daca chem in judecata fostul sot inseamna ca trebuie astept pana la "calendele grecesti". Mi se pare aberanta solutia.....
Pana acum eu nu am avut nici o problema cu astfel de actiuni (abordate dupa cum v-am spus). Din acest motiv spun: danmi Doamne cat mai multe.
Recunoasterea sentintei de divort pronuntata in Germania!!!!
Dupa lupte "seculare" mi-am primit si eu in sfarsit actele, si dupa cum am promis, va scriu si modul in care mi-am solutionat problema...poate mai au nevoie si altii... Deci am sunat si scris peste tot, si la Bucuresti, iar raspunsul capitalei a fost, citez: "Stimata doamna(...)Din fericire, exista o varianta mai simpla, mai rapida si mai ieftina. Aceasta este cea a transcrierii mentiunii de casatorie desfacuta in Germania, prin inregistrarea sentintei de divort pe marginea certificatului de casatorie.Termenul de eliberare intre 15-30 de zile.
Mentionam ca desi procedura este diferita, efectul este acelasi, respectiv recunoasterea divortului dvs."
Cine doreste mai multe informatii se poate adresa printre altele si la "info@consultia.ro"
O seara buna!
Mentionam ca desi procedura este diferita, efectul este acelasi, respectiv recunoasterea divortului dvs."
Cine doreste mai multe informatii se poate adresa printre altele si la "info@consultia.ro"
O seara buna!
Asa cum ti-am mai scris, vrei sa ajuti.anka wrote:Dupa lupte "seculare" mi-am primit si eu in sfarsit actele, si dupa cum am promis, va scriu si modul in care mi-am solutionat problema...poate mai au nevoie si altii... Deci am sunat si scris peste tot, si la Bucuresti, iar raspunsul capitalei a fost, citez: "Stimata doamna(...)Din fericire, exista o varianta mai simpla, mai rapida si mai ieftina. Aceasta este cea a transcrierii mentiunii de casatorie desfacuta in Germania, prin inregistrarea sentintei de divort pe marginea certificatului de casatorie.Termenul de eliberare intre 15-30 de zile.
O seara buna!