Trei, Doamne, si toate trei !

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
luciflor

Post by luciflor » 16 Feb 2006, 16:30

tristan wrote:
luciflor wrote:
tristan wrote:Rapid are inca emotii!
Si Steaua. Toti avem. Tot ce conteaza e sa nu se califice nici un "Her".
PS. Tristan, stiu ca esti dinamovist, imi pare rau de Doamna Dinamo, dar i-a razbunat Steaua.
Vad ca ai tinut minte! da sunt dinamovist convins.Dar imi doresc sa se califice si Rapidul si Steaua! Inainte de a fi dinamovist sunt roman.Din pacate altii sunt suporteri si apoi romani. :lol:
Aici m-ai uns la suflet. Si eu la fel. Daca Romania are un meci important de popice pentru Campionatul Mondial, iar in acelasi timp joaca fotbal Steaua cu Dinamo in campionat, ma uit la popice. In primul rand sunt roman.
Si, intre noi fie vorba, despre un meci aflam la stiri orice, cat a costat masa de dinainte, camera la hotel, tunsoarea lui ..., pana si cat costa manichiura prietenei lui X sau ce a cumparat prietena lui Y de la mall... numai scorul nu.
Daca ei asa ma informeaza, la fel ma intereseaza si pe mine. Daca insa reprezinta Romania ... ma uit. :floare:

tristan

Post by tristan » 22 Feb 2006, 23:24

sper ca maine pe la ora asta sa ne bucuram de calificarea celor doua ramase in cursa. :lol:

tristan

Post by tristan » 22 Feb 2006, 23:29

acum Barca o bate pe Chelsea de ii suna apa in cap! Ronaldinho cel mai bun fotbalist din lume.Ce echipa au.....

luciflor

Post by luciflor » 23 Feb 2006, 19:56

tristan wrote:sper ca maine pe la ora asta sa ne bucuram de calificarea celor doua ramase in cursa. :lol:
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Hei, hei, hei ... Lasati-ma sa ma bucur.
Multumesc.
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Hai ROMANIA !!!!!
:floare: :floare: :floare:

tristan

Post by tristan » 23 Feb 2006, 20:16

RAPID - HERTHA BERLIN - 2--0

BRAVO RAPID :aplauze: :aplauze: :aplauze:

STEAUA - HERENVEN - 0--1 cam rusinos
dar calificare

gavril

Post by gavril » 23 Feb 2006, 23:08

mda. Steaua nu a jucat tocmai stralucit ... Ar fi trebuit sa vedeti atmosfera pe stadion !! Fenomenal !!

tristan

Post by tristan » 23 Feb 2006, 23:17

de asta am zis ca e cam rusinos. Pentru cei 50.000 de oameni trebuiau sa zbarnaie.

tristan

Post by tristan » 09 Mar 2006, 19:23

RAPID - HAMBURG 2-0

Bravoooooo

Steaua - Betis 0 - 0

din nou 50.000 de oameni. Steau isi arata limitele.Cosmin Olaroiu de asemenea. :(

nicuvar

Post by nicuvar » 17 Mar 2006, 00:27

He, he ... Amandoua au mers mai departe. Ce frumos !!!!
Hai ROMANIA !!!!

gavril

Post by gavril » 17 Mar 2006, 02:01

Forzza Steaua !!

denominatus

Post by denominatus » 17 Mar 2006, 10:49

Spectacol la Steaua. 3-0, si am senzatia ca, din bun simt, n-au vrut sa-i umileasca mai rau.

Iar ca bonus, pe TVR a fost Romania-Cehoslovacia (2-1) si Romania-Brazilia (2-3) la CM din Mexic 1970... Mmm, regal.

[Ce fotbal fain se juca... Ce bine jucau ai nostri... M-a uns pe suflet
Cred ca daca ar juca Romania n70 - Romania 2006, generatia Guadalajara ar bate la vreo 3 goluri diferenta... si oricum ar castiga inimile spectatorilor.
Am mai vazut driblinguri, fente, chiar si o braziliana in careu... pase care ajung la destinatar, deschideri de-ti sta minta in loc, intoarceri... pana si stopurile erau stopuri.. :)
Unde mai vezi acum asa ceva?]

maxxim

Post by maxxim » 17 Mar 2006, 11:05

:grin: La Dinamo???

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

maxxim

Post by maxxim » 17 Mar 2006, 11:13

De fapt, mor de invidie ca echipele de fotbal din Ploiesti nu au astfel de performante.... :(
Dar avem si noi cu ce ne lauda! :razz: Catalin Burlacu, capitanul campioanei ASESOFT Ploiesti, a fost invitat sa participe in echipa Europei pentru ALL STAR GAME. Burlacu este si baschetbalistul anului 2005 in Romania.
Multumesc tuturor celor care l-au votat!!

aho

Post by aho » 17 Mar 2006, 11:22

ati uitatat totusi sa multumiti si arbitrului .

gavril

Post by gavril » 17 Mar 2006, 22:40

maxxim wrote::grin: La Dinamo???

am vazut in meciun cu Otelul .. :grin:

Post Reply