ce inseamna asta?

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
norocel

Post by norocel » 17 Aug 2005, 08:59

diaboliq wrote:Comoditate.
E mai usor sa gasim defecte pentru ceva nou decat sa perfectionam acel ceva.
Intrebarea era, ce consecinte juridice are/poate avea, aplicarea semnaturii in aceasta forma?

Ce zici diaboliq?

kko

Post by kko » 17 Aug 2005, 09:16

Daca tot si-a bagat "dracutul " coada, eu l-as intreba cum ar gandi el sa perfectioneze o astfel de stampila astfel incat acestui ceva nou sa nu-i gasim defecte ???..... :evil: :evil:

excalibur

Post by excalibur » 17 Aug 2005, 10:04

Poate face o lege care sa reglementeze problema.

croc

Post by croc » 17 Aug 2005, 10:59

liviu 70 va spune ceva? :mrgreen:

kko

Post by kko » 17 Aug 2005, 11:12

Mie ,Da... :mrgreen: ..."insa orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare" astfel cum spun unii producatori ai unui film cand vor sa excluda orice responsabilitate juridica cu privire la posibilele asemanari... :evil:

liviu70

Post by liviu70 » 17 Aug 2005, 13:40

observ ca triumviratul este la fel de "nevinovat ", caldura verii a afectat foarte mult creierele unora care au mai putine circumvolutiuni.
nu mai esti crocanta, te-ai transformat si esti intr-o stare amorfa .
cat priveste subiectul , este "penal ".

liviu70

Post by liviu70 » 17 Aug 2005, 13:46

nu am nici un interes sa ma ascund in spatele altor nickuri.
remarc totusi obsesia ta.

croc

Post by croc » 17 Aug 2005, 14:14

si nu te simti bine, remarcand asta?? 8-)

cum adica stare amorfa? :lol:

eu nu am zis ca te ascunzi, ci ca seamana cu tine;
de ce ai sarit asa de repede, cum ai identificat asa de rapid subiectul si mai ales cum de te-ai gandit fix la ascunzis :? :roll: , nu stiu! :mrgreen:

norocel

Post by norocel » 17 Aug 2005, 14:28

Si eu care auzisem ca liviu70 si-ar fi muscat limba...si ...stiti voi...otravita fiind...mi-am zis...hmmm...de acum...numai de bine despre liviu70 (stiti vorba, despree morti numai de bine! :grin: ).
Si uite ca a revenit! :-( :-( :-(
Sa fie vorba despre un zombi?

kko

Post by kko » 18 Aug 2005, 00:04

Croc, te-a pus Satana sa-i rostesti numele ! :evil: :grin: L-ai scos din barlog !

Bine ai revenit Fram. Vad ca ai invatat si cateva cuvinte "grele" pe unde ai stat :.... triumvirat, circumvolutiuni....
Ai grija, tie caldura iti face rau....

liviu70

Post by liviu70 » 19 Aug 2005, 14:53

KaKaO esti la fel de delirant si nu sti altceva decat sa ciugulesti, cat priveste pe caciulita ,meseria lui este aceea de a sta pe forum toata ziua , e demn de compatimit.

croc

Post by croc » 19 Aug 2005, 16:02

auzi mai dracusor cu chip de urs, lasa motanun in pace ca ti-o furi!

macar de as fi invatat si de la tine tot atat cat am invatat de la norocel;

hai, nu ti-e dor de meleagurile natale?

nu stiu de ce dar imi esti simpatic!
asta nu inseamna ca nu te ard ori de cate ori ti se incinge blana si te apuci de agricultura!

kko

Post by kko » 19 Aug 2005, 21:03

:-D :-D :-D
Daca n-ar exista "personaje" ca tine, viata ar fi pliiiictisitor de frumoasa si nu as avea pe cine sa ciugulesc la neuron.
Apropo de topic, ai adus cumva cu tine si stampila cu semnatura lui diaboliq pe ea ?Sau ai inghitit-o fara paine? Ca sa nu te considere cineva ca ai fi un subiect&..."satanic si penal"&....
Deci, draga Liviu70 (alias :twisted: )ma bucur sincer ca te revad si ca nu esti zombi (inca&...) :mrgreen:

PS. Chiar ma intrebam cat timp iti trebuie sa ai vreo reactie...

serafim

Post by serafim » 22 Aug 2005, 03:45

:-x :-x am citi acum vreo doi ani intr-o carte privind legislatia pt. internet unde era vorba si de "semnatura virtualan care o asemanau la caracteristici "nu tehnice" ci juridice cu stampila cu semnatura...daca mai tin bine minte se facea vorbire si de actele care se pot semna cu aceasta semnatura virtuala si ca acele acte se considera perfect valabile...normal s-a pus si problema pirateriei...deci cautati exista o lege cu privire la semnatura virtuala in care se fac asemanari si deosebiri intre semnatura virtuala care se va folosi sau se foloseste pe internet si stampila cu semnatutra
Speeer ca nu m-a lasat memoria sau nu-mi joaca feste la ora asta....si semnatura virtuala sa nu fie rodul "imaginatiei" 8O
Croc sper sa te ajut si nu sa te incurc. :oops:

norocel

Post by norocel » 22 Aug 2005, 06:23

Legile despre care vorbesti sunt:
-Legea nr. 455/2001 privind semnatura electronica
-Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic.
-Legea nr. 451/2004 privind marca temporala
-Legea nr.589/2004 privind activitatea electronica notariala

Toate se refera insa la inscrisurile in format electronic.

Post Reply