Pe mine ma intereseaza sa-mi plateasca concediul de odihna, fiindca eu in ziua in care am primit comunicarea eram la serviciu...nu eram in concediu de odihna.........
Ce treaba are atunci somajul cu zilele de concediu in conditiile in care nu eu am semnat acea cerere de concediu si itm sustine ca in ziua comunicarii eram in concediu
Pot formula cererea cerand sa-mi fie platite zilele acelea de concediu ...fara sa se lege de somaj
eu am incetat activitatea in data de xx.08.2009 punct.
Nu ma intereseaza sa fie prelungit inca 15 zile cu zilele acelea de concediu...si litigiu...alta data de incetare si alt drum si nervi stres la somaj.
Legal unde ma situez oare???Am eu paranoia sau nu si-au gasit ei prostul?
In per.preaviz veti efectua conc. de odihna??CAT E DE LEGAL?
Da,sunt mi-a fost admis dosarul si sunt proaspat somera
Astept postasul zilele astea sa-mi iau prima pensie
Deci in acest caz se poate sista somajul pana la verdictul instantei??Are vreo legatura una cu alta acum?sau se considera dosar admis...data incetarii contractului batuta in cuie si platiti fratilor concediul......

Deci in acest caz se poate sista somajul pana la verdictul instantei??Are vreo legatura una cu alta acum?sau se considera dosar admis...data incetarii contractului batuta in cuie si platiti fratilor concediul......
decizia emisă de ajofm, prin care tu beneficiezi de prevederile legii şomajului (adică pe cât timp şi câţi ron/lună, cum scrie şi în carnetul de şomer) este atacabilă doar de către tine, în principiu. nu găsesc motive pentru care angajatorul sau altcineva să conteste decizia ta de şomaj.
dar, în schimb, dacă te judeci cu angajatorul şi instanţa admite că ţi-a încetat nelegal cim, iar tu vrei să fii şi reintegrată în societate, atunci, da, indemnizaţia de şomaj se opreşte - din momentul în care (re)devii salariată.
dar, în schimb, dacă te judeci cu angajatorul şi instanţa admite că ţi-a încetat nelegal cim, iar tu vrei să fii şi reintegrată în societate, atunci, da, indemnizaţia de şomaj se opreşte - din momentul în care (re)devii salariată.