divort fara partaj

Familiei
mariibriza

Re: divort fara partaj

Post by mariibriza » 07 Jan 2011, 18:52

va multumesc ptr. raspunsuri,o sa merg la un notar sau la avocata mea sa vad diferentele de onorariu,mediatorul unde se gaseste? :-D

mariibriza

Post by mariibriza » 08 Jan 2011, 18:57

cum se calculeaza onorariu unui mediator pentru partaj?si unde il gasesc,pe mediator?

smill

Post by smill » 11 Jan 2011, 08:38

Onorariul mediatorului o sa-l aflati in momentul in care o sa povestiti cu unul, in functie de complexitatea cazului. Daca intrati pe www.mediere.ro o sa gasiti un tablou cu toti mediatorii din toate judetele. De acolo il puteti alege pe care il doriti.

O zi buna

2407

Post by 2407 » 18 Jan 2012, 13:39

buna ziua tatal meu in anul 1972 sa casatorit si cei doi au facut inprumut la c.e.c cu ipoteca pt un apartament ,in 1975 cei doi au divortat dar nu au facut partajul bunurilor si tatal meu a ramas in apartament si a platit singur restul de rate.fosta sotie sa recasatorit si a infiat un copil.problemna mea esta ca acum dupa atatia ani neam trzit dati in judecata de fiual acelei femei care doreste partea de mostenire dupa mama lui.ce drepturi are el la jumatate din apartament sau doar perioada de 3 ani cat au fost ei casatoriti??/mentionez ca si acuma actele casei sunt pe numele celor doi si fosta sotie este decedata

Post Reply