Asta e din categoria: n-am stiu ca e comunitar, credeam ca e politist obisnuit? Am serioase indoieli ca asta ar ajuta...Messi wrote:gabriel85 wrote:politistul comunitar(persoana vatamata) ramane un simplu martor in dosarul tau daca nu se constituie parte vatamata sau parta civila. art. 82 cod procedura penala
multumesc, acum vreau sa ii dau in judecata pe jandarmii care m-au batut pe trotuar si am 15 martori, am consultat un jurist si mi-a zis ca o sa ma tarai mult cu ei prin tribunale si ca imi trebuie rabdare de ani de zile. Amenda de 500RON o voi contesta invocand ca nu stiam ca ala e comunitar ca era invalmaseala.
am folosit asupra unui politist comunitar spray lacrimogen
nu. nu m-am exprimat corect. nu am stitut ca este om al legii, pentru ca a fost intr-un moment de panica gestul meu , fara sa imi dau seama ca este vorba de un om al legii.Johei wrote:Asta e din categoria: n-am stiu ca e comunitar, credeam ca e politist obisnuit? Am serioase indoieli ca asta ar ajuta...Messi wrote:gabriel85 wrote:politistul comunitar(persoana vatamata) ramane un simplu martor in dosarul tau daca nu se constituie parte vatamata sau parta civila. art. 82 cod procedura penala
multumesc, acum vreau sa ii dau in judecata pe jandarmii care m-au batut pe trotuar si am 15 martori, am consultat un jurist si mi-a zis ca o sa ma tarai mult cu ei prin tribunale si ca imi trebuie rabdare de ani de zile. Amenda de 500RON o voi contesta invocand ca nu stiam ca ala e comunitar ca era invalmaseala.
e ultraj in toata regula , pe langa ca ai comis o infractiune mai ai si de gand sa faci pe desteptul ...ce ai facut tu se cheama ultraj...nu vreau sa jignesc dar asta e.......dat fiind faptul ca actiunea ta era agresiva, organele de jandarmerie aveau obligatia procedeze la imobilijarea ta , chiar in conditiile in care au folosit forta...plangerea ta va primi cu siguranta NUP cat casa, te asigur de asta
poate ca messi fugea in aceeasi directie cu jandarmiielisav wrote:....dat fiind faptul ca actiunea ta era agresiva, organele de jandarmerie aveau obligatia procedeze la imobilijarea ta ,

@ elisav - imobilizare - bine spus. asta nu inseamna ca gata - daca ai facut academia si ai devenit politist, sau ai fost paznic transformat apoi in comunitar, ai dreptul sa rupi in bataie pe oricine fuge.
faza cu spray-ul consider ca ...a fost un mic "accident"

nu o fac pe desteptul, dar cand stii ca ti s-a intamplat o nedreptate tren sa stau cu capunn pamant? asta e mentalitatea romanului , n-am ce face ca ei sunt MILITIENI , cand am deschis topicul eram in disperare de cauza , dupa ce rezolv cu amenda o sa consult un avocat si am sa vad ce pot face. multumesc oricum de interesul acordat de a ati da cu parerea la acest topic.elisav wrote:e ultraj in toata regula , pe langa ca ai comis o infractiune mai ai si de gand sa faci pe desteptul ...ce ai facut tu se cheama ultraj...nu vreau sa jignesc dar asta e.......dat fiind faptul ca actiunea ta era agresiva, organele de jandarmerie aveau obligatia procedeze la imobilijarea ta , chiar in conditiile in care au folosit forta...plangerea ta va primi cu siguranta NUP cat casa, te asigur de asta
pai comunitarul are cea mai mare vina aici , daca nu era el nu se mai intampla nimic. El m-a retinut fara drept , nu facusem absolut nimic , si nu stiam ce vrea acel individ de la mine, m-am zmucit de 2 ori nu mi-a dat drumul si am scos spray-ul si l-am pulverizat, ca apoi el sa scrie in declaratie ca eu am vrut sa il imping in mijlocul strazii, ce treaba aveam eu cu el , ca nici nu il vazusem ca e comunitar. el normal trebuia sa se legitimeze, nu sa-mi zica "ba ia stai asa"Li wrote:poate ca messi fugea in aceeasi directie cu jandarmiielisav wrote:....dat fiind faptul ca actiunea ta era agresiva, organele de jandarmerie aveau obligatia procedeze la imobilijarea ta ,si nu neaparat de ei.
@ elisav - imobilizare - bine spus. asta nu inseamna ca gata - daca ai facut academia si ai devenit politist, sau ai fost paznic transformat apoi in comunitar, ai dreptul sa rupi in bataie pe oricine fuge.
faza cu spray-ul consider ca ...a fost un mic "accident"..ai fost in legitima aparare. ...da-l in judecata pe comunitar