Contestare suspendare permis

Discutii privind procedura civila
inxs_2099

Re: Contestare suspendare permis

Post by inxs_2099 » 27 Apr 2010, 19:38

Offf...toti aveti dreptate ! Din pacate insa...in Romania regulile jocului sunt altele....pentru ca vorba aia "din viata scapa cine poate" :)

DevilMean

Post by DevilMean » 27 Apr 2010, 23:40

Eu n-as numi asta un motiv stupid, daca-ti sare airbag-ul sa vezi atunci distractie, sa umbli cu capacele rupte sau lipite ca nu ai bani sa le repari sau sa-l inlocuiesti.
Faptul ca X trebuie sa vada pe pielea lui ce inseamna sa fi bagacios in trafic e ca vorba aia, cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt.
Ok, am inteles, in afara tarii ti-e frica sa calci si pe rame de frica sa nu pici pe vreo lege de-a lor.
Esti sigur? Poate dovada apare cu alt aspect, se cunoaste faptul ca organul scrie destul de urat incat e aproape indescifrabil.
Iar daca pe filmare apare numarul masinii, data si ora, cum poti sa contesti o dovada reala?
Si inca ceva, Constitutia Romaniei se interpreteaza, nu se aplica ad literam.

Nu ma intereseaza ce parerea ti-ai format despre mine, eu mi-am exprimat starea care o am catre persoanele care se cred regii soselelor.

Dar acuma spune, cinstit, ai calcat banda continua in depasirea altei masini?
Ca nu ai specificat ce ai facut ca sa calci banda continua, deci ceva tot ascunzi, macar de-ai spune ca ai depasit o masina parcata neregulamentar pe carosabil, dar asta ai fi spus inca de la inceput, ceea ce nu ai facut.
Asadar, nu ne pune pe mine sau alti colegi, sa ne punem mintea la contributie sa-ti scapam pielea, in primul rand sfaturile de aici se dau benevol, dar nu si pentru persona non grata.
Cel putin nu dpmdv.

observer

Post by observer » 08 May 2010, 22:54

Esti sigur ca ai depasit? Nu cumva cel din fata a frant brusc si tu sofer cu experienta prin Olanda ai evitat in ultimul moment un accident? Si ca de fapt atunci nu a fost o depasire in sensul legii ci o evitare a unui accident care se putea solda cu victime? La mine a tinut intotdeauna asta mai ales cand politia nu a mentionat date de identificare a celui depasit.

In rest ce sa zic . Parchetarii sunt simpatici pana cand iti bat la usa. Dupa aia sunt doar :?:

unariciflocos

Post by unariciflocos » 08 May 2010, 23:36

Multumesc de sfaturi, am depus contestatia si astept termenul de judecata sa-mi prezint cazul si martorul.

jon jon

Post by jon jon » 24 Apr 2012, 22:30

:-? devilMean credema esti bolnav cu capu.nu esti decit o scursura a societatii,cum poti sa spui ca tu nu eviti un accident daca o persoana greseste,te crezi perfect? te vede dzeu timpitule si te va lovi cind iti va veni timpu ipocritule

Post Reply