TANARA DIN PLOIESTI CARE A MURIT DIN CAUZA MUNCII EXAGERATE

Discutii filosofice pe teme actuale.
Post Reply
stefanmihaiv

TANARA DIN PLOIESTI CARE A MURIT DIN CAUZA MUNCII EXAGERATE

Post by stefanmihaiv » 25 Apr 2007, 12:48

MURITI PT VILELE, MERTZANELE SI AMANTELE PATRONILOR ! STATI LA PROGRAM PRELUNGIT, RENUNTATI LA TIMPUL LIBER!

DIN TRAGICA MOARTE A ACESTEI FETE, TOTI OBSEDATII DE MUNCA**** voi care faceti ore suplimentare, de obicei neplatite, voi care tineti cu dintii, cu orice pret, de posturi cu stress ridicat numai ca sa fitinnin capitalann, voi care renuntati la viata personala de dragul unor ambitii desarte, pupand diverse dosuri de parveniti, neputand suferi colegii care au puterea de a spunennnunn, pt a ajunge un sef mai mic si asta pt ce? pt cateva milioane in plus care, chiar 20, chiar 30 mil.sa fie si tot nu va vor transforma nicicand in egalii celor pe care-i slujiti cu pretul vietii si tineretii voastre, voi care habar nu aveti de versurilenn NU LE MAI FACETI ZIDURI UNDE SA INCHIDA AVEREnn, voi care credeti ca "PREZENTUL NU SE PUNE si ca VOR VENI VREMURI MAI BUNEnn(dovada sunt agreatii dvs: Basescu, Iliescu si altii-pt ca toti sunt o apa si un pamant), CONTINUATI SA LE FACETI VILE, MERTZANE SI AMANTE PATRONILOR VOSTRI....Pt ca se merita, nu?

wittmann

Re: TANARA DIN PLOIESTI CARE A MURIT DIN CAUZA MUNCII EXAGER

Post by wittmann » 25 Apr 2007, 18:33

stefanmihaiv wrote: CONTINUATI SA LE FACETI VILE, MERTZANE SI AMANTE PATRONILOR VOSTRI....
As vrea sa stiu si eu cum se face una de asta.... :grin:

On topic, intr-adevar trist; in locul ei imi bagam picioarele si plecam in Congo.

ursu

Post by ursu » 25 Apr 2007, 20:20

face era la propriu sau la figurat ? 8-)
cred ca se referea la banii care-i baga in buzunar patronului si care ajung si la amante!... sau nu? :grin:

ontopic: uite de aia ma bucur eu de viata in fiecare zi!!!

serafim

Post by serafim » 27 Apr 2007, 00:14

:grin: de munca...inca nu a murit nimeni si de altfel nici de lene !!!
poate de anorexie...da !

scarlet_sky

Post by scarlet_sky » 27 Apr 2007, 13:02

peste tot aud ca in Romania nu se muceste.........
foarte multi lucreaza nu 40 ore/saptamana ci 80.
e o nebunie. alegi sa fii sclav fara sa iti dai seama, pe bani care par multi dar in realitate sunt chiar putini.
si nu e intodeauna o alegere strict personala.
trist......

jojo

Post by jojo » 27 Apr 2007, 13:03

Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. :skul:

Ursule, Ursule...

ursu

Post by ursu » 27 Apr 2007, 13:15

mda...dan eu o vad in sensul pozitiv...depinde de cel care o citeste... :mrgreen:

oricum...sunt o persoana libera!
n-am muncit niciodata pt. nimeni altcineva decit pt. mine!!!
pentru ca se merita!!!!

serafim

Post by serafim » 28 Apr 2007, 08:16

In momentul in care TU doresti sa treci peste conditia ta de OM si hotaresti sa devii SCLAVUL patronului.....este DECIZIA TA !!!!
sa nu uitam ca el de si iti cere nu-ti poate IMPUNE !!!!

gavril

Post by gavril » 28 Apr 2007, 11:37

e na ! ba iti impune, indirect, prin fixarea de target-uri foarte greu de atins.

singura solutie ... e sa pleci de acolo .. cand se intampla asta.

FM

Post by FM » 28 Apr 2007, 18:47

As fi fericit sa vad ca presa romana face ca aceasta stire sa depaseasca frontierele romaniei. As vrea sa vad Ernst & Young zgariata in presa internationala... pentru ca ar reactiona altfel. Nu cred ca comentariile laconice si imbecile care le-am auzit din partea firmei ar fi fost aprobate daca E&Y, la nivel international sau cel putin europeean, ar fi simtit ca are efectiv o problema de PR.

Da, stiu, nu e o problema de E&Y. E o problema sistemica in noua economie din Ro. Dar ma cam irita sa vad ca problema s-a oprit si s-a reglat la nivel national de E&Y, asa cum patronii fetei gandesc ca trebuia reglata, adica cu o strategie de mahala, intr-un mod nicidecum onorabil pentru o firma din Big Four... si asta e trist.

FM

Post by FM » 28 Apr 2007, 18:53

serafim wrote:In momentul in care TU doresti sa treci peste conditia ta de OM si hotaresti sa devii SCLAVUL patronului.....este DECIZIA TA !!!!
sa nu uitam ca el de si iti cere nu-ti poate IMPUNE !!!!
Da, insa iti poate impune sa nu treci pragul firmei cand ai 40 de kile...
Nu e doar responsabilitatea angajatului.

judge

Scara de valori

Post by judge » 29 Apr 2007, 14:29

Fiecare dintre noi are o anumita scara de valori. Daca pentru unii pe prima pozitie sunt banii consecintele pot fi uneori nefaste ca in acest caz. Insa avem liberul arbitru. Nimeni nu te poate obliga sa muncesti pana la epuizare. Trebuie dozate coresponzator eforturile depuse pentru a obtine ceva.
In acest caz insa nu poate fi inlaturata si raspunderea angajatorului. In lege (codul muncii mai ales) avem o serie de prevederi care pot sa preintampine astfel de cazuri. Bineinteles daca acele prevederi ar fi respectate. Ma refer aici la timpul de munca si de odihna, comitetul de securitate si sanatate in munca, orele suplimentare, verificarile medicale, concedii etc.
O firma serioasa tine la angajatii sai si ii intereseaza starea lor de sanatate.
Nu suntem roboti si nu ar trebui sa uitam ca avem niste limite.

Credeti ca se poate retine vreo anumita raspundere juridica a firmei vizavi de moartea angajatei lor?

stefanmihaiv

Post by stefanmihaiv » 31 Aug 2007, 19:32

Marturisesc ca, din cauza unui temperament coleric, mi-a trecut prin minte sa-i replic violent si, chiar sa merg chiar mai departe de vorbe(aflandu-i identitatea)...cuiva care a aruncat cu vorbe nelegiuite chiar aici; m-am gandit insa mai bine( de altfel ar fi o copilarie, desi unii poate nu inteleg de vorbe frumoase); il/ii las in plata Domnului... Chiar cu riscul de a parea, in ochii unora, mai putin curajos decat unii care, la adapostul unui nick anonim, vitupereaza pe oricine ar avea o alta parere decat ei, cu o dezinvoltura pe care nu o au, desigur, in viata de zi cu zi, o sa-mi rezerv dreptul de a nu mai raspunde unor insi ce imit pareri de genul(prostule, idiotule, nebunule, ba proasta-i mata etc, e drept nu chiar sub forma asta), mai mult, nici nu o sa mai vizitez acest forum(ai caror administratori , observ cu regret, desi nu am mai intrat demult pe site, ca, in locul uni schimb de idei autentic, tolereaza iesirile a tot felul de frustrati)-deci voi pastra tacerea de acum inainte, macar ca mi se vor recomanda si alte site-uri pe langa psiho.com, stiu si eu- cretin.ro, idiotul.com, si altele. Daca crede cineva ca are ceva sa-mi spuna, cu putin efort, cred ca poate sa dea de mine si in realitate. Daca nu , sunt sigur ca va avea, din nou,nntaria de caracternn sa ma injure aici cat o vrea, mai ales ca nu o sa aiba adversar(eu ma retrag, deh, nu sunt asa curajos) si sa ma faca albie de porci daca asta il face sa mai uite de neimplinirile personale. Ii cer doar sa se abtina de la comentariile biblice, chiar daca ar fi liber-cugetator, din respect pentru cei care cred..Cu bine, dragi forumisti..Deja am devenit redundant..dar, iertati-ma dca v-am suparat, acum sau mai demult, dar am avut chef de scris si tot am zis ca a fost ultima mea prezenta pe forum...Deci sayonara!

kinga

Post by kinga » 31 Aug 2007, 19:37

DAR ALTFEL TE SIMTI BINE, SAU NU???

IYI GECELER... :mrgreen:

juraro

Post by juraro » 04 Sep 2007, 12:36

JOJO wrote:Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. :skul:

Ursule, Ursule...
Mare dreptate ai aici. Dar unii oameni devin ... cenusa.

Post Reply