Iti cer prea mult daca te rog sa-mi spui prin ce tari cunosti... si cum ii spune?agenda wrote:misto cu peteleJohei wrote:N-am prea inteles... se cere cazierul unei persoane juridce straine, de la autoritatile din Romania?agenda wrote:pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine
Persoanele juridice nu raspund penal in toate tarile... insa in tarile in care raspund... nu stiu daca exista asa ceva similar cazierului judiciar pentru persoanele fizice![]()
![]()
![]()
Nici nu prea ar avea vreun rost, pentru ca daca o societate este atat de patata, n-are decat sa se desfiinteze, si sa se constituie in o alta... noua, curata...nepatata![]()
nu de la autoritatile romane ci de la cele straine. intradevar in unele state exista cazier judiciar pt persoane juridice.
trebuie insa sa verifice exact ceea ce anume documente se solicita si pentru cine.
cazier judiciar SC
Asta cu criminal record o stiam, insa din cate stiam eu este doar pentru persoane fizice...
Eu ma refeream strict la persoane juridice...
Si in Finlanda ii spune sigur cazier judiciar? Ca eu am cautat cuvantul asta in suomi (parca asa se numeste limba care se vorbeste in finlanda) si nu l-am gasit...
Eu ma refeream strict la persoane juridice...
Si in Finlanda ii spune sigur cazier judiciar? Ca eu am cautat cuvantul asta in suomi (parca asa se numeste limba care se vorbeste in finlanda) si nu l-am gasit...
sigur ii spune cazier judiciar.in legea lor cu privire la cazier sunt mentionate faptele care se inscriu in cazierul judiciar atat in cazul unei per. fiz. cat si in cazul unei per. juridice
mai pe seara o sa imi fac timp sa caut ........si o sa caut pe google......cauta si tu poate gasesti ceva in engleza.....trebuie sa fie (si avem si google translate
)
mai pe seara o sa imi fac timp sa caut ........si o sa caut pe google......cauta si tu poate gasesti ceva in engleza.....trebuie sa fie (si avem si google translate

sigur ii spune cazier judiciar.in legea lor cu privire la cazier sunt mentionate faptele care se inscriu in cazierul judiciar atat in cazul unei per. fiz. cat si in cazul unei per. juridice
)

Uiii mai Kinga...kinga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pentru tine Agenda![]()
![]()
![]()
![]()
Joheiiiiiiiii
acu ce sa zac????
Ursu s-a pus bine cu Cristal.... da ma iubesteeeeeeeeeeeeee
io ma pun bine cu tine......
da zau ca il iubesc pe Ursu....
m-am scos????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te pui bine cu mine?

am incept deja sa rosesc...

Insa e bine ca imi iei apararea in fata lunursu...
...macar pana cand vine reincarnarea mesterului Will (pentru care vulgul foloseste lumescul nume "serafim") si ne infrateste si pe noi(prin episodul 492)...

Singurul lucru neclar in toata afacerea: rolul agendei?