asigurare dovezi

Discutii privind procedura civila
ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 16:11

machedon wrote:si eu m-am uitat in Tabarca (termenul e de 5 zile) ma mai uit si in Deleanu ,Ciobanu si Maria Fodor ca poate au alte idei aia ???
bre...da i dracu pe aia...tu ia te dupa noi: identifica mai intai despre ce e vorba. Despre art. 239 sau 235? Ca sunt doua belele distincte. De ce te pun eu sa ne zici diverse? asa...de amorul artei? :-D

Ca asa...poti sa te uiti si pe Luna... :lol:

agenda

Post by agenda » 19 May 2009, 16:14

mai ignite. te rog eu mult...nu imi mai folosi numele atat de des... :mrgreen:

la fiecare trei ori rostite sunt obligata sa ma prezint...este pura tortura

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 16:27

n-auzi bre ca e pe 239, ce diverse mai vrei sa stii ???
Ca recursul se judeca la Giurgiu (orasul tau iubit!!!!) :-D

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 16:29

eu zic asa:procedura asta a asigurarii dovezilor are ca obiectiv inlaturarea pericolului de disparitie al dovezilor( si implicit dificultatile care ar putea aparea cand e nevoie de administrarea acestora si ele nu mai sunt),
in alta ordine de idei prin incheieri ( desi au caracterul unor hot jud) nu se iau masuri care rezolva fondul cauzei in prima instanta(, art 255 zice ca hotararile prin care se rezolva fondul cauzei in prima instantase numesc sentinte)... si e clar ca prin asigurarea dovezilor nu se rezolva fondul cauzei
deci dupa mine trebuia data o incheiere
si la 239 se aplica proc necontencioasa

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 16:30

adica termenul de recurs e de 15 ???

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 16:35

si alta chestiune nu era obligat presedintele de instanta sa judece cauza??? ecrisul a desemnat aleator un complet si un alt judecator decat presedintele ???

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 16:35

pai la art 338 spune ca"procedura prevazuta in art de mai sus se intregeste cu dispozitiile de procedura contencioasa , in masura in care nu sunt potrivnice naturii necontencioase"

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 16:38

la 339 spune ca" proc necontencioasa se aplica si in cazurile in care legea da in caderea prsedintelui instantei"
dar cand legea nu prvede expres se poate judec si de altii

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 16:41

dupa mine termenul de recurs e cel din proc contencioasa
poate mai sunt si alte pareri

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 16:45

am o singura intrebare: ai fost prezent sau ai lipsit

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 17:14

machedon wrote:n-auzi bre ca e pe 239, ce diverse mai vrei sa stii ???
Ca recursul se judeca la Giurgiu (orasul tau iubit!!!!) :-D
mama...ce misto!

Giurgiu este un oras de munte foarte frumos. Pastravul e intotdeauna proaspat. Hotel de hotel ...

Mai e frate xeroxul ala de peste susa? Acolo...daca te straduiesti nitel poti pleca cu dosarul acasa. Daca vreti va povestesc cum se face xerox dupa dosarul cauzei.

Da pe mine ma da pe spate. Singurul lucru bun...e sediul. In rest...nervi.

aaa...da sa vezi ce marfa e cand ai treaba cu vreun executor judecatoresc. Sau cand te iei in gura cu vreo ... lucratoare la decanul baroului...sa vezi ce bazati sunt aia pe acolo. Ei zic...instanta face. E un foarte frumos iures. Cred ca sunt cei mai complexati oameni...iti dai seama daca Bucurestiul e la o aruncatura de bat...practic, profesia localnicilor e violata non stop.

Pai e 15 zile termenul. da curge in functie de ce te intreaba carmemel.

Presedintele trebuie sa judece...sau judecatorul desemnat sa i tina locul.

Si cu arestarile preventive...nu e la fel?

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 17:29

E acum 2 fete misto la seros,care face si fotografii digitale intre doua dosare.
cu plecatul dosarului acasa poti sa-ti iei la revedere ca a postat unu in trening in parcarea de vis-a-vis care are si juma de norma sa stea cu geana pe ce se intampla in seros.
da in schimb sa facut misto la carciuma avocatilor din coltul strazii.
Ala de facea mici acolo si avea boala copiilor a fost dat afara, acun e altu care cand face micii ia o gura din halba de bere si stropeste micii pentru fragezire.
Cand trec pnacolo sa le zic la baetii de la jandarmi ca a intrebat Ignite ei ??? :-D :-D :-D

observer

Post by observer » 19 May 2009, 18:06

Cand trec pnacolo sa le zic la baetii de la jandarmi ca a intrebat Ignite ei ???
Te risti? :-P :-P

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 18:25

Alea vopsite blonde de la xerox? unde se vindeau si telefoane? la oamenii de la tara veniti la oras? :lol: Zi le sa ti dea un pupic pentru mine! :-D

Alea erau si prin 2006.

Te rog frumos...cine vede cele spuse nu crede...insa eu ii sugerez sa ia frumos o bicicleta si sa faca o vizita.
Creste si turismu in zona.

Xeroxu se face asa: mergi la arhiva...tanti cheama pe unu beat teava...si te trimite cu ala si cu dosaru peste susa...la blonde. pe drum ala se aoleste de faptul ca iarna se incalzeste cu motorina si ca e scumpa. Ii dai si lui acolo un chior...si odata ajunsi la xerox...te lasa cu dosarul la rand...iar el merge la carciuma sa bea una mica pana e gata cu copiile.

Prima oara nici nu am avut timp sa reactionez, adica sa l intreb: unde pleci bai nene? l am cautat...ca sa l gasesc. Dar a venit el singur. Ca sa zic asa.

tu ti dai seama? da l dreacu de dosar. Da cine o fi nenea ala? habar nu am. De fapt erau doi. Dar identici ca si obiceiuri si metoda.

Se mai mira maestra...ca nu a scris grefiera nu stiu ce in incheiere sau in caiet? Ce dreacu sa mai scrie? Totul e de la sine inteles. Din incheieri...nici nu rezulta ca as fi fost prezent. Norocu era ca mergeam cu satra.

Si mai era o judecatoare..domnisoara pe la 145 de ani asa...vai de steaua mea: eu solicitam ceva...pe aia o durea in cot...vorbea peste mine...mai avea putin si ma lua cu "ba".

Clienta era o florareasa superbogata si supermeseriasa...si pe drumul catre Giurgiu soferul ei imi punea muzica. ghici ce? maneleeeeooo. Da nu orice. tot soiu de nunti ale lor...imi poveste asta care cum.

Tu stii ma cine e spre ex. Alba ca Zapada? E cu dedicatii cu d astea...te dai dracu. In masina nu ma uitam spre interior...o ora mergeam numai cu capul spre geam. Sucit ajungeam acolo.

Toata asta a durat 1 an de zile...aproape saptamanal...ca avea tanti mai multe dosare acolo.

Eu rugam cu frumosu: tanti...las o dracu...da pe aia o pufnea rasu...si il punea pe sofer sa mai puna nu stiu ce...ca sa imi arate cultura lor bre.

Concluzia e ca: daca nu ai carnet...ajungi sa asculti manele pe drumu spre Giurgiu.

mamaaa...si dupa ce ieseam din sala...hai sa te fac o friptura de crocobaur...la restaurantul din zona. Frateeeee...m a luat gaia un an!M am cultivat de m a luat dracu! Nu comentam nimic...era clienta prea buna.

Cate am tras eu pe acolo...

carmemel

Post by carmemel » 19 May 2009, 18:33

ce e ala crocobaur?

Post Reply