Test rationament logic
Explicatii inutile... mi-am creat azi cont pentru ca forumul acesta nu mi-a captat atentia decat dupa examen pt a vedea impresiile celorlalti...
si pt ca nu am simtit nevoia sa intervin pana acum.. dar atitudinea ta, parole, imi pare diferita de a celorlalti de pe acest forum... sesizez aroganta in fiecare dintre mesajele tale.. si sincer..macar de-ar fi justificata...
dupa proba grila ai spus ca ai obtinut 8 - 8 si ceva.. pai zi dragule daca tot zici ..ori 80 ori 81 ori 87.. :P.. daca nu poti, atunci lasa aroganta in afara forumului... pentru ca... IN MOD CERT.. nimic nu incepe si nu se termina in fruntea ta.. cu exceptia limitarilor.. aici evidente...
ce faci tu nu este a-ti mentine barbatia in pantaloni..ci a te lauda cu
ea fara sa ai tupeul sa o arati efectiv sa vedem daca ai sau nu...:P
sub fusta mea se ascunde un 80 la testul grila si 69 la logica.. mult, putin.. il consider mediocru.. dar asta inseamna sa-ti accepti rezultatele si sa incerci sa te autodepasesti constant..
succes in continuare.. si poate o schimbare de atitudine..
si pt ca nu am simtit nevoia sa intervin pana acum.. dar atitudinea ta, parole, imi pare diferita de a celorlalti de pe acest forum... sesizez aroganta in fiecare dintre mesajele tale.. si sincer..macar de-ar fi justificata...
dupa proba grila ai spus ca ai obtinut 8 - 8 si ceva.. pai zi dragule daca tot zici ..ori 80 ori 81 ori 87.. :P.. daca nu poti, atunci lasa aroganta in afara forumului... pentru ca... IN MOD CERT.. nimic nu incepe si nu se termina in fruntea ta.. cu exceptia limitarilor.. aici evidente...
ce faci tu nu este a-ti mentine barbatia in pantaloni..ci a te lauda cu
ea fara sa ai tupeul sa o arati efectiv sa vedem daca ai sau nu...:P
sub fusta mea se ascunde un 80 la testul grila si 69 la logica.. mult, putin.. il consider mediocru.. dar asta inseamna sa-ti accepti rezultatele si sa incerci sa te autodepasesti constant..
succes in continuare.. si poate o schimbare de atitudine..
Giovanni, nu cred ca e o idee prea buna agatatu pe forum. N-ai de unde sa stii ce se ascunde cu adevarat sub fusta ochita. S-ar putea sa te sperii.
Juliee, ma bucur pentru tine si rezultatul tau. Esti o fata desteapta. Imi pare rau ca te simti mediocra, pacat pentru tine. Sa ai 80 de puncte si sa te consider o mediocra. Atunci cum ar trebui sa se considere cei cu mai putin de atat? Oricum, ma bucur ca ti-am atras atentia, cu aroganta si zeflemeaua mea caracteristica,
dar tot nu afli cat am facut la logica.
Nu-ti inteleg interesu. Daca-mi dai un motiv bun am sa-ti raspund pe privat.
Acuma serios vorbind, e atat de putin important cat am facut eu la logica, incat nici nu merita sa te gandesti la mine. Ignora existenta mea si rezultatul meu la acest concurs. Nu-ti foloseste la nimic sa stii cat am facut. Sunt alte lucruri mult mai importante. Stiam ca unii de pe forum vor dori sa afle asta. Cred ca am fost suficient de explicit. Am avut un rezultat bun si la primul test si la logica incat accesul la INM sa-mi fie garantat. Nu vreau sa ramai cu resentimente. Succes iti doresc si eu tie.

Acuma serios vorbind, e atat de putin important cat am facut eu la logica, incat nici nu merita sa te gandesti la mine. Ignora existenta mea si rezultatul meu la acest concurs. Nu-ti foloseste la nimic sa stii cat am facut. Sunt alte lucruri mult mai importante. Stiam ca unii de pe forum vor dori sa afle asta. Cred ca am fost suficient de explicit. Am avut un rezultat bun si la primul test si la logica incat accesul la INM sa-mi fie garantat. Nu vreau sa ramai cu resentimente. Succes iti doresc si eu tie.

resentimente pt o persoana pe care nu o cunosc...
nu se pune problema..
oricum se pare ca esti constient de aroganta si zeflemeua-ti caracteristica... nu ne-o mai impartasi...
nu vreau sa stiu cat ai luat la test.. nu ma preocupa acest aspect catusi de putin.. am vrut doar sa atrag atentia asupra unui aspect care mi-a displacut..
pe voi restul..sunt nerabdatoare sa ne cunoastem... incepem pe 1?
ps: o sa te sperii de ce-i sub fusta mea..atunci cand vei fi obtinut 87 la testul grila.. :P
nu se pune problema..
oricum se pare ca esti constient de aroganta si zeflemeua-ti caracteristica... nu ne-o mai impartasi...
nu vreau sa stiu cat ai luat la test.. nu ma preocupa acest aspect catusi de putin.. am vrut doar sa atrag atentia asupra unui aspect care mi-a displacut..
pe voi restul..sunt nerabdatoare sa ne cunoastem... incepem pe 1?
ps: o sa te sperii de ce-i sub fusta mea..atunci cand vei fi obtinut 87 la testul grila.. :P
FELICITARI inca o data ... mai ales celor care stau linistiti si asteapta doar afisarea ...
eu voi fi agitata pana la sfarsit... mai ales daca giovania spus de un peste 80 la rationament... deja e ingrijorator...
felicitari... si poate voi fi colega cu voi...
apropo nu va mai certati... incercati sa va bucurati de succesul vostru...
eu voi fi agitata pana la sfarsit... mai ales daca giovania spus de un peste 80 la rationament... deja e ingrijorator...
felicitari... si poate voi fi colega cu voi...
apropo nu va mai certati... incercati sa va bucurati de succesul vostru...
Juliee, imi place vorbitul tau in nume colectiv. Exprima vocatia unei voci autorizate.
Fiecare om are dreptul la ironie si autoironie. Ca sunt arogant e printre ultimele lucruri pe care le poti afirma despre mine in urma acestui examen. Sunt constient de cate lucruri iti scapa de sub control atunci cand il sustii. Sunt constient in acelasi timp ca o diferenta de 15 puncte intre candidati poate exprima o diferenta de valoare ori de pregatire, dar deosebirea dintre unul care imbulineaza 80 in mod corect si altul 85 devine mult mai greu de facut. De aceea sustin ca nu-si gaseste rostul sa-mi etalez "bijuteriile", dupa cum nu-si gaseste rostul, in opinia mea, sa ti le etalezi tu. Sau cel putin daca intelegi sa le exhibi, fa-o intr-un mod neutru, care sa nu atinga orgoliile celorlalti. Observ ca imediat cum ma interoghezi cu acel 87 iti sar zambetele din toate partile.
Asa incat daca e sa fiu rau, cum mi-am propus de fapt
, pot sa constat ca, desi spui ca ti-ai facut un cont ca sa sondezi starea de spirit post-traumatica/exaltanta a candidatilor, pana acum ai emis 3 mesaje care ma priveau eminamente pe mine si subversiv in special pe tine, in care-ti elogiai mediocritatea izvorata din nefericitul 80, respectiv 69 de la logica. M-ai lasat speechless, intr-adevar, cata modestie si neutralitate in atitudinea ta! Deloc vreun sambure de aroganta!
Dar, cum sunt intelegator si cum niciodata n-as putea sa spun ce-ai afirmat tu mai jos despre cine astepti si pe cine nu astepti sa cunosti, iti urez pe marti, pe maine de fapt, bafta si astept sa ne spui candva pe seara, dupa ce ai iesit din comisie, cam cum s-a desfasuratul totul? OK? Hai ca deja ne cunoastem. :) Sau cel putin eu sunt acela care te cunosc. Parca s-a mai destins un pic atmosfera dupa interventia Ancai. Iti tin pumnii Anca!
:)

Asa incat daca e sa fiu rau, cum mi-am propus de fapt

Dar, cum sunt intelegator si cum niciodata n-as putea sa spun ce-ai afirmat tu mai jos despre cine astepti si pe cine nu astepti sa cunosti, iti urez pe marti, pe maine de fapt, bafta si astept sa ne spui candva pe seara, dupa ce ai iesit din comisie, cam cum s-a desfasuratul totul? OK? Hai ca deja ne cunoastem. :) Sau cel putin eu sunt acela care te cunosc. Parca s-a mai destins un pic atmosfera dupa interventia Ancai. Iti tin pumnii Anca!

si pe mine ma enerveaza asteptarea asta. ma face sa nu dau randament maxim in celelalte activitati.
in anuntul lor interviurile trebuiau sa se finalizeze la data de 21 septembrie iar pe 22 se afisa rezultatele finale.
in realitate, interviurile se termina la data de 17 sept. poate pe 18 afiseaza rezultatele finale
in anuntul lor interviurile trebuiau sa se finalizeze la data de 21 septembrie iar pe 22 se afisa rezultatele finale.
in realitate, interviurile se termina la data de 17 sept. poate pe 18 afiseaza rezultatele finale

Neatza, tuturor!
Si eu merg pe rationamentul asta si sper ca pana vineri sa vedem rezultatele.
In mod normal astept doar confirmarea oficiala. Am emotii si asa pana cand nu vad negru pe alb cuvantul magic ADMIS!
Nu pot sa imi imaginez ce simt cei care depind si de rezultatele altora si nu au decat sa astepte, caci acum chiar nu mai au ce face! Ce a depins de ei, cu siguranta ca au facut!
Ma gandeam ca examenul asta e crud si din cauza asta, te bucuri cu tzaraita, si e foarte lunga asteptarea....
Si eu merg pe rationamentul asta si sper ca pana vineri sa vedem rezultatele.
In mod normal astept doar confirmarea oficiala. Am emotii si asa pana cand nu vad negru pe alb cuvantul magic ADMIS!
Nu pot sa imi imaginez ce simt cei care depind si de rezultatele altora si nu au decat sa astepte, caci acum chiar nu mai au ce face! Ce a depins de ei, cu siguranta ca au facut!
Ma gandeam ca examenul asta e crud si din cauza asta, te bucuri cu tzaraita, si e foarte lunga asteptarea....