Discutii privind Dreptul Penal
-
bobocel
ingrid wrote:prieteni apropiati imi spun sa fac o plangere la barou
nu rezolvi nimic cu plangerea.
avocat alina wrote:nu prea aveti ce-i face.
ei nu !
Ingrid, ultima solutie... asteapta-l la coltu' blocului.

-
johei
bobocel wrote:ingrid wrote:prieteni apropiati imi spun sa fac o plangere la barou
ei nu !

exact...
Asteapta-l cu ziarul la coltul blocului...

-
ingrid
BUNA DIMINEATA va multumesc tuturor celor care mi au raspuns,treaba cu bani sta in felu urmator,in data de 8 sep.m am intalnit cu respectivu av. care era foarte jenat de situatie nu avea decat 15mil vechi adica 350e pe care i am acceptat binenteles,a incercat sa mi explice ca are o situatie delicata [contul blocat ptr.datorii la cas]si ca incepe sa si revina incet.Nu cred ca se pune problema ca nu am cei face o plangere la barou ar fi dezonoranta ptr.el si stie asta cu atat mai mult ca sant cunoscuta bine de 2 persoane din conducerea baroului [eu avand o mica pensiune montana de 2 ani si am avut onoarea in perioada de schiat sa mi fie gazde] faptul ca nu a negat niciodata bani cei 1000e m a facut sa pastrez discretie totala si incerc sa inteleg situatia insa nu a raspuns la telefon de multe ori si am fost fffffffffff nervoasa a explicat ca este fffff jenat si asta a fost motivul ptr. care nu a raspuns

Am stat si am tot calculat cum sa procedez insa parca tot nu ma lasa inima sa il fac de ras ptr. 650e datorie ramasa cu atat mai mult ca a promis solemn sa o sa faca tot posibilu sa returneze bani

am aflat ulterior ca situatia este de masa printre av. de la noi cu conturile blocate de cas cica ei sperau ca se va prescrie si au incasat o pe ultima suta de metri,sper sa se rezolve. Daca nu o sa se rezolve.............executarile silite se fac in doua moduri _ LEGAL siiiiiiiiiiii ILEGAL .VA MULTUMESC TUTUROR
-
ingrid
johei wrote:bobocel wrote:ingrid wrote:prieteni apropiati imi spun sa fac o plangere la barou
ei nu !

exact...

Sfaturile sant interesante insa va propun o alta strategie ,contactezi un ziar local si o televiziune locala subiectul fiind unul de presa avand in vedere ca respectivu av. este unul ffffff cunoscut pui la dispozitie probele ce le ai si astepti sa te dea el in judecata

reputatia dansului va avea cu siguranta de suferit,unde va mai fi credibilitatea dansului in fata colegilor si a celorlalti

-
ingrid
av_bebe wrote:legea legea da dreptul aproape oricarui infractor sa fie avocat.
atunci cand incepe sa profeseze devine recidivist.
ce natie suntem si noi!
mult adevar in ce spui,pacat ca alti

pentru cat de fraiera am fost.Daca si av. dau tepe atunci ce sa mai crezi

Cred ca n am sa uit niciodata ce ai scris aici si o sa mi aduc aminte toata viata cand cineva o sa mai ceara bani la mine.MERSI
-
ingrid
johei wrote:bobocel wrote:ingrid wrote:prieteni apropiati imi spun sa fac o plangere la barou
ei nu !

exact...

cu siguranta trebuie sa existe si cai legale de solutionare s au executari ilegale

dupa fapta si rasplata

-
ingrid
avocat alina wrote:buna ziua.
daca nu detineti un inscris sub semnatura privata in care dl. av. recunoaste ca l-ati imprumutat cu suma de bani respectiva, nu prea aveti ce-i face.
proba cu martori nu se admite in acest caz, avand in vedere cuantumul datoriei ..
pot sa inteleg ca instanta va considera suma de 1000e nesemnificativa????atunci cum ramane cu fapta de inselaciune comisa de un om care pledeaza autorizat de un barou in fata instantelor de judecata?????care este credibilitatea lui???????????va multumesc
-
johei
Nu e nici o inselaciune si nici un abuz.
Ai imprumutat o suma de bani unei persoane fizice oarecare (profesia nu are relevanta) si o ceri inapoi... Ca are el dificultati financiare... sunt sute de mii de oameni care au astfel de dificultati.. mai mici sau mai mari.
Poti sa-l dai in judecata si vei castiga.
Asta e tot! Din punct de vedere juridic!
Restul... sunt doar consideratii morale, de etica profesionala, etc.
-
ingrid
ioare. multumesc mult
-
ingrid
johei wrote:Nu e nici o inselaciune si nici un abuz.
Ai imprumutat o suma de bani unei persoane fizice oarecare (profesia nu are relevanta) si o ceri inapoi... Ca are el dificultati financiare... sunt sute de mii de oameni care au astfel de dificultati.. mai mici sau mai mari.
Poti sa-l dai in judecata si vei castiga.
Asta e tot! Din punct de vedere juridic!
Restul... sunt doar consideratii morale, de etica profesionala, etc.
MULTUMESC FOARTE MULT . orcat de mult ai sustine colegi de breasla la un moment dat din motive morale nu poti sa te identifici cu ei.inca o data multumesc.
-
johei
Reactia tipica atunci cand cuiva i se spune pe forum ca nu are dreptate...
Nimic nou sub soare... Insa si astfel de reactii contribuie la decaderea forumului...
C est la vie...
-
ingrid
johei wrote:Reactia tipica atunci cand cuiva i se spune pe forum ca nu are dreptate...
Nimic nou sub soare... Insa si astfel de reactii contribuie la decaderea forumului...
C est la vie...
imi pare rau,dar eu am inteles ca mi ai dat un sfat intelept de aia ti am multumit.Restul erau pareri personale.
-
justdeals
ingrid wrote:johei wrote:Reactia tipica atunci cand cuiva i se spune pe forum ca nu are dreptate...
C est la vie...
imi pare rau,dar eu am inteles ca mi ai dat un sfat intelept de aia ti am multumit.Restul erau pareri personale.
Am si eu un avocat care nu si-a respectat contractul (reprezentare pol, parchet - Instanta)...
Dosarul nu a ajuns inca in Instanta, mi s-a dat pt a doua oara NUP pe baza de incompetenta... ma chinui sa atac singur rezolutiile (la ultima le-a luat 1 an sa mi-o comunice asta dupa ce am intrebat eu de caz vazand ca nu se intampla nimic, mi-ar fi fost si mie rusine daca eram procuror sa comunic o asemenea tampenie de rezolutie cu NUP), dar mai mult ca sigur acest dosar va ajunge in Instanta.
In reclamatia care o s-o fac catre Instanta privind dosarul,
pot sa aduc la cunostinta si faptul ca am avut avocat si totusi acesta nu si-a facut treaba? eventual sa se consemneze undeva daca acesta lipseste cand ma voi prezenta pt prima data in Instanta...

-
darkblack
Solutia de NUP este foarte buna.
Faptul ca avocatul nu ti-a explicat ca este buna/de ce este buna ma face sa cred ca este un avocat foarte slab pregatit.
-
johei
darckblack, solutia de NUP e buna pentru acuzat, nu si pentru victima.
Eu sincer, nu am inteles in ce postura procesuala se afla justdeals.