minorul plecat in America

Familiei
MedEx

Post by MedEx » 19 Feb 2009, 15:00

Aoleo! M-am inselat si cu privire la studii Dupa cele scrise nici superioare nu are d-ul preotmare.
Mazgalici omul nu are nici o hotarare de vizitare minor! Eu asta i-am recomandat sa faca, pentru a vizita minorul cu acte in regula, dar nu a priceput.
Adresa minorului o poate afla usor. Angajezi o firma de detectivi particulari si fac ei sapaturi(mai ales ca printre ei lucreaza fosti ofiteri operativi sau fosti securisti, oameni cu pricepere).
Apoi procesul si stabileste instanta cine aduce sau cine se duce sa vada copilul! :grin:

marepreot

Post by marepreot » 19 Feb 2009, 17:02

Am primit si un raspuns echilibrat de la "mazgalici".

Nu am bani sa trimit un detectiv in America! Am auzit ca este foarte foarte scump!
Obligatia de intretinere si dreptul de vizita au fost stabilite deja si eu nu am incalcat hotararea judecatoreasca definitiva!

Observ la domnul "mazgalici" ca face o erroare comuna privind intretinerea!
-Copilul nu trebuie crescut cu banii tatalui si atat! Trebuie sa puna si mama partea ei! Deci nu trebuie sa ajunga numai banii tatalui pentru copil!

Intreb din nou cum poate sa ma traga la raspundere pentru neplata pensiei un imigrant aflat in America.

Domnule "paisie" femeile sunt favorizate de legi si ideile preconcepute ale unor judecatori! Femeile sunt mai violente decat barbatii folosind violenta verbala!

Religia ortodoxa considera femeia fiind inferioara barbatului! Nu eu!

mazgalici

Post by mazgalici » 19 Feb 2009, 18:33

Nu integeti un lucru. Sunt de partea cealalta a baricadei. Sunt femeie , domnule.
Ceea ce nu pricep eu este ce va intereseaza mai mult: sa nu mai platiti pensie de intretinere sau sa va vedeti copilul crescand?
Nu va puteti eluda de obligatia de plata a pensiei pt simplul motiv ca acestia sunt imigranti. Calitatea lor de imigranti nu o exclude pe aceea de tata si nici pe cea de obligat la plata pensiei alimentare.

Daca instanta v-a stabili un drept la vizita prin hotararea judecatoreasca, dupa un program, puteti introduce o plangere penala impotriva sotiei pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Eu as incerca, cu o copie de pe hotararea prin care vi s-a stabilit dreptul la vizita si de pe dovada ca sotia a parasit Romania, cu destinatia America (spuneti ca v-a confirmat serviciul de pasapoarte: cum? Ca doar nu cu o ciocolata la ghiseu, nu?) si o copie de pe plagerea penala, sa solicit informatii de la Consulatul General al Romaniei in SUA. Nu stiu daca se practica...e doar o parere.

Nu sunt de acord cu dvstra ca plata pensiei acopera cheltuielile de crestere. Nu va mai faceti atatea griji ca fosta sotie este scutita de plata si ca acoperiti dvtra toate nevoile copilului. Barbatii sunt mereu tentati sa considere ca pt un copil e suficienta hrana , imbracamintea si ceva jucarii. Cea mai scumpa si mai greu de evaluat este insa educatia. Ori instanta, atunci cand stabileste obligatia la plata pensiei, tine cont de veniturile celui care trebuie sa contribuie, intrucat nimeni nu poate fi obligat la imposibil. Ori, ma repet...daca nu sunteti vreun echivalent al lui Mutu, ma indoiesc ca platiti suficient cat sa acoperiti macar pe jumatate nevoile copilului.
Daca singurul motiv este sa nu mai platiti pensia de intretinere, mai mult de atat, nu cred ca veti obtine vreo alta informatie. Nici daca as detine vreouna nu as dezvalui-o. Si nu pentru ca sunt femeie (inferioara barbatului, cum va place sa spuneti sub protectia ortodoxiei), ci pentru ca mi se pare echitabil

serafim

Post by serafim » 19 Feb 2009, 22:44

:-D :-D :-D
D-nule marepreot...hai sa fim sinceri asa ...intre noi...
sotia nu are rude in tara era ea "singura" in "Romanica" de nu puteti afla adresa ei ????
Nu exista in familie sau printre prieteni o "femeie"...ca doar "femeia nu-i ca omul" in opinia d-voastra ...mai guraliva incat sa aflati ????

Iar daca in jurul domiciliului ex-sotiei+copilului este asa o negura si discretie totala.....banui ca nu ati fost "usa de biserica ".....si vorba ...d-nei Mazgalici...ce distanta....ce.....America ....in cazul asta...... si Luna este prea aproape :grin:

marepreot

Post by marepreot » 20 Feb 2009, 06:50

Oameni buni, sunteti simpatici dar unii se contrazic si sunt rautaciosi!
@marepreot
-Copilul nu trebuie crescut cu banii tatalui si atat! Trebuie sa puna si mama partea ei!
Religia ortodoxa considera femeia fiind inferioara barbatului! Nu eu!
@mazgalici
De cele mai multe ori, banii pe care ii trimiteti lunar sunt insuficienti pentru cresterea minorului,
@mazgalici
Nu sunt de acord cu dvstra ca plata pensiei acopera cheltuielile de crestere.
SE VEDE CA ESTE VALABILA AFIRMATIA CA PE FEMEI NU TRBUIE SA LE CONTRAZICI PENTRU CA SE VOR CONTRAZICE SINGURE!
La giseul pasapoarte am primit informatia fara sa dau o ciocolata doar intreband la ghiseu! in urma afirmatiei mele referitor la iesirea ilegala din tara cu minorul, persoana de acolo a vorbit cu seful ei si au gasit dosarul si mi-au spus ca au iesit cu o chemare de 6 luni, doar atat!!
Nu am o dovada scrisa ca au iesit din tara!

RUDELE SOTIEI sunt in certuri intre ei si singurele la care as avea acces legitim sunt fostii socri care desi imi deschid usa nu au interesul sa spuna cu precizie unde sunt!
Au spus: -America, Mitchigan! acul in carul cu fan!

AUTORITATEA TUTELARA URMEAZA SA O CONTACTEZ OFICIAL! La o discutie telefonica mi-au cerut sa demonstrez ca sunt plecati din tara!
Au spus chiar ca sigur nu sunt plecati deoarece nu ar avea voie!! Proobabil se acund de mine!!

SPUNETI CA DRUMUL IN AMERICA NU E FOARTE LUNG?
Ce as face eu acolo?
Presupunand ca as sti unde locuiesc, as putea sa intru la ei in casa? Cum?
http://www.reunion.com/gheorghe-telegar ... 6138121646
(Inchideti fereastra de pop-up daca intrati acolo)
Este singura informatie din internet! People search se pare ca nu accepta cont facut din Romania deoarece nu am reusit sa ma inscriu!
@mazgalici
Nu va puteti eluda de
Asta e logica?
ELUDÁ, eludez, vb. I. Tranz. A ocoli, a evita, a ignora intenţionat.
Adica nu ma pot eluda pe mine?????

mazgalici

Post by mazgalici » 20 Feb 2009, 11:33

Auziti domnule marepreot? Cred ca ati inteles destul de bine mesajul meu, altfel nu va simteati atat de atins de afirmatii. Cum ati avut timpul necesar sa cautati in dictionar sa descoperiti ca verbul "a eluda" este tranzitiv, inseamna ca ati inteles si sensul acestuia.
Nu mai incercati sa va eschivati de respectarea dispozitiilor legii (asta ca sa folosesc si un verb intranzitiv ,care poate ca daca e scris corect gramatical, ii intelegeti si sensul (nu ca altfel nu l-ati pricepe)).

In rest....nu sunt rautacioasa in afirmatii. Nu e treaba mea ce probleme familiale aveti, mi-am exprimat doar opinia in ce priveste conceptia unor barbati despre cati bani au nevoie copiii pentru crestere si educare si am incercat sa va deschid ochii, dar se pare ca nu am cu cine.
Nu mai incercati sa gasiti scuze in dorinta de a va spala de pacate, ca nu tine. Sunteti obligat legal si moral sa ii asigurati acelui copil securitatea financiara, indiferent daca acesta se afla in Romania, America sau pe luna.
Bafta!

paisie

Post by paisie » 20 Feb 2009, 19:49

un avocat destept ar putea sa afle domiciliul acestor folosind metode mai mult sau mai putin ortodoxe :(asta nu inseamna spaga) dar pentru asta iti trebuiesc bani si sa nu te duci la el sa ii explici teoria conspiratiei, ci doar problema ta si atat si el va face ce va putea sa te ajute.

mazgalici

Post by mazgalici » 20 Feb 2009, 22:08

Domnule marepreot un picut cam misogin, tin sa aduc o mica completare mesajului anterior si promit ca e chiar ultimul meu mesaj adresat dvstra. Nu de alta, dar tin la timpul meu.
Pentru a nu mai afirma in mod eronat ca ma contrazic, ia mai vedeti nitel ce ati afirmat aici:

Copilul nu trebuie crescut cu banii tatalui si atat! Aceasta este o afirmatie care va apartine. Din afirmatia dvstra rezulta ca banii primiti de la tata ar fi suficienti pt cresterea si educarea copilului.

Ei, aici, eu vin cu raspunsul: Nu sunt de acord cu dvstra ca plata pensiei acopera cheltuielile de crestere. Si puteti considera cealalta afirmatie ca o completare De cele mai multe ori, banii pe care ii trimiteti lunar sunt insuficienti pentru cresterea minorului,. Din cate observati, desi cele doua afirmatii sunt extrase din contexte diferite, nu numai ca nu ma contrazic singura, ci va contrazic, dar insist in privinta acestui punct de vedere.

Decat sa deveniti mai penibil decat ati reusit deja, mai bine cautati o solutie pentru problema pe care o aveti. Si daca cititi cu atentie postarile mele, chiar gasiti acolo o cale cu care ati putea incepe.

Numai bine, domnule misogin! :evil:[/b]

marepreot

Post by marepreot » 21 Feb 2009, 09:46

@mazgalici 19 Februarie 2009, 18:33
De cele mai multe ori, banii pe care ii trimiteti lunar sunt insuficienti pentru cresterea minorului, afara de cazul in care sun acest nick se ascunde vreun Mutu.

ACESTA A FOST PRIMUL POST, LA CARE AM RASPUNS ceea ce urmeaza:
@marepreot
Observ la domnul "mazgalici" ca face o erroare comuna privind intretinerea!
EU mare preot spun-Copilul nu trebuie crescut cu banii tatalui si atat! Trebuie sa puna si mama partea ei! Deci nu trebuie sa ajunga numai banii tatalui pentru copil!
SUNTETI OUT OF LOGIC!

@MAZGALICI
Ei, aici, eu vin cu raspunsul: Nu sunt de acord cu dvstra ca plata pensiei acopera cheltuielile de crestere.

Eu nu sunt misogin!
Ceea ce am scris despre femei se gaseste in cultura poporului Român ortodox.
Oare nu a zis Apostolul Pavel:”Femeile sa se supuna barbatilor lor precum Domnului; pentru ca barbatul este capul femeii!
Afirmatia din biblie este sexista!!
Femeia nu are voie sa intre in altar pentru ca este impura!!!

kinga

Post by kinga » 21 Feb 2009, 13:22

Marepreot... sa-ti zac io ceva.. pentru culturismul tau general....
exista si alte religii in afara de ortodox.. dupa pararea mea personala care este ( sper ca ti-ai dat seama ca e un pleonasm)... te-ai facut de ras suficient...

asa ca.............EDIT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS
daca nu ma insel.. tot o femeie ti-a dat viata... da.. ma refer la maica-ta ...... la impura aia.... :-x :-x

quiras

Post by quiras » 23 Feb 2009, 11:03

.....ce va doare cel mai mult ....si dupa insistentele si afirmatiile dvs. (marepreot) ....este de fapt pensia alimentara ,banuiesc ca este foarte mare.NU incerc sa va critic asupra acestui aspect dar, daca instanta a stabilit o suma, dvs. trebuie sa o dati fiindaca sau luat in calcul niste venituri .Ce puteti face este sa va adresati instantei, daca vi sau diminuat veniturile, sa va recalculeze pensia alimentara.Si totusi ....NU UITATI DE COPIL DOMNULE !!

marepreot

Post by marepreot » 24 Feb 2009, 07:06

Of,
Inca de la inceput am scris:
Eu am ramas fara a mai sti daca copilul minor mai traieste si fara a avea posibilitatea de a lua legatura si a-mi exercita drepturile stabilite de vizita educatie etc...

Despartirea de copilul meu nu este legala!
Exista o hotarare judecatoreasca definitiva care imi da drept de a lua copilul in 2 sambete si in vacanta de vara etc...

SARITI CA LUPII CAND VAD SANGE

serafim

Post by serafim » 24 Feb 2009, 21:11

marepreot wrote:Of,
Inca de la inceput am scris:
Eu am ramas fara a mai sti daca copilul minor mai traieste si fara a avea posibilitatea de a lua legatura si a-mi exercita drepturile stabilite de vizita educatie etc...

Despartirea de copilul meu nu este legala!
Exista o hotarare judecatoreasca definitiva care imi da drept de a lua copilul in 2 sambete si in vacanta de vara etc...

SARITI CA LUPII CAND VAD SANGE

pai cine naiba te-a pus sa-ti tai venele sau beregata ca sa vada LUPII sange ????? :twisted:

marepreot

Post by marepreot » 25 Feb 2009, 07:22

AM o veste mare!
Am gasit un avocat care garanteaza ca v-om avea sanse in justitie, pe o anumita cale!

Interesant!

serafim

Post by serafim » 25 Feb 2009, 10:36

da ai dreptate este interesant!!!
cu toate ca eu nici acum nu pricep ce doresti tu in realitate :roll:
oricum BAFTA si ...sa ne spui si noua ce ai rezolvat asa ...sa stim si noi...nu ca ne-ar interesa :-P

Post Reply