Intrebare Intrebatoare :) Need Help
dinubocos, ai dreptate -partial.Ideea iti apartine dar dezvoltarea este a alrofei si daca citesti cu atentie nu este nici o antedatare ci ceea ce se numeste juridic NOVATIE, adica schimbarea obligatiei de a restitui suma imprumutata cu obl. de a transmite 50% din val cistenei si de 50% din profit in temeiul c. asocierii in participatiune incheiat ulterior. Spun asta deoarece cisterna este deja proprietatea firmei iar avansarea unei parti din pret nu s-a putut face decat cu titlu de imprumut.
Nu a fost ideea mea. Nicuvar a postat-o simultan cu mine.
Novatie?
Si ce sa novezi? Ca inca nu ai un contract dovedit.
Novezi intelegerea verbala.
Raman la parerea ca pur si simplu inchei un contract de asociere in participatiune cu data anterioara cumpararii cisternei si ai grija ca prin clauzele ce le cuprinzi acolo sa protejezi interesele pf.
Dar, sunt deschis la orice alta varianta. Pentru ca probabil exista.
Novatie?
Si ce sa novezi? Ca inca nu ai un contract dovedit.
Novezi intelegerea verbala.
Raman la parerea ca pur si simplu inchei un contract de asociere in participatiune cu data anterioara cumpararii cisternei si ai grija ca prin clauzele ce le cuprinzi acolo sa protejezi interesele pf.
Dar, sunt deschis la orice alta varianta. Pentru ca probabil exista.
Va multumesc la toti pentru sugestii. Dupa o meditatie mai profunda am mers totusi pe ideea asocierii in participatiune antedatata in care se specifica participarea pf cu 50% din suma necesara cumpararii cisternei si mai mult cu specificarea ca la sfarsitul contractului cisterna va fi vanduta si suma obtinuta se va imparti in mod egal intre persoana juridica si persoana fizica. E o asociere in participatiune putin mai ciudata dar cred ca pana la urma este ok.
Inca o data multumiri tuturor!!!
Inca o data multumiri tuturor!!!
Se poate incheia insa un inscris, cu valoare de act confirmativ.AHO wrote:Nu te supara pe mine, dar nu este legal si poate nici posibil cisterna figureaza deja proprietatea firmei si m.m. ca sigur a fost si transcrisa.nicuvar wrote:Sa intocmeasca un act sub semnatura privata antedatat pentru cumparare si contractul de asociere in participatiune pentru castiguri.
Apoi daca v.c s-a facut prin act autentic nu se poate antedata.