Cum decurge un partaj ...cu habitatie viagera
Cum decurge un partaj ...cu habitatie viagera
Ajutati-ma cu niste sfaturi..Divortul e terminat din septembrie si acum vreau sa fac plangere la Parchet pt pensien alimentara,abandon de familie si partaj la casa. Casa e proprietatea amandurora...dar o avem pe bunica lui in acte cu habitatie viagera..eu am plecat cu copilul din casa de cateva luni din cauza certurilor...si sta el acolo...iar bunica nu vrea sa vindem...poate fi obligata,daca bag proces..??????
partaj
Despre pensie..trebuia sa plateasca 540 lunar,dar am semnat eu o declaratie ca mi-i depune pe card si nu a facut decat o luna...iar cu casa nimic...Nu am facut partaj deloc...Acuma vreau sa incep,deoarece stau la parinti..si a trecut deja un an iar bunica si el nu sunt de acord sa vindem..si e prea de tot
Pai pt. plata pensiei poti sa mergi pe art.305 lit.c) Cp,insa pt.partaj trebuie sa mergi pe civil,daca zici ca locuinta a fost cumparata in timpul casatoriei,iar cu abitatia n-ai treaba daca nu ceri atribuirea locuintei ci numai daca vrei sa-ti ramana tie.Bunica nu trebuie sa fie de acord cu vanzarea daca nu-i proprietara ,iar daca-i ramane lui locuinta, el va trebui sa-ti plateasca partea ta ,iar cu bunica se descurca el.
partajjjjj
Nu are de unde sa imi dea bani pt casa... asa ca ma interesa cum se face cand nu e nici de acord cu vanzarea..iar eu vreau sa se vandaaaa....ca imi iau si eu o garsoniera..ce sanse am sa castig???