REZULTATE INM 2005
si zilele,noptile afectate, cunostintele acumulate atata amar de timp, visul tau si tot sufletul pe care l-am pus in examenul asta ce facem???marylin wrote: (eu nici nu vreau sa mai aud de INM)
nu crezi ca e prea mare risipa?... o sa treci de momentul asta si iti vei da seama ca nu poti renunta.
este valabil pentru toti care sustin ca nu vor mai calca in sala de examen (includind me, once

si cu zilele,noptile afectate, cunostintele acumulate atata amar de timp, visul tau si tot sufletul pe care l-am pus in examenul asta ce facem???marylin wrote: (eu nici nu vreau sa mai aud de INM)
nu crezi ca e prea mare risipa?... o sa treci de momentul asta si iti vei da seama ca nu poti renunta.
este valabil pentru toti care sustin ca nu vor mai calca in sala de examen (includind me, once

simmy wrote:De cate ori am spus e pt. ultima oara?
De 2 ori ....
La anun ... nu, nu mai dau ... apoi ma gandesc de ce sa nu dau?
Si iute ma duc sa ma inscriu .... ce sa fac inm addicted![]()
Inm la anun vin iar!
Mai pregatita, cu forte si sperante proaspete ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu am dat anul asta a treia oara. Anil trecut, dupa examen am fost foarte hotarata si am stiut ca o sa dau si anul asta. Anul asta sunt foarte hotarat si stiu ca nu o sa dau anul viitor.
Bafta Simmy si tie si celor ce mai spera si incearca!
este veridica informatia...suta la sutaNorocel wrote:Vezi tu Adi, nici eu nu stiu sigur daca este copilul lui dar am dedus din nume si localitate.
Poate m-am inselat dar daca nu m-am inselat incep sa am incredere in sistem.
Cine si-ar lasa copilul pe dinafara la un examen pe care l-ar putea influenta?
comentariile sunt de prisos in cazul acesta...
baiatul este bine pregatit, va zic sigur
a dat prima oara (aluzie la nu stiu cine zicea... ca cine a luat din prima la grile are pile)
eu il felicit sincer
si e trist ca daca ar fi luat si la spete 90lasuta dintre noi ar fi zis ca a intrat cu pile...sa trebuiasca sa pici la o proba sa iti dovesesti valoarea... paradoxul romaniei

Buna seara,tuturor! Sincere felicitari,Cumintzica!Luciann,sunt convinsa ca ti va admite contestatia!Ai sa-mi dai dreptate peste cateva zile.Mult noroc tuturor celor care au formulat contestatii.Am vazut si eu lista cu rezultatele.Cred ca inca vreo 15-20 candidati vor mai fi admisi in urma contestatiilor.Ar fi pacat sa nu li se admita contestatiile.
Prostii, s-au facut de ras! Nu era mai bine sa-i fi dat 9 din prima?
Chiar si cu umbrele astea, examenul este unul corect. Daca inveti+ daca esti bun(poti toci ca tampitul si sa nu iei), ai sansa. Manarii exista, dar sunt putine, asa ca cine are nervi tari, da si la anul.
Eu stiu ca nu mai pot investi la fel de mult timp si suflet.
Chiar si cu umbrele astea, examenul este unul corect. Daca inveti+ daca esti bun(poti toci ca tampitul si sa nu iei), ai sansa. Manarii exista, dar sunt putine, asa ca cine are nervi tari, da si la anul.
Eu stiu ca nu mai pot investi la fel de mult timp si suflet.