Investire cu formula executorie

Discutii privind procedura civila
juristmarius

Post by juristmarius » 09 Apr 2009, 18:15

kinga wrote:
juristmarius wrote:

Avocati, juristi procurori cu care am discutat nu au auzit de asa solutie!!!!!!!!!!!!!
mde. vezi daca nu ai discutat cu judecatori.. :lol: :lol: :lol:
da astia is dati dracu au alta viziune mde

observer

Post by observer » 09 Apr 2009, 22:09

Ca sa ies din ceata. Tu vrei sa investesti decizia din recurs? Aia data de Trebonal?

juristmarius

Post by juristmarius » 10 Apr 2009, 07:37

observer wrote:Ca sa ies din ceata. Tu vrei sa investesti decizia din recurs? Aia data de Trebonal?
binenteles ca la aia am cerut investirea
crezi ca am gresit , am cerut si a judecatoriei ulterior.

binenteles ca e o persoana influenta cel care locuieste in imobilul, si urmeaza sa-l evacuez cu fortele de ordine (dupa investire) .

kinga

Post by kinga » 10 Apr 2009, 07:49

alooooooooooooooooooo
Decizia din recurs ai vrut sa investesti????
dar e absurd... :-D :-D
si mai vroiai sa investesti decizia din recurs la judecatorie???? :-D :-D
ca pomenesti de stagiar

noa hai sa stabilim pasii ok???
1. iei frumos decizia pronuntata in recurs depui la Tribunal si ceri LEGALIZARE atat.. LEGALIZARE

2. cand ai decizia legalizata de la tribunal impreuna cu sentinta de la judecatorie te prezinti la JUDECATORIE si ceri legalizarea si investirea cu formula executorie A SENTINTEI PRONUNTATE DE JUDECATORIE ....
cam in ordinea asta....

si am o vaga presimtire.. ( incercand sa ghicesc ce ai facut pentru ca ai un stil de formulare ca io nu inteleg mai nimic ..) ca tu nu asa ai procedat..

juristmarius

Post by juristmarius » 10 Apr 2009, 11:23

si am o vaga presimtire.. ( incercand sa ghicesc ce ai facut pentru ca ai un stil de formulare ca io nu inteleg mai nimic ..) ca tu nu asa ai procedat..[/quote]

Multam Kinga
Pasi au fost urmatorii:

Am legalizat sentinta Tribunalului dupa care am cerut impreuna cu sentinta de la prima instanta investirea ,
si am primit acea solutie si normal ca am si atacat incheierea cu recurs pt aceasta investire.(respinsa)

Asa ca am cerut 2 copii legalizate de pe sentint primei instante in conformitate cu originalul si am depus-o inca odata pt. investire( sentinta primei instante care Hotareste X,Y, din localitate si x,y,z... cu acelasi domiciliu si cu resedinta in Italia pe care ii obliga sa paraseasca locuinta.... ).
Sper ca nu va avea autoritate de lucru judecat.
oricum prima investire e in recurs .
A doua cerere de investire are termem inaintea recursului :!: :?:

mirelle

Post by mirelle » 10 Apr 2009, 13:22

juristmarius wrote:
magistratul pune stampila pe hotarare (definitiva si inrevocabila) ,in care se ordona...........
dupa care o anuleaza taindo cu pixul si pune stampila cu prezenta hotarare este in conformitate cu originalul si este definitiva si inrevocabila
Din cate inteleg eu din ce ai scris aici cred ca alta este problema. Tu spui ca magistratul "a pus stampila pe hotarare , in care se ordona..."
Singura stampila din cate cunosc eu pe care se scrie ca se ordona...este stampila pentru investire. Asta inseamna ca magistratul cu pricina, obosit probabil si obisnuit cu oameni care stiu unde sa se adreseze si ce sa ceara, nu a observat ca este decizie a tribunalului, si nu sentinta(probabil nu s-a uitat bine pe ea) si a pus stampila din reflex. Apoi, dupa ce a realizat acest lucru , a taiat hotararea, vrand sa anuleze prostia facuta.

Din cate stiu eu, investirile se fac de arhivarul-registrator , in baza rezolutiei judecatorului, nu de magistrat, dar in fine. Numai tu stii ce ai facut acolo.
Ce trebuia tu sa faci atunci era sa ceri o alta hotarare legalizata a deciziei tribunalului si cu aia in maini, atasand si hotararea data in prima instanta, sa te duci la judecatorie sa ceri investirea cu formula executorie a hotararii data in fondul cauzei.
Cred ca tu de fapt ti-ai complicat singur existenta.

juristmarius

Post by juristmarius » 10 Apr 2009, 13:58

mirelle wrote:
juristmarius wrote:
magistratul pune stampila pe hotarare (definitiva si inrevocabila) ,in care se ordona...........
dupa care o anuleaza taindo cu pixul si pune stampila cu prezenta hotarare este in conformitate cu originalul si este definitiva si inrevocabila
Din cate inteleg eu din ce ai scris aici cred ca alta este problema. Tu spui ca magistratul "a pus stampila pe hotarare , in care se ordona..."
Singura stampila din cate cunosc eu pe care se scrie ca se ordona...este stampila pentru investire. Asta inseamna ca magistratul cu pricina, obosit probabil si obisnuit cu oameni care stiu unde sa se adreseze si ce sa ceara, nu a observat ca este decizie a tribunalului, si nu sentinta(probabil nu s-a uitat bine pe ea) si a pus stampila din reflex. Apoi, dupa ce a realizat acest lucru , a taiat hotararea, vrand sa anuleze prostia facuta.

Din cate stiu eu, investirile se fac de arhivarul-registrator , in baza rezolutiei judecatorului, nu de magistrat, dar in fine. Numai tu stii ce ai facut acolo.
Ce trebuia tu sa faci atunci era sa ceri o alta hotarare legalizata a deciziei tribunalului si cu aia in maini, atasand si hotararea data in prima instanta, sa te duci la judecatorie sa ceri investirea cu formula executorie a hotararii data in fondul cauzei.
Cred ca tu de fapt ti-ai complicat singur existenta.

da ai dreptate, amu o dreg
merci mirelle!

Post Reply