speta litigiu concurenta neloiala

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
zing

speta litigiu concurenta neloiala

Post by zing » 10 Jun 2007, 12:49

Solicit sprijin in realizarea unui studiu de caz pt. lucrarea cu titlul: "Nerespectarea regulilor concurentiale si afectarea schimburilor comerciale". Am nevoie de o speta litigiu concurenta neloiala...

Samurai

Post by Samurai » 10 Jun 2007, 13:27

Na si poftim
Desi efortu asta trebuia sa-l faci tu.

zing

Post by zing » 10 Jun 2007, 13:44

Multumesc pt. ajutor! Caut si eu pe google de azi dimineata insa nu am avut parametrii de cautare buni, si nici nu prea cunosc "ce si cum" legat de drept dar mai ales legat de spete...

kinga

Post by kinga » 10 Jun 2007, 18:30

atunci de vrei sa faci un studiu de caz.. care este... :mrgreen: :mrgreen:
de ce nu ai ales o alta tematica???? :lol: :lol:

zing

Post by zing » 11 Jun 2007, 01:06

Am de "zapacit" o lucrare in economie, mai exact marketing + implementarea sistemelor de calitate in sectorul produselor de arta ( sunt absolvent ASE 2000, + un master in managementul calitatii 2004 ); nu profesez ca si economist insa pregatesc cu pasi marunti o teza de doctorat, pt. care, un profesor dr. cu care m-am consultat in materie bibliografica, imi recomanda pt. un anume capitol ( referitor la drepturile de autor ) aceasta lucrare: "Nerespectarea regulilor concurentiale si afectarea schimburilor comerciale". Respectiva lucrare este lipsita insa de aspecte practice, teorie din plin insa partea aplicativa este ceea ce ma intereseaza...din fericire am si gasit cu ajutorul lui "Samurai" o speta ( mea culpa: termen foarte vag pt. mine :oops: ) care imi lumineaza :idea: aria de cunostinte necesare pt. nevinovatul meu proiect. Multumesc inca odata pt. sprijinul promt venit din partea utilizatorilor acestui forum.

Post Reply