Ce presupune REPUS PE ROL, ca urmare a contestatiei in anula

Discutii privind procedura penala
Post Reply
CristiF

Post by CristiF » 02 Jun 2007, 11:11

Unde va fi repus pe rol un dosar la care s-a admis contestatia in anulare la Tribunalul Suceava, acolo fiind judecat si recursul ordinar, iar fondul a fost judecat la Judecatoria Falticeni? Pe portalul instantelor apare informatia REPUS PE ROL dar nu stiu unde il vor trimite. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc![/i][/b]

Karmina

Post by Karmina » 02 Jun 2007, 15:20

Daca instanta care a solutionat contestatia in anulare a scris "repus pe rol" la ultimul termen de judecata, dupa cum spui ca ai citit pe portal, inseamna ca a repus pe rol dosarul considerand ca mai sunt necesare noi lamuriri pentru a putea pronunta o hotarare temeinica si legala, in temeiul art. 151 Cod Pr. Civ. Asta inseamna ca nu s-a terminat inca de solutionat contestatia in anulare.
Sper sa fi inteles corect eu ce ai spus tu!

CristiF

Post by CristiF » 03 Jun 2007, 00:03

Mersi mult pentru raspuns, dar totusi nu mi-e in clar de ce nu au dat un nou termen. Apare doar mentiunea REPUS PE ROL fara termen nou, lucru care ma dus cu gandul la trimiterea dosarului la o alta instanta. Este vorba in speta de un abandon de familie in varianta lit. c, iar la contestatie in anulare s-a platit o parte din banii datorati. Nu sunt sigur ce vrea sa faca instanta.

Karmina

Post by Karmina » 04 Jun 2007, 08:01

Daca apare doar mentiunea "repus pe rol" este valabil tot ce ti-am zis mai inainte.
Daca nu poti sa te deplasezi la arhiva sa vezi cand s-a dat un nou termen, da telefon la instanta respectiva, cere cu arhiva civila, iar la arhiva spune nr. de dosar si intreaba cand s-a dat un nou termen.
Oricum, instanta trebuie sa va citeze in aceasta situatie dar, pt. a nu sta in incertitudine, suna!
Bafta!

CristiF

Post by CristiF » 04 Jun 2007, 20:21

Multumesc mult de tot pentru lamuriri!

Post Reply