Multam fain Featub pt. sentinta postata !!!!
M-a emotionat ce a scris judele ala al tau prin considerente. Daca ai stii tu de cate ori am scris si spus
exact acelasi lucru&... Dar parca am scris la.orbi si am vorbit la pereti.

Ma si gandeam ca, in anumite cazuri , este buna o imprimanta color pt. a scrie cu rosu anumite idei. Poate asa, la nivel "subliminal",se deschide o fereastra in mintea lor. Este aiurea rrrau de tot, atunci cand simti organic ca ai dreptate , iar cand vezi in registru solutia, iti vine sa dai foc la hartii si sa pleci in lume.

Este motivul pt. care unii se incranceneaza , fac riduri si marrraie&....
de aceea il inteleg perfect pe Dricaru ca este atat de dur.
Zau ca imi vine sa-i trimit la judele tau o lada cu vin, de cea mai buna calitate, pt. ca. in sfarsit am" vazut" si eu un jude care mi-a dat dreptate, chiar daca in mod indirect. :-|
Ma bucur pt. tine ca ai avut noroc de un om deschis la minte
Cat despre mine , ce sa zic, mai trebuie sa ma razboiesc cu ei, ca inca n-au priceput nimic din astfel de spete. Uneori ,mi-e lehamite si obosesc.
Dispozitivul postat de mine m-a "paradoxat"
Potrivit art.138 din L 64/1995 ,modif :
Sumele depuse potrivit art. 137 alin. (1) vor intra in averea debitorului si vor fi destinate, in caz de reorganizare, completarii fondurilor necesare continuarii activitatii debitorului, iar in caz de faliment, acoperirii pasivului
Art.140, astfel cum a fost modif prin L 249/2005 spune ca : "(
1) Executarea silita impotriva persoanelor prevazute la art. 137 alin. (1) se efectueaza de catre executorul judecatoresc conform Codului de procedura civila.
(2) Dupa inchiderea procedurii falimentului, sumele rezultate din executarea silita vor fi repartizate de catre executorul judecatoresc, in conformitate cu prevederile prezentei legi, in temeiul tabelului definitiv consolidat pus la dispozitia sa de catre lichidator."
Din mom. ce se inchide procedura, se radiaza debitorul de la ORC, se descarca de atributii jud. sindic, lichidatorul, etc. cine poate formula cerere de ex. silita impotriva administratorului? Daca cererea de antrenare a raspunderii adm.a solicitat-o lichidatorul ....Dupa cum bine ai observat, in sent. nu se spune catre cine este obligat la plata fostul admin.. Iar daca nu este scris negru pe alb , nu pot sa vad nimic altceva decat "blank" 8O
Oare aia cand au modificat legea ce au avut in cap?Dar judecatorul cand a pronuntat sentinta? 8O