barou 2009 primire

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
angel

Post by angel » 07 Aug 2009, 11:25

agenda wrote:razmane...nu e vineri inca :-D :cafea: ...tu si cu memoria ta de elefant...(pe care poti sa o exersezi si maine pe campul muncii :grin: )

in privinta ofertei...daca tu te oferi sa fi maseur pt Mr. President ...eu nu pot sa ma impotrivesc. asa e angel?
si nu experimentam pe tine...nu intentionat anyways :-D :-D
:grin: nici eu nu ma impotrivesc :grin: , cu o mentiune insa...eu nu garantez ca nu exista posibilitatea sa experimentez si pe maseur...dar numai daca situatia o va impune :grin:

pt. maseur :cafea:

@chiri:

multumesc :cafea:

quiras

Post by quiras » 07 Aug 2009, 12:39

Pentru faptul ca nu am fost de acord cu modul de scriere si exprimare al unui user care are aspiranta dorinta de a deveni avocat ,brusc am devenit un "paria" .Cnest la vie en Roumanie ! :-? Despre cursurile in format electronic a fost o pura curiozitate ,de ce toata lumea le doreste cand de fapt ceva mai bun ca tratatele nu exista ! Iar in ceea ce priveste treaba cu cazierul fiscal dand impresia ca nu am habar de el ,nu am vrut decat sa schimb subiectul discutiei care devenise off-topic (da,poate din cauza mea !) .Iar pentru cel care " de abia a intrat in materie " mai bine ai pune mana mai intai pe gramatica lb.romane ! :|Au revoir sau ... sa auzim de bine !!

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2009, 17:20

quiras,

una e sa nu fi de acord cu modul de scriere (unde sincer chiar nu vad catastrofa vazuta de tine) si alta e sa il calci in picioare si sa ii spui sa se apuce de altceva...si apoi cu aroganta sa il "ajuti" mentionand un numar de hotarare...

tu nu vezi diferenta?

angel

Post by angel » 07 Aug 2009, 20:21

[quote="agenda"]quiras,

una e sa nu fi de acord cu modul de scriere (unde sincer chiar nu vad catastrofa vazuta de tine) si alta e sa il calci in picioare si sa ii spui sa se apuce de altceva...si apoi cu aroganta sa il "ajuti" mentionand un numar de hotarare...

tu nu vezi diferenta?[/quote]

care diferenta Agenda? :grin:
Ca incepuse cu Chiri si dupa aceea ne luase pe toti la rand, tu a doua pe lista..eu... :-D :-D
si asta doar pt ca ne-am permis luxul sa ne dam cu parerea (in favoarea lui Chiri si bineanteles a adevarului) :fluierat: :fluierat:

agenda

Post by agenda » 07 Aug 2009, 20:38

angel wrote:
agenda wrote:quiras,

tu nu vezi diferenta?[/quote]

care diferenta Agenda? :grin:
Ca incepuse cu Chiri si dupa aceea ne luase pe toti la rand, tu a doua pe lista..eu... :-D :-D
si asta doar pt ca ne-am permis luxul sa ne dam cu parerea (in favoarea lui Chiri si bineanteles a adevarului) :fluierat: :fluierat:
ca s-a luat la de mine...ce pot sa zic......decat....auuuuu ma doare cotul :lol: sa zicem ca asa a inteles el sa reactioneze...

de tine.......sa zicem ca e adevarat ce spune si ca de fapt a vrut doar sa schimbe subiectul...

dar modul oribil si josnic in care s-a luat de chiri...aia ma enervat pe mine...plus tupeul...aroganta...

dar angel...mai sti? poate a avut o zi proasta...se mai intampla...si pana la urma a cerut "scuze" in modalitatea aia sincera :-D :-D :-D ...si surpriza:nu au fost acceptate.....SOCANT!

hei...dar cine sunt eu sa judec?

angel

Post by angel » 07 Aug 2009, 21:25

si pe mine, parca ma doare...cotul :grin:

pe mine m-a deranjat faptul ca il pune la zid pe Chiri,cand de fapt si quiras a facut exact acelasi lucru pe care l-a facut si Chiri. Care a fost problema....Eu le-am trimis la ambii subiectele, iar dupa, vine unul din ei si face pe lupul moralist cum ca celalalt a apelat la subiectele de pe forum, iar el invata din tratate... :-D :-D :-D

mai si completeaza ca le-a vrut din curiozitate :-D

si...aroganta la greu cu toata lumea :roll: :roll:
alta problema n-am avut...dar sunt un om drept, si nu pot accepta asa ceva.poate daca venea din partea unei pers.pe care s-o stiu bien pregatita si..nu comentatm,dar asa...logic ca..am intervenit.

nici eu n-am nici o calitate sa judec pe nimeni...dar tinanad cont de faptul ca aveam date certe cu privire la speta,am considerat oportun sa iau atitudine :grin:

@agenda: :floare:

aidavoinea

Post by aidavoinea » 08 Aug 2009, 12:38

[quote="quiras"]Pentru faptul ca nu am fost de acord cu modul de scriere si exprimare al unui user care are aspiranta dorinta de a deveni avocat ,brusc am devenit un "paria" .Cnest la vie en Roumanie ! :-? Despre cursurile in format electronic a fost o pura curiozitate ,de ce toata lumea le doreste cand de fapt ceva mai bun ca tratatele nu exista ! Iar in ceea ce priveste treaba cu cazierul fiscal dand impresia ca nu am habar de el ,nu am vrut decat sa schimb subiectul discutiei care devenise off-topic (da,poate din cauza mea !) .Iar pentru cel care " de abia a intrat in materie " mai bine ai pune mana mai intai pe gramatica lb.romane ! :|Au revoir sau ... sa auzim de bine !![/quote

Dragul meu, imi permit sa intervin, desi, de obicei nu reactionez la astfel de "provocari", tocmai pentru a-ti sugera ca, inainte de a-i pune la punct pe altii, ar fi fair-play sa-ti rezolvi tu insuti problemele "de scriere si exprimare" in limba romana!..."aspiranta dorinta"?!...Nu, zau!!!
ASPIRANT= persoana care tinde, care năzuiește la ceva
Asa cum sper ca ai sesizat deja, este o diferenta intre verbul "a aspira" si substantivul "aspirant"!...Cat despre "adagiile" in franceza cu care-ti "condimentezi" tu interventiile,... ce sa mai vorbim! Am o surpriza pentru tine! Limba romana chiar are un fond lexical destul de vast, asa incat, chiar si "un user care are aspiranta dorinta de a deveni avocat", poate ramane, fara teama de a cadea in ridicol, in sfera lui de utilizare!
In concluzie, cred ca ti-ar prii niscai meditatii la limba romana,...eventual si la bune maniere!
Spor la invatat!

bobocel

Post by bobocel » 08 Aug 2009, 12:54

:grin: bai...lasati discutiile si gramatica...duceti-va la invatat, nu mai pierdeti timpul :-P
s-aveti spor :razz:

radu_m

Post by radu_m » 08 Aug 2009, 19:13

Imi puteti spune, va rog , care este data limita ptr inscrierea la exemenul de intrare in barou?
Multumesc.

angel

Post by angel » 08 Aug 2009, 19:23

intra pe siteul UNBR-ului,sau a Baroului unde vrei sa te inscrii.La Bucuresti este 14 august,cred.nu-s sigura.La celelalte nu stiu daca se pastreaza aceleasi date :roll:

radu_m

Post by radu_m » 08 Aug 2009, 19:50

Da, am gasit.

Stie cineva cat dureaza obtinerea unui cazier fiscal?
Cu restul actelor sper sa ma descurc in doua, trei zile!

angel

Post by angel » 08 Aug 2009, 20:33

Atat la pj-uri cat si la pf-uri, pe loc...dar sa-ti platesti taxa de timbru.pt pf-uri este 20 ron , platiti la trezorerie.

chiri

Post by chiri » 08 Aug 2009, 20:59

aidavoinea wrote:
quiras wrote:Pentru faptul ca nu am fost de acord cu modul de scriere si exprimare al unui user care are aspiranta dorinta de a deveni avocat ,brusc am devenit un "paria" .Cnest la vie en Roumanie ! :-? Despre cursurile in format electronic a fost o pura curiozitate ,de ce toata lumea le doreste cand de fapt ceva mai bun ca tratatele nu exista ! Iar in ceea ce priveste treaba cu cazierul fiscal dand impresia ca nu am habar de el ,nu am vrut decat sa schimb subiectul discutiei care devenise off-topic (da,poate din cauza mea !) .Iar pentru cel care " de abia a intrat in materie " mai bine ai pune mana mai intai pe gramatica lb.romane ! :|Au revoir sau ... sa auzim de bine !![/quote

Dragul meu, imi permit sa intervin, desi, de obicei nu reactionez la astfel de "provocari", tocmai pentru a-ti sugera ca, inainte de a-i pune la punct pe altii, ar fi fair-play sa-ti rezolvi tu insuti problemele "de scriere si exprimare" in limba romana!..."aspiranta dorinta"?!...Nu, zau!!!
ASPIRANT= persoana care tinde, care năzuiește la ceva
Asa cum sper ca ai sesizat deja, este o diferenta intre verbul "a aspira" si substantivul "aspirant"!...Cat despre "adagiile" in franceza cu care-ti "condimentezi" tu interventiile,... ce sa mai vorbim! Am o surpriza pentru tine! Limba romana chiar are un fond lexical destul de vast, asa incat, chiar si "un user care are aspiranta dorinta de a deveni avocat", poate ramane, fara teama de a cadea in ridicol, in sfera lui de utilizare!
In concluzie, cred ca ti-ar prii niscai meditatii la limba romana,...eventual si la bune maniere!
Spor la invatat!
da.. nu numai e demna de :aplauze: aceasta interventie, dar demonstreaza un lucru esential si, din pacate prin anumite locuri, pe cale de disparitie: sensibilitatea personala si sensul demnitatii umane!

Cred ca e bine postat, mai ales pentru posteriori ;)
:floare:

Spor la invatat tuturor!

radu_m

Post by radu_m » 08 Aug 2009, 21:27

angel wrote:Atat la pj-uri cat si la pf-uri, pe loc...dar sa-ti platesti taxa de timbru.pt pf-uri este 20 ron , platiti la trezorerie.
multumesc! :floare:

angel

Post by angel » 08 Aug 2009, 21:47

Cu placere! :grin:
...si, succes!

Post Reply