsul capitalei a fost, citez: "Stimata doamna(...)Din fericire, exista o varianta mai simpla, mai rapida si mai ieftina. Aceasta este cea a transcrierii mentiunii de casatorie desfacuta in Germania, prin inregistrarea sentintei de divort pe marginea certificatului de casatorie.Termenul de eliberare intre 15-30 de zile.
Mentionam ca desi procedura este diferita, efectul este acelasi, respectiv recunoasterea divortului dvs."
Cine doreste mai multe informatii se poate adresa printre altele si la "info@consultia.ro"
O seara buna!
Asa cum ti-am mai scris, vrei sa ajuti. :floare: :floare: :floare:

Post Reply