speta litigiu concurenta neloiala
speta litigiu concurenta neloiala
Solicit sprijin in realizarea unui studiu de caz pt. lucrarea cu titlul: "Nerespectarea regulilor concurentiale si afectarea schimburilor comerciale". Am nevoie de o speta litigiu concurenta neloiala...
Am de "zapacit" o lucrare in economie, mai exact marketing + implementarea sistemelor de calitate in sectorul produselor de arta ( sunt absolvent ASE 2000, + un master in managementul calitatii 2004 ); nu profesez ca si economist insa pregatesc cu pasi marunti o teza de doctorat, pt. care, un profesor dr. cu care m-am consultat in materie bibliografica, imi recomanda pt. un anume capitol ( referitor la drepturile de autor ) aceasta lucrare: "Nerespectarea regulilor concurentiale si afectarea schimburilor comerciale". Respectiva lucrare este lipsita insa de aspecte practice, teorie din plin insa partea aplicativa este ceea ce ma intereseaza...din fericire am si gasit cu ajutorul lui "Samurai" o speta ( mea culpa: termen foarte vag pt. mine
) care imi lumineaza
aria de cunostinte necesare pt. nevinovatul meu proiect. Multumesc inca odata pt. sprijinul promt venit din partea utilizatorilor acestui forum.