Am nevoie de un sfat. Acuzat de furtul a 2 mere

Discutii privind Dreptul Penal
agenda

Post by agenda » 27 May 2009, 15:04

razman wrote:...Hai sifon....
vot?????

razman

Post by razman » 27 May 2009, 15:09

Apa imbuteliata sub presiune cu bioxid de carbon (CO2 daca mi mai amitesc de la chimie,.... ca aveam o profa blonda si tanarica).Echivalentul a apa chioara ce o faci un pic sa bulbuceasca sa para ca i altceva.
NB Fiind sub presiune... tasnaste
Capsci?

agenda

Post by agenda » 27 May 2009, 15:14

da, am inteles...dar de ce ii faci galerie?

razman

Post by razman » 27 May 2009, 15:20

Cui fac galerie? sifonului? ca individului i as aplica regula aia... cu bastonul.
PT aia am si zis o cu sifonu, ca nu l prea cred ca de foame o facut asta de si o permis asa iute sa duca 50 lei.

johei

Post by johei » 27 May 2009, 15:24

razman wrote:Cui fac galerie? sifonului? ca individului i as aplica regula aia... cu bastonul.
PT aia am si zis o cu sifonu, ca nu l prea cred ca de foame o facut asta de si o permis asa iute sa duca 50 lei.
hei... suntem in drept penal aici!!!
In dubio pro reo!

I-s mai naiv de felul meu si cred ca a tinut punga doar sa nu cada merele! :razz:

Procurorul va trebui sa dovedeasca contrariul... :-P :-P :-P

razman

Post by razman » 27 May 2009, 15:29

Asa e johei, ai dreptate.

agenda

Post by agenda » 27 May 2009, 15:33

nici eu nu inteleg cum au luat acei bani cu titlu de amenda...

si multe nu inteleg ref. la speta asta...o fi recunoscut omul la fata locului ca a furat? nu prea as crede...
apoi sa se napusteasca asupra lui pt 2 mere=2 lei? sa ii scoata din portofel bani? omul revine la magazin si achita iar bani?

ma gandesc ca nu e vorba de 2 mere...poate si alte produse?

johei

Post by johei » 27 May 2009, 15:37

agenda wrote:nici eu nu inteleg cum au luat acei bani cu titlu de amenda...

si multe nu inteleg ref. la speta asta...o fi recunoscut omul la fata locului ca a furat? nu prea as crede...
apoi sa se napusteasca asupra lui pt 2 mere=2 lei? sa ii scoata din portofel bani? omul revine la magazin si achita iar bani?

ma gandesc ca nu e vorba de 2 mere...poate si alte produse?
parca am inteles ca esti avocat nu procuror? :x :x :x
hm... "alte produse"!!! :evil:

razman

Post by razman » 27 May 2009, 15:40

Sincer umblu si eu la cumparaturi, dar faze de astea cu luatu din portofel si chitante de daune nu am vazut si nici nu o cred foarte posibila, decat daca cainele ce trebuia sa pazeasca oile de lup nu e.... caine lup.

razman

Post by razman » 27 May 2009, 15:44

Dar hai totusi sa ne limitam la speta, omul a inteles ce a avut de inteles, nu e treaba noastra sa facem ,,rechizitoriinn.

agenda

Post by agenda » 27 May 2009, 15:48

uneori e bine sa te pui si in locul unui procuror :grin: nu asa face un avocat? apoi e cunoscut faptul ca primul pe care il minte clientul este propriul avocat :mrgreen:

vrei :evil:? ia :evil: :evil: :evil:

si sa te indulcesc o :arrow:

johei

Post by johei » 27 May 2009, 15:53

agenda wrote:uneori e bine sa te pui si in locul unui procuror :grin: nu asa face un avocat? apoi e cunoscut faptul ca primul pe care il minte clientul este propriul avocat :mrgreen:

vrei :evil:? ia :evil: :evil: :evil:

si sa te indulcesc o :arrow:
da?
nici asta n-am stiut, ca primul mintit este propriul avocat...
mde!
cum am spus mai sus, io-s mai naiv de felul meu! :oops:

Si vrei sa ma indulcesti cu o sageata?

io-ti ofer o cafea, ca am destule aici, in stanga casutei unde scriu mesajul!

agenda

Post by agenda » 27 May 2009, 16:00

mai nou e prajitura iconita aia...never mind...long story...

:cafea:

razman

Post by razman » 27 May 2009, 16:57

Da chiar johei, n ai stiut? A fost astfel numita prin Decret al Presedintelui agenda, publicat pe forum, cu intrare in vigoare imediat dupa publicare.

johei

Post by johei » 27 May 2009, 17:48

N-am stiut...

Unde a fost publicat decretul?

Post Reply