vot?????razman wrote:...Hai sifon....
Am nevoie de un sfat. Acuzat de furtul a 2 mere
hei... suntem in drept penal aici!!!razman wrote:Cui fac galerie? sifonului? ca individului i as aplica regula aia... cu bastonul.
PT aia am si zis o cu sifonu, ca nu l prea cred ca de foame o facut asta de si o permis asa iute sa duca 50 lei.
In dubio pro reo!
I-s mai naiv de felul meu si cred ca a tinut punga doar sa nu cada merele!

Procurorul va trebui sa dovedeasca contrariul...

nici eu nu inteleg cum au luat acei bani cu titlu de amenda...
si multe nu inteleg ref. la speta asta...o fi recunoscut omul la fata locului ca a furat? nu prea as crede...
apoi sa se napusteasca asupra lui pt 2 mere=2 lei? sa ii scoata din portofel bani? omul revine la magazin si achita iar bani?
ma gandesc ca nu e vorba de 2 mere...poate si alte produse?
si multe nu inteleg ref. la speta asta...o fi recunoscut omul la fata locului ca a furat? nu prea as crede...
apoi sa se napusteasca asupra lui pt 2 mere=2 lei? sa ii scoata din portofel bani? omul revine la magazin si achita iar bani?
parca am inteles ca esti avocat nu procuror?agenda wrote:nici eu nu inteleg cum au luat acei bani cu titlu de amenda...

hm... "alte produse"!!!

da?agenda wrote:uneori e bine sa te pui si in locul unui procurornu asa face un avocat? apoi e cunoscut faptul ca primul pe care il minte clientul este propriul avocat
![]()
vrei? ia
![]()
![]()
![]()
si sa te indulcesc o
nici asta n-am stiut, ca primul mintit este propriul avocat...
mde!
cum am spus mai sus, io-s mai naiv de felul meu!

Si vrei sa ma indulcesti cu o sageata?
io-ti ofer o cafea, ca am destule aici, in stanga casutei unde scriu mesajul!