Furt intre cumnati.
Nu mi se pare corect, sigur, dar asta nu e rationament juridic ci faptul ca- din detaliile spetei-cei 3 cumnati se aflau in eroare si au mers sa o ajute pe sotie sa-si "mute" unele lucruri din casa in care locuise cu fostul sot(ea mai avand cheia casei) la locuinta sa actuala.
Si, zic eu, scoaterea de sub urmarire a celor 3 cumnati pt eroare de fapt nu ii "foloseste" si sotiei.
Sotia sigur nu se afla in eroare ea putand astepta pronuntarea divortului si apoi partajarea bunurilor insa, si in cazul ei, situatia se poate rezolva prin impacarea partilor, retragerea plangerii. :)
Si, zic eu, scoaterea de sub urmarire a celor 3 cumnati pt eroare de fapt nu ii "foloseste" si sotiei.

revin si eu cu o intrebare la acest furt intre rude: sunt putin impotmolit: X fiul lui Y, frate de mama cu Z, a taiat 3 salcami din curtea lui Z.
Z depune plangere pentru furt impotriva lui X. X ca si nepot pentru Z face parte din categoria "rude apropiate" si daca da cum ati vedea rezolvarea, tinand cont de faptul ca Z si X nu vor sa se impace, nu exista martori, doar declaratii 1 la 1 si s-a facut dosarul initial pentru art. 208 al. 1 C.P. cum fac incadrarea in partea finala? cine ma poate ajuta. va multumesc
Z depune plangere pentru furt impotriva lui X. X ca si nepot pentru Z face parte din categoria "rude apropiate" si daca da cum ati vedea rezolvarea, tinand cont de faptul ca Z si X nu vor sa se impace, nu exista martori, doar declaratii 1 la 1 si s-a facut dosarul initial pentru art. 208 al. 1 C.P. cum fac incadrarea in partea finala? cine ma poate ajuta. va multumesc