Ce sa faci...e greu cu accesul la net.Mai prind si eu , rar de tot , cate un calculator liber...
Vad ca am ajuns "post mortem"

un personaj extrem de discutat...
Ce sa zic...abia am citit acum cateva dintre postari.Nu am reusit sa detaliez.Din pacate , chiar nu am acces la internet . Nu am stat in umbra , nu v-am urmarit pe ascuns.Din pacate...
Parca am vazut un mesaj - voi citi in amanunt dupa ce trimit postarea aceasta - ca m-a acuzat cineva , Luana parca ( daca nu e ea , scuze ) ca nu ma mai intereseaza , sau ceva de genul acesta...ca mi-am vazut sacii in car cu institutul si acum nu mai ma intereseaza forumul acesta...Nimic mai fals...Intratul la INM nu are nici o consecinta in plan psihologic asupra mea care sa se repercuteze asupra atitudinii mele fata de aceste discutii candva ...foarte dragi mie...
Explicatia "disparitiei " mele am dat-o atunci cand am hotarat sa ma retrag...
1. Mi s-a facut lehamite sa fiu hulit , sa fiu catalogat drept narcisist , sa fiu acuzat ca postez opiniile mele de dragul de a ma da "vedeta" si de a pune false probleme in jocul polemicii doar pentru a-mi stavili foamea de cearta , de revolta...NIMIC MAI FALS
2. Nu mai am acces la net de acasa.Recunosc insa ca , cel putin la nivelul de plan , chiar daca as fi avut , as fi continuat in atitudinea mea de neimplicare...
3. O singura persoana

a reusit , cred eu , sa ma cunoasca si sa ma inteleaga...Plus altii cativa , apropiati , si care m-au judecat cu maxim de obiectivitate si au reusit sa ma vada ca nu incerc nimic care sa tina de domeniul autoaprecierii , ci doar sa oimi exprim parerea , la fel ca oricinede aici.
NU AM RENUNTAT DIN LASITATE ! Dar NU VREAU SA SUPAR PRIN PREZENTA MEA !
Salut pe Innuenda , attorney , TFO, jus 2001... si pe toti ceilalti care m-au retinut in postarile lor , fie ele de bine , fie de rau...