Oameni buni, sunteti simpatici dar unii se contrazic si sunt rautaciosi!
@marepreot
-Copilul nu trebuie crescut cu banii tatalui si atat! Trebuie sa puna si mama partea ei!
Religia ortodoxa considera femeia fiind inferioara barbatului! Nu eu!
@mazgalici
De cele mai multe ori, banii pe care ii trimiteti lunar sunt insuficienti pentru cresterea minorului,
@mazgalici
Nu sunt de acord cu dvstra ca plata pensiei acopera cheltuielile de crestere.
SE VEDE CA ESTE VALABILA AFIRMATIA CA PE FEMEI NU TRBUIE SA LE CONTRAZICI PENTRU CA SE VOR CONTRAZICE SINGURE!
La giseul pasapoarte am primit informatia fara sa dau o ciocolata doar intreband la ghiseu! in urma afirmatiei mele referitor la iesirea ilegala din tara cu minorul, persoana de acolo a vorbit cu seful ei si au gasit dosarul si mi-au spus ca au iesit cu o chemare de 6 luni, doar atat!!
Nu am o dovada scrisa ca au iesit din tara!
RUDELE SOTIEI sunt in certuri intre ei si singurele la care as avea acces legitim sunt fostii socri care desi imi deschid usa nu au interesul sa spuna cu precizie unde sunt!
Au spus: -America, Mitchigan! acul in carul cu fan!
AUTORITATEA TUTELARA URMEAZA SA O CONTACTEZ OFICIAL! La o discutie telefonica mi-au cerut sa demonstrez ca sunt plecati din tara!
Au spus chiar ca sigur nu sunt plecati deoarece nu ar avea voie!! Proobabil se acund de mine!!
SPUNETI CA DRUMUL IN AMERICA NU E FOARTE LUNG?
Ce as face eu acolo?
Presupunand ca as sti unde locuiesc, as putea sa intru la ei in casa? Cum?
http://www.reunion.com/gheorghe-telegar ... 6138121646
(Inchideti fereastra de pop-up daca intrati acolo)
Este singura informatie din internet! People search se pare ca nu accepta cont facut din Romania deoarece nu am reusit sa ma inscriu!
@mazgalici
Nu va puteti eluda de
Asta e logica?
ELUDÁ, eludez, vb. I. Tranz. A ocoli, a evita, a ignora intenţionat.
Adica nu ma pot eluda pe mine?????