Am mai scris pe acest topic si primesc de multe ori acelasi rapsuns, dar NICIODATA o argumentare. Asa ca pt ultima data si sper sa ma luminati cu adevarat, de data asta: de ce studenta nu poate beneficia de indemnizatie?
Rog explicatii pe text, pt ca eu mi-am argumentat opiniile tot pe text, cu fraxe concrete din fiecare articol. Asa ca nu consider ca ati raspuns dc spuneti SEC ca nu se poate.
Spunea cineva, ca stagiile asimilate de la art. 38 se refera doar la pensia de varsta. Poate as fi de acord, daca nu se face trimitere expresa la acest articol, de catre art. 98, care vorbeste depsre indemnizatia de crestere a copilului si chiar si despre alte drepturi de asigurari sociale, care nu au legatura cu pensia de varsta.
In plus, la finalul art. 38 sunt excluse expres doar formele de pensie anticipata si indemnizatia de invaliditate. Per a contrario....
Intreb si eu, ca prostul

, dc nu se aplica stagiul asimilat acestor drepturi, de ce mai face legiuitorul trimitere la ele, in art. 98?
Si exemple gen: am fost si am vorbit cu doamna de la ghiseu care mi-a zis ....ca nu se poate, NU SUNT RELEVANTE.

Liberul acces la justitie, exista tocmai pt ca multi din institutiile publice n-au nici o legatura cu dreptul. Poate e nevoie de cineva suficient de suparat sa ii dea in judecata si sa ii lumineze.
Apropo de asta: Sunt astfel de actiuni scutite de taxa de timbru..?