incompatibilitate
incompatibilitate
Buna ziua ,
As dori sa va intreb daca un angajat lucreaza cu norma intreaga ca jurist intr-o unitate si cu jumatate de norma pe o alta functie in alta unitate , este in incompatibilitate .
As dori sa va intreb daca un angajat lucreaza cu norma intreaga ca jurist intr-o unitate si cu jumatate de norma pe o alta functie in alta unitate , este in incompatibilitate .
Re: incompatibilitate
cred ca nu exista incompatibilitate daca cealalta functie in alta unitate este tot de jurist. daca are alta functie....cred ca este incompatibilitate cu exercitatea profesiei de juristmaripe wrote:Buna ziua ,
Maripe .. mii de scuze
eu nu am citit atent ce ai scris...
nu am vazut ca este "alta functie" ..pisici..
Art. 10. - Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibila cu:
a) calitatea de avocat;
b) activitatile care lezeaza demnitatea si independenta profesiei de consilier juridic sau bunele moravuri;
c) orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate;
d) functia si activitatea de administrator sau lichidator in cadrul procedurilor de reorganizare si lichidare judiciara;
e) activitatea publicistica salarizata;
f) alte incompatibilitati prevazute de lege sau rezultate din conflict de interese, in conditiile legii.
--------------------------------------------------------------------------------
eu nu am citit atent ce ai scris...

Art. 10. - Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibila cu:
a) calitatea de avocat;
b) activitatile care lezeaza demnitatea si independenta profesiei de consilier juridic sau bunele moravuri;
c) orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate;
d) functia si activitatea de administrator sau lichidator in cadrul procedurilor de reorganizare si lichidare judiciara;
e) activitatea publicistica salarizata;
f) alte incompatibilitati prevazute de lege sau rezultate din conflict de interese, in conditiile legii.
--------------------------------------------------------------------------------
Multumesc pentru raspunsuri , dar ce consecinte ar putea suferi persoana in cauza, care nu ar vrea sa renunte la jumatatea de norma .
Sa fie suspendat din functia de jurist?
Sa il depisteze cei de la ITM ca se afla in incompatibilitate ?
Sa i se transforme postul pe care il ocupa , 1/2 norma si sa fie incadrat ca jurist si la acest loc de munca?
Sa fie suspendat din functia de jurist?
Sa il depisteze cei de la ITM ca se afla in incompatibilitate ?
Sa i se transforme postul pe care il ocupa , 1/2 norma si sa fie incadrat ca jurist si la acest loc de munca?