ion balcon
Mayflower wrote:Sigur ca orice e posibil in Romania, doar e tara tuturor posibilitatilor. :-| Incercam si eu, asa timid....ca un debutant pe acest forum, sa port o conversatie cu cei care au trecut prin aceeasi experienta. Se pare insa ca se patrunde greu.....si in acest sistem.
nu se patrunde greu, stai linistit/a.......avem si noi toane, din cand in cand!!!!!!!!!

Te-ai inselat, cu siguranta! Nu sunt ion_balcon. Si nici Danida Daniela Ionelia. Mai incearca!!!axion wrote:Cand am postat mesajul de mai sus daniladion se afla pe forum; dupa cateva minute a iesit, fara a riposta. Verificand listele INM ce descoperim?, o candidata Danida Daniela Ionelia cu impresionantul rezultat de 42 pct.
Deci, ion_balcon, unde este extraordinara reusita, unde este siguranta pe care o afisai acum cateva zile, unde este "inteligenta"?
Si nu cred ca m-am inselat!
Fratilor hai sa o luam metodic.
E clar ca marea, imensa majoritate, a celor care au picat la INM anul asta sau aiurea au patit treaba asta pentru ca nu au fost suficienti pregatiti. Inclusiv eu si imi asum aceasta chestiune.
DAR
Nu se poate spune ca ion balcon nu are dreptatea lui chiar si exprimata mai buruienos
NU CRED CA ESTE POSIBIL CA LA NIVELUL ACESTA SA SE ADMITA CONTESTATII LA BAREM
Pai asta inseamna ca intrebarile nu au fost corect formulate.
Cum sa mai ai pretentie de la candidati sa le rezolve bine in patru ore cand tu, comisia lun Peshte, nu esti in stare sa le formulezi corect in cateva zile sau saptamani, sau cat dracu au avut la dispozitie....
CRED CA ACOLO AR TREBUI SA-SI DEA DEMISIA SI PERETII....
Ma rog, probabil ca nu o sa se intample treaba asta dar normal ar trebui...
E clar ca marea, imensa majoritate, a celor care au picat la INM anul asta sau aiurea au patit treaba asta pentru ca nu au fost suficienti pregatiti. Inclusiv eu si imi asum aceasta chestiune.
DAR
Nu se poate spune ca ion balcon nu are dreptatea lui chiar si exprimata mai buruienos
NU CRED CA ESTE POSIBIL CA LA NIVELUL ACESTA SA SE ADMITA CONTESTATII LA BAREM
Pai asta inseamna ca intrebarile nu au fost corect formulate.
Cum sa mai ai pretentie de la candidati sa le rezolve bine in patru ore cand tu, comisia lun Peshte, nu esti in stare sa le formulezi corect in cateva zile sau saptamani, sau cat dracu au avut la dispozitie....
CRED CA ACOLO AR TREBUI SA-SI DEA DEMISIA SI PERETII....
Ma rog, probabil ca nu o sa se intample treaba asta dar normal ar trebui...
De acord ca s-au admis contestatiile pentru a ne ajuta, dar ar fi fost corect sa se acorde tuturor 6 puncte , inclusiv celor care au rezolvat corect unele din cele 6. E inadmisibil sa fie dezavantajati cei care au rezolvat corect grile pe care ei le-au considerat prea dificile, in favoarea celor care le-au gresit. Eu personal imi asum vina pentru acest nou esec, pentru ca, spre rusinea mea, am gresit unele simple de tot.... Felicit inca o data pe cei care sunt pe lista admisilor si le urez multa bafta in continuare!
Pentru Teodora,
Locul de desfasurare a urmatoarei etape se va anunta la data de 9/10 sept., inclusiv programarea la interviu va fi anuntata la 10 sept.
Stii cumva ceva despre un alt tip de grila logica, avand in vedere faptul ca prin febr. s-a format o echipa pentru crearea unei grile logice care sa nu fie tradusa din engleza?
Locul de desfasurare a urmatoarei etape se va anunta la data de 9/10 sept., inclusiv programarea la interviu va fi anuntata la 10 sept.
Stii cumva ceva despre un alt tip de grila logica, avand in vedere faptul ca prin febr. s-a format o echipa pentru crearea unei grile logice care sa nu fie tradusa din engleza?