Ce fapta savarseste presedintele asociatiei de proprietari ?

Familiei
Post Reply
gim05

Ce fapta savarseste presedintele asociatiei de proprietari ?

Post by gim05 » 06 Jun 2007, 19:41

Mi-am stabilit sediul profesional al cabinetului de avocat in apartamentul in care locuiesc. Evident ca desfasor activitate si primesc clientela.
Problema este ca am primit de la Asociatia de Proprietari o scrisoare prin care sunt acuzat ca am schimbat destinatia apartamentului si mi se aduce la cunostinta ca daca in termen de "x" luni nu intru in legalitate prin obtinerea acordului tuturor locatarilor de pe verticala si orizontala cu care ma invecinez si acordul asociatiei de proprietari atunci asociatia ma va reclama la "organele in drept" pentru ca sa intru in "legalitate".
Am studiat aceasta problema si in procent de 100% pot spune ca NU ESTE NECESAR nici un fel de acord deoarece nu am schimbat destinatia apartamentului prin faptul ca primesc clientela si desfasor activitate in apartamentul in care si locuiesc.
Ce fapta savarseste presedintele Asociatiei de Proprietari cand te acuza pe nedrept ca ai schimbat destinatia apartamentului si te ameninta ca te reclama daca in termen de 3 luni nu obtii acordul asociatiei si al vecinilor ?
(scrisoarea respectiva a fost trimisa prin posta cu confirmare de primire si poarta semnatura si stampila presedintelui asociatiei de proprietari)

kinga

Post by kinga » 06 Jun 2007, 19:45

ia nu mai spune...
ai studiat atent problema???

apartament de locuit... sau cabinet de avocatura??? desfasori activitati.. sa zacem .. "comerciale" ----??? ??? :grin: :grin:

mai studiaza.... :-D :-D :-D :-D

frido

Post by frido » 06 Jun 2007, 19:59

Deak zice ca proprietarul sau locatarul poate exercita o profesiune liberala cu conditia sa nu schimbe destinatia imobilului.Simpla venire a clientelei nu are semnificatia schimbarii destinatiei.Pt.discutii,vezi Mazeaud

kinga

Post by kinga » 06 Jun 2007, 20:26

iar Deak?? :grin: :grin:

dar sunt si alte implicatiii..

daca eventual .. nu cumva .. decontezi ceva cheltuieli pe cabinet...
si altele....

caramella

Post by caramella » 02 Jul 2007, 13:13

eu stiam ca nu e nevoie de acordul vecinilor in cazul cabintelor individuale ci numai in cazul asociatiilor.

Post Reply