Divort fara ore de vizita

Familiei
Post Reply
marshanna

Divort fara ore de vizita

Post by marshanna » 26 Apr 2007, 14:00

Buna ziua tuturor,

Pe actele de divort nu scrie nimic despre programul de vizitare al copilului meu, la ora respectiva fiind in relatii ceva mai bune cu sotia (fosta, in fine), si comunicand civilizat cu ea. Divort din culpa comuna, daca mai conteaza.

Intre timp, situatia a devenit incordata. Am cinci pareri diferite de la cinci avocati... poate ca aflu ceva mai clar de pe net. Ce inseamna la urma urmei ca nu exista scris negru pe alb pe actul de divort cate ore si in ce zi pot sa imi vad copilul ? Ca sotia mea decide imperativ acest lucru ? Ca daca ea spune ca mi-l da o data pe an, pentru o ora, ea este legea ?
Bun, banuiesc ca se stabileste de comun acord, dar cand nu se poate discuta cu cealalta parte... repet, in intelesul legii, am sau nu am dreptul sa il vad pe acest copil pana cand fac proces ca sa se stabileasca in mod clar datele si orele de vizita ? Si daca am dreptul, cum mi-l pot impune ? Un proces poate dura luni de zile, asta inseamna ca acest copil este privat de dreptul de a fi si cu tatal lui ?

Si o nota: nu toti tatii sunt niste lepre si niste curvari. Sunt si oameni corecti, care au muncit pentru familia lor, care si-au iubit copiii si care au fost inselati si vanduti de catre sotii. Asa ca sa nu cadem in patima criticii de dragul criticii, cand vine vorba despre barbati.

Post Reply